Οι νέες φωτογραφίες της 19χρονης Αλίκης Καραμανλή και η μεγάλη ομοιότητα με τη Νατάσα Παζαΐτη

Οι νέες φωτογραφίες της 19χρονης Αλίκης Καραμανλή και η μεγάλη ομοιότητα με τη Νατάσα Παζαΐτη
Instagram

Άκρως γιορτινή η ατμόσφαιρα στο σπίτι της Νατάσας Παζαΐτη και του Κώστα Καραμανλή στην Ραφήνα (εικόνες). 

Άκρως γιορτινή ήταν η ατμόσφαιρα την Τρίτη (08/11) στο σπίτι της Νατάσας Παζαΐτη, και του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, στην Ραφήνα. Η 19χρονη κόρη του ζευγαριού είχε την ονομαστική της εορτή και η γνωστή γιατρός θέλησε να ευχηθεί δημόσια στην Αγγελική τους, την οποία φωνάζουν όλοι Αλίκη.

Το τρυφερό post και η σπάνια φωτογραφία μαμάς-κόρης

Πριν λίγες ώρες η Νατάσα Παζαΐτη δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή selfie φωτογραφία στο Instagram με την κόρη της, Αλίκη Καραμανλή και έγραψε: «Χρόνια πολλά στον άγγελό μου».

euxes_pazaiti.jpg

Μαμά και κόρη μοιάζουν αρκετά στα χαρακτηριστικά και δεν είναι λίγες οι φορές που ποζάρουν μαζί στον φωτογραφικό φακό σε δημόσιες εμφανίσεις τους. Εκεί, αποδεικνύεται πως η 19χρονη μοιάζει πολύ και στιλιστικά με τη μητέρα της.

H σπάνια έξοδος της Νατάσας Παζαΐτη με τα δίδυμα Καραμανλή στο Ηρώδειο

Τον Σεπτέμβριο η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τραγούδησε για τη στήριξη του έργου της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» σε μια μαγική βραδιά στο Ηρώδειο στην οποία παρευρέθηκαν αρκετοί Έλληνες celebrities. Η 56χρονη γιατρός έδωσε το παρών στην εκδήλωση, συνοδευόμενη από τα δίδυμα παιδιά της.

Τα δίδυμα Καραμανλή γιόρτασαν τον Ιούνιο τα 19α γενέθλιά τους και απολαμβάνουν την φοιτητική ζωή. Ο Αλέξανδρος φοιτά στη σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη και η Αλίκη στη σχολή Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ο γάμος με τον Κώστα Καραμανλή και η δημιουργία οικογένειας

Ήταν 19 Ιουλίου του 1998, όταν η Νατάσα Παζαΐτη και ο Κώστας Καραμανλής παντρεύτηκαν στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, στην Πρώτη Σερρών. Τον Ιούνιο του 2003, το ζευγάρι που επί χρόνια συγκέντρωνε τα φώτα πάνω του λόγω του αξιώματος του πρώην Πρωθυπουργού, απέκτησε τα δίδυμα παιδιά του, Αλίκη και Αλέξανδρο, που ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους.

https://www.instagram.com/p/CREmfjXLsha

Από το 2009 και έπειτα, ο πρώην Πρωθυπουργός ζει μια ήρεμη ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ όπως είναι γνωστό, η σύζυγός του αφιερώθηκε στην ιατρική και πιο συγκεκριμένα στους κλάδους της ογκοπλαστικής και της επανορθωτικής χειρουργικής μαστού.

Πηγή κεντρικής: ndp