Απενοχοποίηση τώρα: Η Μαρία Σολωμού έπαιξε «θάρρος ή αλήθεια» και τα είπε όλα

Απενοχοποίηση τώρα: Η Μαρία Σολωμού έπαιξε «θάρρος ή αλήθεια» και τα είπε όλα

Η γνωριμία του Mente Fuerte με τον γιο της, η ερωτική ζωή στην ηλικία των 25 και η δήλωση για τον τράπερ: «Ο Mente Fuerte έχει αυτό το σέξι και το ερωτικό».

Η Μαρία Σολωμού ήταν καλεσμένη του Φιλίππου Ιωάννου (Fipster) σε ένα «Θάρρος ή αλήθεια» στο κανάλι του στο Youtube. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα δημοσιεύματα για την σχέση της με τον τράπερ Mente Fuerte, την προσωπική της ζωή αλλά και τον γιο της.

Ο Mente Fuerte και η δύσκολη περίοδος στη ζωή της

«Τον γνώρισα και τον συμπάθησα, οπότε έχουμε και μια προσωπική σχέση. Ο Mente Fuerte έχει γράψει πολλά τραγούδια που μου αρέσουν και έχει αυτό το σέξι και το ερωτικό», ανέφερε η ηθοποιός.

Σε ερώτηση για τη ζωή της δέκα χρόνια πριν η Μαρία Σολωμού παραδέχτηκε: «Ήμουν πάρα πολύ καταπονημένη το 2012. Δούλευα φουλ, ξυπνούσα κάθε μέρα και έκλαιγα, κράτησε καμιά διετία, δεν ήξερα τι ήθελα ακριβώς. Δεν ήμουν και πολύ ευχαριστημένη προσωπικά, ήθελα πολύ να εξαφανιστώ, ο γιος μου ήταν ακόμα μικρός και εγώ είχα τότε πολλή δουλειά. Ένιωθα μονίμως τύψεις, δεν ένιωθα καλά».

Για την γνωριμία του Mente Fuerte με τον γιο της η γνωστή ηθοποιός δήλωσε: «Τον συμπαθεί, βέβαια δεν είναι και η μουσική που ακούει πια, οπότε κάνουμε πάρα πολύ πλάκα γιατί τον πειράζει πολύ τον γιο μου, του λέει Έλα ρε τι είναι αυτά που ακούς;».

Και πρόσθεσε: «Ο γιος μου δεν μου έχει τίποτα για όσα έχω κάνει. Είναι αγόρι και όσο μου λέει ο Αλέξανδρος τα προσωπικά του, άλλο τόσο του λέω και εγώ τα δικά μου. Έρχονται οι φίλοι του σπίτι και φέρνω και εγώ φίλους μου, βλέπει μαζί ανθρώπους διαφορετικών ηλικιών. Τυχαίνει να βγούμε και όλοι έξω αλλά γενικά δεν μου λέει τίποτα. Θα κριτικάρει μόνο πολύ απ’ έξω, θα καταλάβω εγώ από το ύφος του ποιους συμπαθεί».

Η σχέση της με τους άντρες

Μιλώντας για την σχέση της με τους άνδρες η ηθοποιός σχολίασε την δήλωση που είχε κάνει στο παρελθόν τονίζοντας: «Είχα πει πολλά χρόνια πριν ότι όλες μου τις σχέσεις τις έχω κερατώσει. Ο λόγος όμως που το είχα πει ήταν γιατί και μένα πολλές φορές μου έχουν πει ότι με έχουν κερατώσει πρώτοι και όλοι με έχουν κερατώσει. Δεν ψάχνω κινητά ποτέ, κάνω υπεράνθρωπες προσπάθειες να μην κοιτάω κινητά συντρόφων. Σε μικρότερη ηλικία φλέρταρα πάρα πολύ. Εκεί γύρω στα 20-25 είχα 3-4 την ίδια περίοδο. Μεγαλώνοντας κατά περιόδους… με πιάνει πάλι. Θεωρώ ότι πάντα ανά περιόδους δρούμε διαφορετικά στη ζωή».

