Η επική «συνάντηση» του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την Kris Jenner

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η επική «συνάντηση» του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την Kris Jenner

Ο διάσημος μπασκετμπολίστας που φημίζεται για το χιούμορ του εξέφρασε την επιθυμία του να συμμετάσχει στο reality των Kardashians.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στους καθημερινούς του ρυθμούς και περνά στιγμές χαλάρωσης, λίγο μετά την ολοκλήρωση του Eurobasket 2022. Ο 27χρονος NBAer έχει ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον λογαριασμό του στο Instagram να μετρά κπερισσότερους από 13 εκατομμύρια ακόλουθους.

Πριν λίγες ώρες ο διάσημος μπασκετμπολίστας βρήκε ένα ομοίωμα της Kris Jenner και μοιράστηκε ένα βίντεο όπου έδειξε στους followers του για ακόμα μια φορά το αστείρευτο χιούμορ που διαθέτει. O Greak Freak κάθισε δίπλα από το ομοίωμα της 66χρονης momager και άνοιξε διάλογο μαζό της ζητώντας μία θέση στο reality των Kardashians.

Χρόνια πολλά Γιάννη! Γιατί η ιστορία του Αντετοκούνμπο δίνει ελπίδα σε κάθε παιδί του πλανήτη

O διάλογος του Γιάννη Αντετοκούνμπο με το ομοίωμα της Kris Jenner

«Ίσως πρέπει να με βάλεις στο show, να γίνω μέρος και εγώ και να φέρω ποιότητα. Μπορώ να είμαι εγώ, ο Travis Scott, ο Κanye West. Νιώθω πως είμαι μέρος της οικογένειας, σας παρακολουθώ κάθε μέρα και θα ήθελα να είμαι στο σόου. Τι λες Kris;», αναφέρει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο βίντεο που πόσταρε στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Ci3RPx9p_Bc

Το νέο reality της διάσημης οικογένειας προβάλλεται στο Hulu και παρουσιάζει την καθημερινότητά τους, δίνοντας στο φως της δημοσιότητας πικάντικες λεπτομέρειες.

Η τρυφερή αφιέρωση για τα γενέθλια της συντρόφου του

ίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της συμμετοχής του στο Eurobasket 2022, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στην Ελλάδα για στιγμές χαλάρωσης με την οικογένειά του. Το βράδυ του Σαββάτου (17/9), η σύντροφός του, Μariah Riddlesprigger γιόρτασε τα 30α γενέθλιά της, με το ζευγάρι να διασκεδάζει υπό τον ρυθμό της μουσικής μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο διάσημος μπασκετμπολίστας δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram στο οποίο χορεύει μαζί με την αγαπημένη του ένα τραγούδι του Bruno Mars. «Χρόνια πολλά μωρό μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Greek Freak.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει αποκτήσει 2 παιδιά και επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα, με την Μariah να εκφράζει την αγάπη της για τη χώρα μας.

«Το σπουδαιότερο πράγμα σε σχέση με την Ελλάδα είναι ότι έχω να επισκεφθώ τα μέρη και να συναντήσω τους ανθρώπους που είναι μέρος της ιστορίας του Γιάννη», είχε γράψει σε παλαιότερη ανάρτησή της, καταλήγοντας: «Σ’ αγαπώ Ελλάδα».

Πηγή κεντρικής: giannis_an34