Βασιλική Μιλλούση: Η γνωριμία με τον Πετρούνια και το ιδιαίτερο σπίτι που στεγάζει την ευτυχία τους

Βασιλική Μιλλούση: Η γνωριμία με τον Πετρούνια και το ιδιαίτερο σπίτι που στεγάζει την ευτυχία τους

«Περάσαμε πολλά σκαμπανεβάσματα με τον Λευτέρη, έτσι ωριμάζει μια σχέση», τόνισε η αθλήτρια. Οι υπέροχες φωτογραφίες με τις κόρες τους και πλάνα από το σπίτι στο οποίο έγιναν οικογένεια.

Η Βασιλική Μιλλούση έδωσε μιας εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Τζένη Θεωνά και την εκπομπή Μαμά-δες της ΕΡΤ. Η γνωστή αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής και ο σύζυγός της, Λευτέρης Πετρούνιας έχουν δημιουργήσει μία αξιοζήλευτη οικογένεια και η έλευση των δύο κοριτσιών τους (Σοφία και Ελένη) έχει ολοκληρώσει τον έρωτά τους.

Η 38χρονη μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την δημιουργία οικογένειας με τον Ολυμπιονίκη και έφερε στο φως άγνωστες λεπτομέρειες από την γνωριμία τους.

Η γνωριμία με τον Λευτέρη Πετρούνια και ο προβληματισμός για την διαφορά ηλικίας

«Όταν ήρθε στο γυμναστήριο ξανά, γιατί και αυτός είχε σταματήσει, επέστρεψε και είπε: Εγώ θα γίνω Ολυμπιονίκης. Τότε ο Λευτέρης είχε σταματήσει τρία χρόνια, αλλά το λέω και το ξαναλέω ότι τον θαυμάζω απεριόριστα για ότι έχει κάνει. Δεν ήμασταν μαζί και έλεγα: Τι λέει το παιδάκι; Έσπασε κάθε προσδοκία, κάθε τετριμμένη σκέψη. Το ’πε και το ’κανε. Λίγοι άνθρωποι το κάνουν αυτό», ανέφερε αρχικά η Βασιλική Μιλλούση.

«Με τον Λευτέρη έχουμε πέντε χρόνια διαφορά ηλικίας. Εγώ είμαι πιο μεγάλη. Στην αρχή είχα αυτή τη σκέψη ότι είναι μικρούλης και απλώς θα περάσουμε καλά. Μέχρι εκεί, δε μπορούμε να κάνουμε και τίποτα παραπάνω. Ήταν μικρός, εγώ ήμουν ώριμη γυναίκα. Με διέψευσε πολύ. Εγώ είχα το θέμα από την αρχή, ο Λευτέρης είχε πει ότι θα με παντρευτεί. Ήταν σαν αυτό που είχα πει εγώ ότι θα γίνω Ολυμπιονίκης… Ακόμα μου το λέει», εξομολογήθηκε η αθλήτρια.

Για την πορεία της σχέσης τους η Βασιλική Μιλλούσε ομολόγησε: «Το γεγονός πως και οι δυο κάναμε πρωταθλητισμό ήταν ένας δύσκολος παράγοντας στη σχέση μας. Δυο αθλητές που εξελίσσονταν παράλληλα με αντίθετες προσδοκίες σε διαφορετική φάση της ζωής μας. Δηλαδή εγώ ήμουν προς το τέλος της καριέρας μου ενώ ο Λευτέρης ήταν στην άνθιση του. Όταν λοιπόν κατάφερα να διαχειριστώ εγώ αυτές τις δυο αντικρουόμενες καταστάσεις, άρχισα να τον στηρίζω απόλυτα. Πάντα τον στήριζα αλλά και πάντα είχα μια αναστολή πως ναι, αλλά εγώ δεν τα κατάφερα. Στεναχωριόμουν για μένα και χαιρόμουν για αυτόν».

Το ζεστό σπίτι του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση

Το σπίτι του ερωτευμένου ζευγαριού είναι έτσι διαμορφωμένο ώστε οι κόρες τους να μπορούν να παίζουν άφοβα αλλά και να έρθουν σε επαφή με την παιδεία του αθλητισμού. Η ευτυχισμένη οικογένεια μετακόμισε στο συγκεκριμένο χώρο πριν από περίπου δύο χρόνια και δεν είναι λίγες οι φορές που οι γνωστοί αθλητές δημοσιεύουν υλικό στα social media από την καθημερινότητα με τις κόρες τους.

To ξύλινο πάτωμα, το τζάκι, τα χρωματιστά μαξιλάρια και τα ιδιαίτερα χαλιά κοσμούν το σαλόνι ενώ το σπίτι διαθέτει όλα τα απαραίτητα items τα οποία χρησιμοποιεί η διάσημη αθλήτρια για την γυμναστική της.

Αν ακολουθείς την Βασιλική Μιλλούση στο Instagram, έχεις την ευκαιρία να δεις αρκετά αγαπημένα spots του σπιτιού. Οι δύο δημοφιλείς αθλητές περνούν πολύ χρόνο στο σπίτι με τις κόρες τους όπου και χαλαρώνουν από την απαιτητική καθημερινότητα και απολαμβάνοντας οικογενειακές στιγμές.

https://www.instagram.com/p/CJTdb55Dr-3

Οι τοίχοι είναι βαμμένοι σε τόνους του λευκού ενώ σε αρκετά σημεία βλέπουμε μερικά εντυπωσιακά κάδρα. Ο μεγάλος γκρι καναπές δεσπόζει στο ευρύχωρο σαλόνι όπου η Βασιλική Μιλλούση κάνει συχνά διάφορες ασκήσεις γυμναστικής.

https://www.instagram.com/p/CYO89G3gTLS

Στα δωμάτια των παιδιών τους πρωταγωνιστούν οι οι ξύλινες κούνιες, τα αποθηκευτικά έπιπλα και πολλά girly παιχνίδια. Οι ταπετσαρίες χαρίζουν ζεστασιά στον χώρο, ενώ το τζάκι από μαύρο μάρμαρο στο κέντρο του σαλονιού δίνει ένα luxury twist.

H κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού είναι σε λευκό-μπλε χρώμα για να δημιουργεί αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης. Το ζευγάρι δεν θα μπορούσε να μην μετατρέψει τον χώρο του καταλλήλως έτσι ώστε να γυμνάζονται όπως έχουμε δει και σε αρκετά πλάνα.

Οι #familygoals φωτογραφίες με τις κόρες τους

Πριν λίγα 24ωρα το ευτυχισμένο ζευγάρι γιόρτασε τα τρίτα γενέθλια της κόρης τους Σοφίας. Ο νονός της μικρής, Χρήστος Μάστορας βρέθηκε στο σπίτι τους για να απολαύσει αυτή την ιδιαίτερη στιγμή με την βαφτιστήρα του.

Τόσο η Βασιλική Μιλλούση αλλά και ο Λευτέρης Πετρούνιας δημοσιεύουν συχνά φωτογραφίες με τις κόρες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποδεικνύοντάς μας πως είναι #familygoals.

Πηγή κεντρικής: eleftherios_petrounias