Για το φλερτ με το αντίθετο φύλο η Μαρία Σολωμού δήλωσε: «Δεν με φλερτάρουν εύκολα γιατί έχω και κάποια στοιχεία της συμπεριφοράς μου που κρατάω τον άλλον σε απόσταση. Με πλησιάζουν κάποιοι οι οποίοι πια πιστεύω ότι έχουν πρόβλημα και έρχονται. Η προσπάθεια κάποιου να με προσεγγίσει σε σχέση με αυτά που λέω είναι πως νομίζει ο άλλος ότι θα μου πει κάτι και θα καταφέρει να με αφήσει κάτω ξερή».

Ο Mente Fuerte κοιτάει τη Σολωμού κατάματα & βλέπει τον έρωτα-Το σπίτι της μούσας του & οι φωτό τους

4 ακόμη φορές που η Μαρία Σολωμού μίλησε ανοιχτά για τη ζωή της

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εφημερίδα Secret η ηθοποιός είχε αναφέρει για τον έρωτα: «Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα, είναι ενέργεια για τη ζωή. Κάποτε πίστευα πως αν δεν ήμουν ερωτευμένη δεν θα μπο­ρούσα να λειτουργήσω, αλλά μια χαρά λειτουργώ και τώρα που δεν είμαι! Ο έρωτας βέβαια είναι δύσκο­λος, αλλά πολύ σημαντικός».

«Έχω ερωτευτεί σε όλες μου τις σχέσεις τρελά. Έχω κλάψει, έχω κυνηγήσει, με έχουν απατήσει, τους έχω απατήσει, έχουμε κλάψει, ήταν πολύ έντονες όλες μου οι σχέσεις. Είχαμε τελειώσει με τον Μάριο (Αθανασίου) και μου είπε Μαρία θα φύγω από το σπίτι. Ήταν σα να μου έλεγε πως αλλάζει πλανήτη. Τον παρακαλούσα, του έλεγα είναι μεγάλο το σπίτι θα μείνουμε εδώ. Δεν θέλω να φύγεις», είχε δηλώσει η Μαρία Σολωμού στο Πάμε Δανάη.

Για τη σχέση της με τον Αλέξη Γεωργούλη, η Μαρία Σολωμού δήλωσε: «Δεν μίλησα πρώτη φορά για τη σχέση μου με τον Αλέξη Γεωργούλη. Είναι γνωστό παντού. Με τον Αλέξη ήμασταν μαζί στη σχολή. Είναι δυνατόν; Τί να πούμε; Εκείνη την εποχή το έλεγαν παντού ότι ήμασταν ζευγάρι. Εντάξει, μείναμε φίλοι. Οι μεγαλύτεροι έρωτές μου δεν μαθεύτηκαν ποτέ και ήταν επώνυμες σχέσεις. Όλοι μας έχουμε μια ντουλάπα με πολύ πράμα μέσα, οπότε γελάω πάρα πολύ όταν διαβάζω δημοσιεύματα "Η πρώτη της σχέση μετά τον Μουζουράκη” ή "Οι μεγάλοι έρωτες” και είναι ο Γεωργούλης, ο Μάριος και ο Μουζουράκης και λέω όχι παιδιά, δεν είναι αυτοί. Είναι άλλοι».

Για το τον ρόλο της Ράνιας στους Singles η γνωστή ηθοποιός έχει εξομολογηθεί: «Έκανα έναν περίεργο τσαμπουκά για να παίξω τη Ράνια στους 'Singles'. Δεν με ήθελαν. Μου έλεγαν πως δεν με θέλουν γιατί ήμουν πολύ όμορφη και πολύ μικρή για να κάνω την κακιά στριμμένη. Τους είπα τότε ότι θα φύγω από το κανάλι και τους είπα θα γυρίσω αλλά θέλω αυτόν τον ρόλο κι έτσι μου τον έδωσαν. Είχα κλείσει αλλού, στον ΑΝΤ1. Τελειώσαμε την 'Απόσταση Αναπνοής' και μου είχαν στείλει 30 σενάρια από το MEGA να διαλέξω τι ήθελα να κάνω την επόμενη χρονιά. Εκτός από αυτό. Εγώ ήθελα αυτό και αυτό έκανα. Δεν με τρόμαξε η αναγνωρισιμότητα που ήρθε από τον ρόλο της Ράνιας. Είμαι από τους ανθρώπους και το λέω με πλήρη σιγουριά ότι η αναγνωρισιμότητα δεν με άλλαξε καθόλου. Αυτό που λέμε ότι καβαλάς το καλάμι, δεν το έπαθα ποτέ».

