Στο ποστ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για την Ελένη Μενεγάκη υπήρξε ένα απρόσμενο σχόλιο

Στο ποστ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για την Ελένη Μενεγάκη υπήρξε ένα απρόσμενο σχόλιο

Το τηλεοπτικό reunion της Ελένης Μενεγάκη με την εγκυμονούσα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποτυπώθηκε με κοινά ποστς στο Instagram.

Η τηλεοπτική συνάντηση της Ελένης Μενεγάκη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγινε όπως ήταν αναμενόμενο talk of the town.

https://www.instagram.com/p/Ckdrk2jjhqh

Το ευχαριστώ

«Ελένη είναι μόνο μια @elenimenegaki Σ´ευχαριστώ για την πρόσκληση και για την όμορφη κουβέντα μας. Μετά από τόσα χρόνια ήταν όντως σαν να μην πέρασε μια μέρα! Εσάς πώς σας φάνηκε η σημερινή μας συνάντηση», έγραψε η Κωνσταντίνα μετά το τηλεοπτικό reunion, βάζοντας πρώτη μια δική της φωτογραφία και μια δεύτερη στο καρουζέλ με την Ελένη. Η Ελένη Πάλι προτίμησε να δημοσιεύσει μια κοινή πόζα και έγραψε:

Τα λάθη του παρελθόντος

«Δεν μπορώ να αλλάξω τη διαδρομή. Είμαι ευγνώμων γι' αυτήν τη διαδρομή, χαίρομαι. Και ευχαριστώ πάρα πολλούς ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό μου και με βοήθησαν για να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα. Δεν φύτρωσα, κανείς δεν φυτρώνει. Βέβαια έκανα τα λάθη μου. Και τώρα δηλαδή, βλέπω πολλές γνώριμες φάτσες και μερικούς ντρέπομαι να τους δω. Αλλά, εντάξει, κατάλαβες τι εννοώ, έχω κάνει. Με την καλή έννοια ρε παιδί μου».

Η Ελένη πάντως, αναφέρθηκε σε μια άλλη εγκυμοσύνη, την δική της όταν ήταν έγκυος στη Μαρίνα και δεν το είχε ανακοινώσει:

«Όταν ήμουν έγκυος στην Μαρίνα, με πήρες τηλέφωνο. Λοιπόν... Θα σου θυμίσω τώρα, τότε που ήμουν έγκυος στην Μαρίνα και με παίρνεις κάποια στιγμή τηλέφωνο -που γραφόταν κι εγώ δεν έλεγα τίποτα και δεν είχα αφήσει να με ρωτήσει κανείς τίποτα- και μου λες: Βρε Ελένη, ντρέπομαι, αλλά θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Συγγνώμη κιόλας, αλλά το ακούω από παντού και δεν ξέρω πώς να στο πω, είσαι έγκυος»;

Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να της απαντά:

«Στο είχα πει ε; Ντροπή μου!». Τότε η Ελένη Μενεγάκη πήρε ξανά τη σκυτάλη και η Ελένη είπε:

«Όχι ρε συ, ήταν τόσο χαριτωμένο έτσι όπως το είπες και σου είπα: Κωνσταντίνα μου, δεν έχω κάτι να σου πω. Αν με αγαπάς θα περιμένεις».

https://www.instagram.com/p/Ckdzmgnj5dO

Πάντως, για την τηλεοπτική κουβέντα των δύο γυναικών, ήρθε ένα απόσμενο σχόλιο από άλλη παρουσιάστρια του Alpha που έχει μιλήσει και στο παρελθόν για τη ζορισμένη συνεργασία με την Σπυροπούλου. Η Ναταλία Γερμανού έγραψε πως η κουβέντα που παρακολούθησε ανάμεσα στις δύο γυναίκες ήταν πολύ ωραία και το σχόλιο το έκανε στο προφίλ της Κωνσταντίνας!

natalia.JPG

Η Γερμανού άλλωστε, είχε και πέρσι σπεύσει να υποστηρίξει την Κωνσταντίνα παρότι είχε περάσει δύσκολα στη μεταξύ τους συνεργασια και είχε τονίσει:

«Με ενοχλεί όταν ακούω τις κακίες αυτές από άτομα τα οποία την εποχή εκείνη του Alpha ήταν αυστηρά προστατευμένα από την Κωνσταντίνα και δεν επρόκειτο ποτέ να αγγίξει ούτε το μικρό τους δαχτυλάκι. Μη βρίζεις εσύ την Κωνσταντίνα, άσε να τη βρίσει κάνας άλλος που όντως έχασε τη δουλειά του.

Εγώ συνεργάστηκα με το κορίτσι αυτό. Εγώ δεν έχω κανένα απολύτως αρνητικό συναίσθημα. Πέρασα μια πολύ ζορισμένη χρονιά, το έχω πει πάρα πολλές φορές. Θεωρώ πως εξίσου ζορισμένη ήταν και εκείνη, γιατί εισέπραττε ένα αρνητικό κλίμα από όλους εμάς. Δεν περνούσε καλά κανείς μας. Ούτε η Κωνσταντίνα που την κοιτούσαμε με μισό μάτι και έτρωγε όλη την αρνητικούρα. Περάσαν τα χρόνια, μιλήσαμε με αυτό το κορίτσι. Βγήκαμε έξω και τα λύσαμε. Ή τα λύνεις τετ α τετ, ή μην τα λύνεις στην τηλεόραση. Δεν τον νοιάζει τον κόσμο. Έχει πιο σοβαρά προβλήματα», είχε πει χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.