Tο σπίτι της Kris Jenner στο L.A έχει φως, φινέτσα και ό,τι αρμόζει σε μια momager

Tο σπίτι της Kris Jenner στο L.A έχει φως, φινέτσα και ό,τι αρμόζει σε μια momager

Η διάσημη μαμά των Kardashians μένει σε μια πολυτελή έπαυλη την οποία πολλοί παρομοιάζουν με μουσείο.

H Kris Jenner είναι η αρχηγός της δυναστείας των Kardashians και έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια αμύθητη περιουσία. Η διάσημη «momager» κατοικεί στην περιοχή Hidden Hills του Los Angeles και το πολυτελές σπίτι της είναι από εκείνα στα οποία θα μπορούσες άνετα να μείνεις για πάντα...ή έστω για αρκετές ημέρες χωρίς να έχεις την ανάγκη να βγεις.

H 66χρονη αγόρασε το συγκεκριμένο σπίτι το 2017 έναντι 20 εκατομμυρίων δολαρίων και ανέθεσε την διακόσμηση της έπαυλής της στους καταξιωμένους interior designers Tommy, Kathy Clements και Waldo Fernandez. Το πολυτελές οίκημα διαθέτει 6 υπνοδωμάτια, 8 μπάνια, πισίνα, ιδιωτικό σινεμά και playroom.

https://www.instagram.com/p/B8KCbdJpslF

Στο ισόγειο βρίσκεται το σαλόνι, η τραπεζαρία και την κουζίνα, ενώ η σκάλα οδηγεί στον επάνω όροφο όπου βρίσκεται ένα μικρότερο καθιστικό, οι κρεβατοκάμαρες και ένα μικρό γυμναστήριο στο οποίο η Kris κάνει τις προπονήσεις της.

Οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις κυριαρχούν στον χώρο (όπως και στα περισσότερα σπίτια της) με το κρεμ να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην κρεβατοκάμαρα. Η κουζίνα έχει ένα ψυγείο με γυάλινη πρόσοψη το οποίο επιτρέπει στην Jenner να βλέπει όλα τα αγαπημένα προϊόντα της.

https://www.instagram.com/p/CfSQpFiPl6x

Ένας ιδιωτικός ξενώνας βρίσκεται στο οικόπεδο για τους επισκέπτες που επιθυμούν να διανυκτερεύσουν εκεί. Ωστόσο, βασικό πλεονέκτημα του σπιτιού είναι ότι όλα τα μέλη της διάσημης οικογένειας ζουν σε πολύ κοντινή απόσταση.

https://www.instagram.com/p/CB--Mr6J6Js

Στο σαλόνι συναντάμε ένα εντυπωσιακό χαλί και έπιπλα σε κρεμ χρώμα, που όπως φαίνεται είναι το αγαπημένο της 66χρονης.

Blake Lively & Ryan Reynolds έχουν το ωραιότερο ρετρό σπίτι στη Νέα Υόρκη

https://www.instagram.com/p/CaxisSBPH9Y

Tι κι αν οι περισσότερες celebrities έχουν μια γκαρνταρόμπα αρκετά μεγάλη για όλα τα παπούτσια ή τις τσάντες τους, η Κris Jenner κάνει τη διαφορά αφού έχει ένα δωμάτιο μόνο για τα luxury πιάτα της. Η 66χρονη διαθέτει μια εκπληκτική συλλογή πορσελάνινων πιάτων, όλα δημιουργίες μεγάλων οίκων.

Στο video που ακολουθεί μπορείς να απολαύσεις ένα σύντομο tour από την ίδια την Kris Jenner.

Πηγή κεντρικής: krisjenner