Η Μαρία Σολωμού δέχτηκε την μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής της από τον Μente Fuerte για τα γενέθλιά της

Κατερίνα Μπούσιου
Η Μαρία Σολωμού δέχτηκε την μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής της από τον Μente Fuerte για τα γενέθλιά της

«Ντρέπομαι τόσο πολύ αυτή τη στιγμή». Η 48χρονη ηθοποιός γιορτάζει σήμερα, αλλά ο γνωστός τράπερ της έκανε ήδη από χθες το δώρο του και μάλιστα δημόσια. 

Εδώ και καιρό μιλάμε για ένα φημολογούμενο ειδύλλιο, γιατί η Μαρία Σολωμού ποτέ δεν έχει επιβεβαιώσει την σχέση της με τον γνωστό τράπερ Mente Fuerte, ούτε φυσικά και εκείνος. Όλα αυτά όμως που κάνουν ο ένας για τον άλλον, ακόμη και δημόσια, δεν αφήνουν όμως πολλές αμφιβολίες για την αγάπη τους. Η ηθοποιός σήμερα έχει τα γενέθλιά της και ήδη από χθες το βράδυ δέχτηκε το δώρο της από εκείνον και με τον πιο αναπάντεχο τρόπο.

https://www.instagram.com/p/CjFhREwAOsU

«Η φιλία μας πάει πάρα πολύ καλά»

Η ηθοποιός βέβαια, όχι μόνο δεν ενοχλείται όταν οι δημοσιογράφοι την ρωτούν για τον Mente, αλλά το διασκεδάζει μερικές φορές με τον τρόπο που οι περισσότεροι επιλέγουν να θέσουν την ερώτηση. Χθες για παράδειγμα ο Γρηγόρης Μπάκας από το Πρωινό του ANT1, την εντόπισε στο αεροδρόμιο και αποφάσισε να τολμήσει να την ρωτήσει για εκείνον, κάνοντας και ένα μικρό σαρδάμ. Η Μαρία Σολωμού είχε μόλις επιστρέψει από τις Βρυξέλλες, ως καλεσμένη του καλού της φίλου και Ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη. Η αντίδρασή της ήταν επική, όταν ο δημοσιογράφος χρησιμοποίησε το πραγματικό όνομα του τράπερ για να την ρωτήσει αν ήταν μαζί της στο αεροπλάνο. Εσείς το ξέρατε ότι τον λένε Γιώργο Τσακμουκίδη;

Βέβαια ο Μente Fuerte δεν ταξίδεψε μαζί της, για τον απλούστατο λόγο, πως είχε συναυλία. Και μας απέδειξε ότι διαθέτει ένα βασικό χαρακτηριστικό που έχουν όχι μόνο οι πολύ καλοί φίλοι (όπως ισχυρίζονται ότι είναι) αλλά και οι πολύ καλοί σύντροφοι. Να θυμούνται επετείους και γιορτές και να φροντίζουν να κάνουν εκπλήξεις ως δώρα. Το δικό του δώρο ήταν άκρως μελωδικό. Τόλμησε μάλιστα για πρώτη φορά μπροστά σε χιλιάδες κόσμου να την καλέσει στην σκηνή και να της ευχηθεί δημοσίως με το «Να σε χαιρόμαστε» και με ένα (φιλικό) φιλί. Η Μαρία βέβαια όχι μόνο δεν το περίμενε αλλά δήλωσε πως ντράπηκε πολύ.

Ο Fuerte με έναν διαφορετικό και πιο συμβατικό τρόπο της είχε ευχηθεί και για την ονομαστική της εορτή τον Αύγουστο και εκείνη είχε κάνει ένα repost την ανάρτησή του επιλέγοντας να του απευθυνθεί ως «Ηabibi» που στα αραβικά σημαίνει «αγάπη μου».

Η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte είναι πλέον official και όλες οι φωτογραφίες τους είναι όνειρο

solomou_euxes.jpg

Οι δυό τους διακωμωδούν όλο αυτό το διάστημα τις φήμες που τους θέλουν μαζί και αυτός είναι και ο καλύτερος τρόπος για να μην παραδεχτούν ποτέ τι είναι αυτό που πραγματικά συμβαίνει μεταξύ τους. Όλοι μας άλλωστε θυμόμαστε πως τον είχε καλέσει για ένα podcast και εκείνος είχε τολμήσει να της κάνει μέχρι και πρόταση γάμου.

https://www.instagram.com/p/CeROOekMsw9

Οι ερωτευμένοι είναι άλλωστε τρελοί. Αυτό σημαίνει και η φράση «Αmantes Amentes» που ήταν και ο τίτλος του άλμπουμ του, όπου φωτογραφήθηκαν μαζί και σε ένα ιδιαίτερο ενσταντανέ, που φιλικό δεν το λες. Βέβαια ήταν μία καλλιτεχνική και όχι μία προσωπική τους στιγμή. Είναι φίλοι ή όχι, θα το δείξει ο χρόνος, όπως λέμε πάντα, αλλά τουλάχιστον το διασκεδάζουν και δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία των celebrities που θυμώνουν αν τολμήσεις να τους ρωτήσεις κάτι για την προσωπική τους ζωή. Πάντως ο μόνος άντρας για τον οποίο λιώνει κυριολεκτικά η Μαρία και το παραδέχεται δημόσια, είναι ο 17χρονος γιος της Αλεξάνδρος. Μας έχει χαρίσει αρκετά στιγμιότυπα μαζί του όταν ήταν μικρότερος στο προφίλ της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CdS7MmFtNBv