Οι αδερφές Jenner στα μαχαίρια; Η «εξαφάνιση» της Kylie στα γενέθλια της Kendall δημιουργεί απορίες

Οι αδερφές Jenner στα μαχαίρια; Η «εξαφάνιση» της Kylie στα γενέθλια της Kendall δημιουργεί απορίες

Photo by Rich Fury/Invision/AP, File

2017 Invision

Η Kendall Jenner έγινε 27 ετών την Πέμπτη (3/11) και δέχθηκε ευχές από όλες τις αδερφές της. Εκτός από την Kylie.

Το fashion brand Kendall & Kylie συνεχίζει κανονικά την παρουσία του στην αγορά και, μάλιστα, είναι από τα αγαπημένα των teens. Φαίνεται, ωστόσο, ότι η εμπορική επιτυχία δεν έχει αντίκτυπο στην προσωπική σχέση των δύο διάσημων αδερφών Jenner.

Η Kendall και η Kylie Jenner μάλλον δεν είναι στα καλύτερά τους, μάλλον έχουν τσακωθεί για κάποιον λόγο και τα πρόσφατα γενέθλια της πρώτης αποδεικνύουν όλη αυτήν την κατάσταση. Βλέπεις, η Kylie δεν ευχήθηκε την Πέμπτη (3/11) για τα 27α γενέθλια της Kendall και οι fans ξεσηκώθηκαν.

Το ρεκόρ της Kendall Jenner και άλλοι 12 σταρ που εντυπωσίασαν στα πάρτι για το Halloween

Οι αδερφές Kardashian ευχήθηκαν, η Kylie Jenner όχι

Η Kourtney Kardashian δημοσίευσε Insta Story με την Kendall το 1999, ενώ και η Khloe έκανε ένα post με μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες μπορείς να δεις εκείνη και την εορτάζουσα σε παλαιότερες στιγμές τους.

Η Khloe Kardashian έχει γράψει: «Στο πρώτο μου μωρό, χρόνια πολλά 🤍@kendalljenner είσαι αυτή που έκλεψε την καρδιά μου και με έκανες να ερωτευτώ με περισσότερους τρόπους από ό,τι ήξερα ότι ήταν δυνατό. Είσαι αυτή που μου έμαθε την ευθύνη, την υπομονή, την άνευ όρων αγάπη και συμπόνια. Είσαι ένας από τους πιο ευγενικούς και αγνούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ. Νιώθεις βαθιά. Δίνεις τα πάντα σε αυτούς που αγαπάς. Kenny, αφήνεις τους ανθρώπους να παραξενεύονται από την ομορφιά, τη διάνοια και τις υπεκφυγές σου. Έχεις την πιο παιδική προσωπικότητα που επιτρέπει στους ανθρώπους να γίνονται παιδιά όπως εσύ».

https://www.instagram.com/p/CkgfoxEJz9E

Και προσθέτει: «Στη ζωή σου, έχεις καταρρίψει τα εμπόδια και όταν κάποιος σου λέει όχι, δεν τα παρατάς ποτέ μέχρι να του αποδείξεις ότι κάνει λάθος. Έχεις δείξει στους γύρω σου πώς να παλεύουν για τις πεποιθήσεις τους και πώς να μην τα παρατάνε ποτέ. Πώς πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για τα πράγματα στα οποία πιστεύουμε και πώς η οικογένεια προηγείται όλων. Έχεις κρατήσει το χέρι μου σε κάθε ευκολία και δυσκολία και θα κρατάω για πάντα το δικό σου. Είσαι ο χτύπος της καρδιάς μου και δεν θα μπορούσα να νιώσω πιο ευλογημένη που έχω μια αδερφή/καλύτερη φίλη σαν εσένα. Θα σου δηλώνω την αγάπη μου μέχρι το τέλος του χρόνου. Ευχαριστώ και επαινώ τον εαυτό μου που είμαι αρκετά τυχερή που σε έχω δική μου. Σου εύχομαι τα πιο χαρούμενα γενέθλια, πανέμορφη αγνή μου Kenny. Προσεύχομαι κάθε χρόνο να γίνεσαι όλο και καλύτερη και να είσαι όλο και πιο χαρούμενη με κάθε μέρα που περνάει. Σου εύχομαι να είσαι για πάντα κακομαθημένη με αγάπη και υγεία. Ελπίζω να νιώθεις πάντα πόσο εμμονικοί είμαστε όλοι με τη μαγεία που είσαι εσύ. Σπάνιε, γλυκέ μου Άγγελε, αδερφή μου, σ' αγαπώ με όλη μου τη δύναμη. Χρόνια πολλά 🤍».

Η Kim Kardashian, επίσης, δημοσίευσε μια φωτογραφία με την Kendall Jenner μωρό και εκείνη να τη φιλά στο μάγουλο κι έγραψε στη λεζάντα: «Χαρούμενα γενέθλια @kendalljenner Σε αγαπώ πάντα και για πάντα! Πάντα η φωνή της λογικής και αυτή που θα με ελέγξει όταν κανείς άλλος δεν θα το πει LOL, είμαι πάντα τόσο περήφανη για σένα που ακολουθείς την αλήθεια σου και Θεέ μου, είσαι τόσο όμορφη μέσα και έξω. Χρόνια πολλά αδερφή».

https://www.instagram.com/p/Ckgc7DHOg_l

Η μαμά Kris Jenner επίσης δημοσίευσε ένα Instagram reel προς τιμήν της κόρης της, αλλά η Kylie; Δεν φάνηκε πουθενά με τους fans να λένε ότι μια κόντρα έχει ξεκινήσει ανάμεσα στις αδελφές Jenner.

https://www.instagram.com/p/Ckf-K7VJB09

Ένας fan σχολίασε: «Γιατί η Kylie ακόμα δεν έχει ποστάρει; Γιατί απλά δεν θέλει», ενώ ένας άλλος έγραψε: «Γιατί να την πάρει τηλέφωνο η Kylie, αν έχουν τσακωθεί;». Το τι πραγματικά συμβαίνει, πάντως, μόνο οι δύο αδελφές το γνωρίζουν και ο χρόνος θα δείξει αν υπάρχει ρήξη ανάμεσα στις δύο αδελφές ή πρόκειται για ένα τυχαίο γεγονός.

Τα γενέθλια της Kris Jenner και η αφιέρωση της Khloe Kardashian

Σήμερα (5/11) η Kris Jenner έχει τα δικά της γενέθλια, γίνεται 67 ετών και η Khloe Kardashian ήταν από τις πρώτες που της ευχήθηκαν με μια σειρά από φωτογραφίες από το παρελθόν.

https://www.instagram.com/p/CklZ4yRL3FI

Μεταξύ άλλων, η Khloe έχει γράψει στη μαμά της: «Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν πόσο ευγνώμων και περήφανη είμαι που με λένε κόρη σου. Είναι τιμητικό σήμα που φοράω περήφανα. Σε ευχαριστώ που με αγάπησες όταν δεν ήμουν τόσο αξιαγάπητη. Σε ευχαριστώ που με ανέβαζες όταν ήμουν στα χειρότερά μου… Σε ευχαριστώ που με μεγάλωσες ώστε να έχω μια καρδιά γεμάτη σεβασμό, ευγνωμοσύνη και καλοσύνη. Σε ευχαριστώ που με έμαθες να πιάνω τα αστέρια και να μη συμβιβάζομαι ποτέ με τίποτα λιγότερο».