Ξεπέρασαν την κρίση Μενεγάκη και Ουγγαρέζος: Oι αγκαλιές, τα φιλιά και τα πειράγματα on air

Ξεπέρασαν την κρίση Μενεγάκη και Ουγγαρέζος: Oι αγκαλιές, τα φιλιά και τα πειράγματα on air

Η παρουσιάστρια ήταν ιδιαίτερα θερμή με τον συνεργάτη της λίγα 24ωρα μετά τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για κρίση στην σχέση τους.

Πολλά ακούγονταν και γράφονταν τις τελευταίες ημέρες για την αισθητή απουσία του Δημήτρη Ουγγαρέζου από το πάνελ της Ελένης Μενεγάκη. Αρκετοί ήταν οι τηλεθεατές και οι χρήστες των μέσων κοινωνικών δικτύωσης που έσπευσαν να σχολιάσουν την απουσία του αφού ο παρουσιαστής εμφανιζόταν ελάχιστα έως καθόλου τις τελευταίες ημέρες. Μόνο που σήμερα είδαμε μία εντελώς διαφορετική εικόνα.

H «εξαφάνιση» Ουγγαρέζου και τα σχόλια

Η μείωση του τηλεοπτικού χρόνου στον οποίο βλέπαμε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο σχολιάστηκε έντονα και από άλλες τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το «Πρωινό μας» της Φαίης Σκορδά, η οποία έχει συνεργαστεί για πολλά χρόνια με τον Δημήτρη.

«Όσο πάει τον βλέπουμε λιγότερο. Εγώ δεν τα μασάω τα λόγια μου, τον αγαπάω πολύ τον Δημήτρη και ποτέ δεν θα πω κάτι που θα τον φέρει σε δύσκολη θέση. Επειδή τώρα δεν είναι ωραίο, που έχουμε μπει σε μια τηλεοπτική τροχιά και λέμε αλήθειες για άλλους χώρους, να μη λέμε αλήθειες για τις τηλεοράσεις και τις εκπομπές», είπε η παρουσιάστρια για τον πρώην συνεργάτη της.

Kαι συμπλήρωσε: «Γνωρίζοντας τον Δημήτρη και με τα ρεπορτάζ που έχουν βγει μέχρι στιγμής για εκείνον και την Ελένη, κουράστηκε και νιώθει αμήχανα».

Μενεγάκη και Ουγγαρέζος παραμένουν αγαπημένοι

Στη σημερινή εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη έδειχνε άκρως ευδιάθετη και μόνο τυχαίο δεν ήταν το γεγονός ότι κάθισε δίπλα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Ο παρουσιαστής εξιστορούσε την εμπειρία του από την συναυλία του Robbie Williams και η Ελένη δεν σταματούσε να γελά και να τον πειράζει.

Είναι εμφανές πως η παρουσιάστρια προσπαθούσε να δείξει πόσο καλό παραμένει το κλίμα ανάμεσα σε εκείνη και τον συνεργάτη της. Η Ελένη έχει δείξει έμπρακτα την στήριξή της προς τον παρουσιαστή στο πέρασμα του χρόνου, ο οποίος αποτελούσε και προσωπική της επιλογή για το πάνελ της εκπομπής.

Η καλύτερη MasterChef της ελληνικής τηλεόρασης είναι η Ελένη Μενεγάκη & έχουμε αποδείξεις

Η απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Πριν λίγα 24ωρα ο παρουσιαστής ρωτήθηκε γιατί έχει «εξαφανιστεί» από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη αφού τον βλέπαμε ολοένα και λιγότερο τελευταία στο πλατό.

«Εδώ είμαι, στην Ελένη, στο Mega, αυτό ισχύει! Η εκπομπή είναι έτσι που, ανάλογα με τη θεματολογία, μπαινοβγαίνουμε. Αυτή είναι η κατάσταση. Ήμουν μια χαρά σήμερα, δεν ξέρω αν με απολαύσατε», εξήγησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Είπα ότι είναι έτσι η θεματολογία της εκπομπής, είμαστε πολλοί, άλλος μπαίνει, άλλος βγαίνει… Φυσικά και είναι μια συμφωνία που είχε γίνει εξαρχής», υποστήριξε ο παρουσιαστής βάζοντας οριστικό τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να βρίσκεται σε συζητήσεις με άλλο κανάλι.

Πηγή κεντρικής: elenimenegaki