Η εμφάνιση της Μαρίας Κορινθίου στo Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ανέδειξε τις αναλογίες της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η εμφάνιση της Μαρίας Κορινθίου στo Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ανέδειξε τις αναλογίες της

H ηθοποιός πόζαρε στο πλευρό του συζύγου της, Γιάννη Αϊβάζη και έδειχνε πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Πιο ανανεωμένη από κάθε άλλη φορά είναι το τελευταίο διάστημα η Μαρία Κορινθίου. Η 42χρονη ηθοποιός συνεχίζει επιτυχώς τις παραστάσεις της στο έργο «Jordan» ενώ παράλληλα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Πρόσφατα η ηθοποιός ομολόγησε στην Σίσσυ Χρηστίδου ότι ακολούθησε εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής με στόχο να χάσει μερικά περιττά κιλά. Η διαφορά στο σώμα της είναι πλέον εμφανής και καλλιτέχνης δείχνει πλέον η πιο fit εκδοχή της.

H νέα εντυπωσιακή εμφάνιση της Μαρίας Κορινθίου

Το βράδυ της Πέμπτης (03/11) η γνωστή ηθοποιός και ο σύζυγός της, Γιάννης Αϊβάζης έδωσαν το παρών στην πρεμιέρα του 63ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Η Μαρία Κορινθίου έκανε μια άκρως εντυπωσιακή βραδινή εμφάνιση με total black look. Συγκεκριμένα η ηθοποιός επέλεξε ένα κοκτέιλ φόρεμα με έντονο ντεκολτέ που τόνιζε το μπούστο και την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Η διατροφή που ακολούθησε

Όσον αφορά την μεγάλη αλλαγή στο πρόσωπο και το σώμα της, η ηθοποιός τόνισε πως δεν έχει κάνει κάποια επέμβαση και η αλλαγή στο πρόσωπό της πηγάζει από την ηρεμία και όσα άλλαξε στη ζωή της.

«Αισθανόμουν ένα βάρος περιττό, συνειδητοποίησα το καλοκαίρι ότι είχα θυμό. Ο θυμός δημιουργεί, νεύρα, ένταση, άγχος, κατάλαβα ότι φταίνε και κάποιοι άνθρωποι γύρω μου, άνθρωποι τοξικοί που σχολιάζουν τους πάντες. Ασυναίσθητα το απορροφάς κι εσύ και γίνεται καθημερινότητά σου. Θέλω ηρεμία στη ζωή μου», είπε on camera η Κορινθίου.

Για την αλλαγή στο σώμα της, η Κορινθίου εξήγησε πως ένιωθε ένα μεγάλο βάρος κάτι που ήθελε να φύγει από πάνω της ενώ στην προηγούμενη συνέντευξή της πριν δύο βδομάδες είχε μιλήσει για την πρωτεϊνική διατροφή που ακολούθησε:

«Είχα να ανέβω στη ζυγαριά από τότε που έμεινα έγκυος», είπε αρχικά η ηθοποιός και εξήγησε:

«Αισθανόμουν ότι πνιγόμουν και έλεγα ότι έχω πάρει κιλά. Ανεβαίνω στη ζυγαριά -μπορεί να ανέβηκα και 20 φορές- και συγκλονίστηκα. Είχα πάρει αρκετά. Εκείνη την ώρα, είπα τώρα διατροφή, από σήμερα ξεκινάω αποτοξίνωση. Με ρώτησε ο διατροφολόγος μου αν θέλω να ακολουθήσω πρωτεϊνούχα ή ολιγόριθμη διατροφή. Επέλεξα την πρωτεϊνούχα. Τα δύο χρόνια που ήμασταν κλεισμένοι λόγω κορωνοϊού, και επειδή έκανα και την παράσταση Jordan που δεν έχει υπερβολική κίνηση, πήρα κιλά».

«Τα δύο χρόνια που ήμασταν σε καραντίνα πήρα τα κιλά μου. Και ο Γιάννης (ο σύζυγός της) μου είπε κάνε κάτι έχεις παχύνει. Δεν ζορίστηκα. Ήμουν προσηλωμένη και αποφασισμένη από την αρχή. Είπα ότι αν δεν κάνω τώρα δίαιτα δεν θα τα χάσω ποτέ. Μου αρέσουν έτσι κι αλλιώς και τα ψητά και οι σαλάτες. Το μόνο που με ενόχλησε ήταν ότι έπρεπε να τρώω γιαούρτι και να κόψω τους καφέδες», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Μαρία Κορινθίου.

korinthiou2021.jpg

Η ηθοποιός το 2021.

korinthiou9.jpg

Μετά την απώλεια των κιλών η Μαρία Κορινθίου δείχνει στα καλύτερά της και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Πηγή κεντρικής: ndp