Τι υποστηρίζει η Μαρία Σολωμού για τη σχέση με τον Mente Fuerte

Σε πρόσφατες δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Μας» η Μαρία Σολωμού αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ενός γάμου τονίζοντας: «Δεν θα πω ποτέ για τίποτα. Ποτέ. Και παιδί έλεγα πως δεν θα κάνω, αλλά έκανα. Επειδή όμως, έγινε από πολύ έρωτα, τα παιδιά του έρωτα τα κρατάμε πάντα. Να παντρευτώ δεν ήθελα ποτέ», είπε χαρακτηριστικά.

Όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Mente Fuerte, η ηθοποιός απάντησε αμήχανα δηλώνοντας: «Είναι όλα καλά».

Τον περασμένο Ιούλιο η Μαρία Σολωμού μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για τη σχέση της με τον τράπερ αναφέροντας: «Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Mente Fuerte αλλά δεν αφορά κανέναν το τι είμαστε».

«Παρουσιάζεται μία εικόνα δίκη μου με έναν άλλο άνθρωπο, όχι! Εγώ είμαι μονάδα και έχω δικαίωμα στην αυτοδιάθεση. Σήμερα θα βγω με τον κολλητό μου τον Γεωργούλη, μεθαύριο με τον πάτερα του παιδιού μου και αντιμεθαύριο με τον Mente Fuerte που κάνουμε παρέα».

https://www.instagram.com/p/CeROOekMsw9

Το podcast Σολωμού- Mente Fuerte

Η Μαρία Σολωμού τόλμησε φέτος ένα νέο επαγγελματικό βήμα αφού ασχολείται ενεργά με τα podcasts. Η δημοφιλής ηθοποιός έχει δική της εκπομπή με τίτλο «Όσα ξέρει η Μαρία» η οποία έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό και μετρά χιλιάδες ακροατές. Όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της, δεν περίμενε αυτή την μεγάλη επιτυχία, ωστόσο δείχνει να το απολαμβάνει στο έπακρο.

Πριν λίγους μήνες η δημοφιλής ηθοποιός δημοσίευσε μερικά Instagram-stories, αποκαλύπτοντάς μας τον επόμενο καλεσμένο στο podcast της. Ο λόγος για τον τράπερ, Μente Fuerte, με τον οποίο βρίσκεται πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα.

«Είμαι εδώ με τον Mente Fuerte και μπαίνουμε να κάνουμε ένα podcast. Έχει βγάλει μια δισκάρα σοβαρή, με πάρα πολύ ωραίο εξώφυλλο θα πω επίσης εγώ..και σοβαρά τραγούδια..», είπε η ηθοποιός.

«Σε φώναξα γιατί είσαι φίλος μου και γιατί σ 'αγαπώ και σε εκτιμώ...θα τα πούμε όλα», συμπλήρωσε η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte την φίλησε τρυφερά στο κεφάλι. Oι δυο τους συνέχισαν να μιλούν αγκαλιασμένοι στην κάμερα και τόνισαν πως έχουν να πουν πολλά στο podcast.

Η αφοπλιστική απάντηση της Μαρίας Σολωμού για την φημολογούμενη σχέση με τον Mente Fuerte

Kαλεσμένη του Πρωινού του ANT1 ήταν πρόσφατα η δημοφιλής ηθοποιός. Όταν ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε ότι η ηθοποιός είναι σε σχέση η Μαρία Σολωμού απάντησε: «Από πού το βλέπετε ρε παιδιά; Ενημερώστε με. Καλά. Μπορεί να λένε διάφορα και να γράφονται διάφορα. Το τι κάνω εγώ στη ζωή μου είναι δικό μου θέμα κι επίσης έχω πάρα πολλούς φίλους αγαπημένους να συνδιαλέγομαι, να κάνω παρέα και οτιδήποτε άλλο».

Πηγή κεντρικής: mariasolomou_official