Το ρεκόρ της Kendall Jenner και άλλοι 12 σταρ που εντυπωσίασαν στα πάρτι για το Halloween

Το ρεκόρ της Kendall Jenner και άλλοι 12 σταρ που εντυπωσίασαν στα πάρτι για το  Halloween

Οι celebrities τα έδωσαν όλα σε κοστούμια και make up για να εντυπωσιάσουν. Η Kendall Jenner έκανε ένα μοναδικό ρεκόρ με την αμφίεσή της, ξεπερνώντας την παράδοση της Heidi Klum. 

To Halloween είναι αφορμή για κάθε είδους θεματικό πάρτι για μεταμφιεσμένους σε όλον τον κόσμο. Κάτι δηλαδή σαν τις δικές μας Απόκριες. Δύο χρόνια μετά την πανδημία, στο Hollywood αρκετοί από τους γνωστούς μας stars, το γιόρτασαν όπως έπρεπε. Με ευφάνταστες μεταμφιέσεις και με αρκετές εκπλήξεις. Η Kendall Jenner, η Cindy Crawford, αλλά και η Chiara Ferragni ήταν από τις μεγάλες εκπλήξεις των ημερών. Ποια όμως έκανε το ρεκόρ στο Instagram;

Η χαρά των κομμωτών και των make up artist

Οι περισσότεροι από τους γνωστούς μας celebrities, κινήθηκαν εκ του ασφαλούς και προτίμησαν γνωστές ταινίες, animation ήρωες για τις μεταμφιέσεις τους. Και επιστράτευσαν τους κομμωτές, τους στυλίστες και τους make up artist που εμπιστεύονται, για να εντυπωσιάσουν με το αποτέλεσμα. Η δικιά μας Μαρία Μενούνος, προτίμησε μαζί με τον σύζυγό της, το Cobra Kai, τη σειρά που έσπασε κάθε ρεκόρ εδώ και 5 σεζόν.

https://www.instagram.com/p/CkTZuoNJTn-

Tις εντυπώσεις και το μεγάλο ρεκόρ στα social media, έκανε όμως η Kendall Jenner, ντυμένη ως η μικρή Jessie, από την ταινία Toy Story. Η πρώτη της φωτογραφία στο Instagram, συγκέντρωσε περισσότερα από 9 εκατομμύρια likes, ένα ρεκόρ που συνήθως είχε τα προηγούμενα χρόνια μόνο η Heidi Klum. Η οποία φέτος μάλλον προτίμησε να μην ντυθεί, γιατί μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει καμία ανάρτηση με αμφίεσή της.

https://www.instagram.com/p/CkU7cCfOuGt

Η Chiara Ferragni, προτίμησε αρχικά να ντυθεί ως sexy, Christina Aguilera. Έκανε εντύπωση με το σώμα της, αλλά όχι με την ομοιότητα με την γνωστή τραγουδίστρια.

https://www.instagram.com/p/CkTIxd2IsLE

Στην συνέχεια όμως έκανε δεύτερη εμφάνιση με όλη την οικογένειά της. Η έμπνευση εδώ ήταν επίσης από το Toy Story και τα παιδιά της το χάρηκαν λίγο παραπάνω.

ferragnifamily_halloween.jpg

Η πιο εμπνευσμένη και άψογα εκτελεσμένη μεταμόρφωση, ανήκει στην Megan Fox και τον Machine Gun Kelly, οι οποίοι μεταμφιέστηκαν σε Pamela Anderson και Tommy Lee, τα χρόνια του μεγάλου τους έρωτα. Άψογοι και ολόιδιοι.

https://www.instagram.com/p/CkUMSrrvj90

Όλα μπλε για την Kim Kardashian, ή αλλιώς Mystique από τους X-Men. Ακόμη δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε, αν φορά ολόσωμη φόρμα ή αν έχει κάνει body painting. Έδωσε όμως προσοχή στην λεπτομέρεια και έβαλε μέχρι και κίτρινους φακούς επαφής.

https://www.instagram.com/p/CkWTaAgv1h2

Διπλό φάντασμα σε μία διπλή εναλλαγή ρόλων για την Jennifer Garner, η οποία πρέπει να πέρασε ώρες στον καθρέφτη της και να χρειάστηκε αρκετή υπομονή για το μακιγιάζ της.

https://www.instagram.com/p/CkQzlFVgTby

Ήταν το παιδικό της όνειρο και το έκανε πράξη. Η Paris Hilton εμπνεύστηκε από μία από τις πιο δημοφιλείς animation ηρωίδες, την Sailor Moon και τα κατάφερε μια χαρά.

https://www.instagram.com/p/CkS-lmQLbzV

Με άριστα το δέκα, παίρνει 9, η παρουσιάστρια και η ηθοποιός Addison Raee, η οποία έγινε για λίγο Lady Gaga. Την αιματοβαμμένη. Στο ύφος πάντως, είχαμε πιστή αντιγραφή.

https://www.instagram.com/p/CkT5V9IvYOj

Super sexy ως Catwoman, η Miranda Kerr, η οποία ποζάρει με τον αγαπημένο της Batman, τον σύντροφό της και ιδρυτή του Snapchat, Evan Spiegel. Ωραίο και δυναμικό ζευγάρι φαίνονται.

https://www.instagram.com/p/CkUBAB4SvDD

Η Hailey Bieber, πήρε ιδέες από παλαιότερες επιδείξεις μόδας. Και αντέγραψε το look της Λετίσια Κάστα, στο catwalk του Yves Saint Laurent, το 1999. Ωραία αντιγραφή.

bieber_halloween.jpg

Ιστορίες της άγριας δύσης, θυμήθηκε η Cindy Crawford και ντύθηκε αναλόγως μαζί με τον σύζυγό της Rande Gerber.

Όταν η Hailey Bieber ντύθηκε Britney Spears -Ή οι καλύτερες στολές Halloween των celebrities

cindy_halloween.jpg

Στο μεγάλο πάρτι πήραν μέρος οικογενειακώς, μαζί με τα παιδιά τους, που προτίμησαν μία διαφορετική προσέγγιση.

gerber_halloween.jpg