Σασμός: Συγκίνηση αλλά και τρολάρισμα για τα πέντε λεπτά γάμου του Μαθιού με τη Βασιλική

Σασμός: Συγκίνηση αλλά και τρολάρισμα για τα πέντε λεπτά γάμου του Μαθιού με τη Βασιλική

«Σου δίνω τον λόγο της τιμής μου ότι θα δώσω και τη ζωή μου για να την κάνω ευτυχισμένη», είπε ο Μαθιός και το Twitter υποκλίθηκε ξανά στον μεγάλο αυτό έρωτα.

Μονάχα η αγάπη σου μέσα στην καταιγίδα, δίνει στο όνειρο ζωή και στη ζωή ελπίδα. Αυτά τα λόγια είχε το πακέτο της μπομπονιέρας γάμου που ο Alpha έστειλε για τον τηλεοπτικό γάμο της Βασιλικής με τον Μαθιό.

Ο γάμος της χρονιάς

Τη μπομπονιέρα συνόδευε το παραδοσιακό ξεροτήγανο του γάμου και ένα μπουκαλάκι ρακόμελο. Και κάπως έτσι ήμασταν όλοι έτοιμοι για τον γάμο όχι μόνο της χρονιάς, αλλά τον γάμο που περιμένουμε πώς και πώς από την περσινή σεζόν.

GAMOS.jpg

Στον Σασμό, ο Μαθιός παντρεύτηκε τη Βασιλική του μετά από 20 ολόκληρα χρόνια προσμονής και εννοείται πως το κοινό αντέδρασε στα social media για τον γάμο αυτό, που έγινε μετά από τόσες δυσκολίες.

Η ομορφιά της νύφης, τα λόγια αγάπης του γαμπρού, η ωραία σκηνή ανάμεσα στον Δημήτρη Λάλο με τη Μαρία Τζομπανάκη λίγο πριν τον γάμο, οι αναστεναγμοί της τελευταίας στιγμής, τα βλέμματα βαθύ έρωτα ανάμεσα στο ζευγάρι της χρονιάς, όλα μα όλα έκαναν τους τηλεθεατές να συγκινηθούν.

Εννοείται πως στη στιγμή αυτή που περίμεναν όλοι οι τηλεθεατές, την τοποθέτησή της έκανε μέσω Twitter και η πιο μεγάλη fan του Σασμού, Ναταλία Γερμανού.

Άξιζε η αναμονή, είπε η Ναταλία που θα έχει καλεσμένους αύριο στην εκπομπή της τους νιόπαντρους, Λάλο και Λαμπροπούλου.

https://www.instagram.com/p/CkdRWiAoohv

Το Twitter βέβαια, δεν είδε με πολύ καλό μάτι τα πέντε λεπτά μέσα στα οποία στριμώχτηκε στο επεισόδιο αυτό ο γάμος της χρονιάς!