Ο Mente Fuerte κοιτάει τη Σολωμού κατάματα & βλέπει τον έρωτα-Το σπίτι της μούσας του & οι φωτό τους

Ο Mente Fuerte κοιτάει τη Σολωμού κατάματα & βλέπει τον έρωτα-Το σπίτι της μούσας του & οι φωτό τους

«Ποια είναι αυτή; Ωραίο! Ωραίο κορίτσι! Έχω δει κάποια σίριαλ που έχει παίξει. Φοβερή σαν ηθοποιός νομίζω. Αυτή που έκανε τη Ράνια στους Singles δεν είναι;».

Ολοένα και περισσότερες είναι το τελευταίο διάστημα οι φήμες που θέλουν τη Μαρία Σολωμού να βρίσκεται σε σχέση με τον Mente Fuerte (το πραγματικό του όνομα είναι Γιώργος Τσακμακίδης). Η γνωστή ηθοποιός και ο τράπερ είναι πολύ κοντά και δεν είναι λίγες οι φορές που εμφανίζονται δημόσια μαζί, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Μπορεί για την ώρα οι δυο τους να δηλώνουν καλοί φίλοι, ωστόσο η τρυφερότητα και η οικειότητα ανάμεσά τους δείχνει πως θα ήταν ένα υπέροχο ζευγάρι.

Mente Fuerte: «H Mαρία Σολωμού είναι η μούσα του έρωτα»

To βράδυ της Κυριακής (16/10) ο Mente Fuerte ήταν καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά και της εκπομπής «After Dark». O γνωστός τράπερ απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του παρουσιαστή, χωρίς δισταγμό και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση του με την Μαρία Σολωμού.

Στα πλαίσια του παιχνιδιού «Δάγκωσε την γλώσσα σου» εμφανίστηκε η εικόνα της γνωστής ηθοποιού, με τον Mente Fuerte να αναφέρει: «Ποια είναι αυτή; Ωραίο! Ωραίο κορίτσι! Έχω δει κάποια σίριαλ που έχει παίξει. Φοβερή σαν ηθοποιός νομίζω. Αυτή που έκανε τη Ράνια στους Singles δεν είναι;».

Για την συνεργασία του με την Μαρία Σολωμού στο εξώφυλλο του δίσκου του ο τράπερ δήλωσε: «Έχεις δει το πρόσωπο της στο εξώφυλλο του άλμπουμ; Η Μαρία μας είναι… Τι να πω; Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Ήθελα να είναι στο εξώφυλλο γιατί η πρώτη που ήθελα ήταν πολύ ακριβή και πήγα στην αμέσως επόμενη. Γιατί κοιτάζεις αυτή τη γυναίκα και δεν βλέπεις τον έρωτα στα μάτια της; Δεν κάνει για μούσα του έρωτα;».

https://www.instagram.com/p/CjkmTATMI8q

«Επειδή είμαστε κοντά, της έκανα την πρόταση για το εξώφυλλο γιατί θεωρώ ότι το αντιπροσωπεύει όλο αυτό και μπορεί να το στηρίξει 100%.», συμπλήρωσε ο τράπερ.

Και πρόσθεσε: «Δεν με ενοχλούν οι φωτογραφίες και τα δημοσιεύματα. Αν η εικόνα δεν προσβάλλει εμένα ή τον άνθρωπο που συνοδεύω, αυτή είναι η δουλειά μου και αυτό που έχω επιλέξει να κάνω οπότε έχει τα υπέρ και τα κατά. Τώρα να βλέπουν εμένα να συνοδεύω την Μαρία, τιμή μου».

Τι υποστηρίζει η Μαρία Σολωμού για τη σχέση τους

Σε πρόσφατες δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Μας» η Μαρία Σολωμού αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ενός γάμου τονίζοντας: «Δεν θα πω ποτέ για τίποτα. Ποτέ. Και παιδί έλεγα πως δεν θα κάνω, αλλά έκανα. Επειδή όμως, έγινε από πολύ έρωτα, τα παιδιά του έρωτα τα κρατάμε πάντα. Να παντρευτώ δεν ήθελα ποτέ», είπε χαρακτηριστικά.

Όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Mente Fuerte, η ηθοποιός απάντησε αμήχανα δηλώνοντας: «Είναι όλα καλά».

Τον περασμένο Ιούλιο η Μαρία Σολωμού μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για τη σχέση της με τον τράπερ αναφέροντας: «Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Mente Fuerte αλλά δεν αφορά κανέναν το τι είμαστε».

«Παρουσιάζεται μία εικόνα δίκη μου με έναν άλλο άνθρωπο, όχι! Εγώ είμαι μονάδα και έχω δικαίωμα στην αυτοδιάθεση. Σήμερα θα βγω με τον κολλητό μου τον Γεωργούλη, μεθαύριο με τον πάτερα του παιδιού μου και αντιμεθαύριο με τον Mente Fuerte που κάνουμε παρέα».

Το podcast Σολωμού- Mente Fuerte

Η Μαρία Σολωμού τόλμησε φέτος ένα νέο επαγγελματικό βήμα αφού ασχολείται ενεργά με τα podcasts. Η δημοφιλής ηθοποιός έχει δική της εκπομπή με τίτλο «Όσα ξέρει η Μαρία» η οποία έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό και μετρά χιλιάδες ακροατές. Όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της, δεν περίμενε αυτή την μεγάλη επιτυχία, ωστόσο δείχνει να το απολαμβάνει στο έπακρο.

Πριν λίγους μήνες η δημοφιλής ηθοποιός δημοσίευσε μερικά Instagram-stories, αποκαλύπτοντάς μας τον επόμενο καλεσμένο στο podcast της. Ο λόγος για τον τράπερ, Μente Fuerte, με τον οποίο βρίσκεται πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα.

«Είμαι εδώ με τον Mente Fuerte και μπαίνουμε να κάνουμε ένα podcast. Έχει βγάλει μια δισκάρα σοβαρή, με πάρα πολύ ωραίο εξώφυλλο θα πω επίσης εγώ..και σοβαρά τραγούδια..», είπε η ηθοποιός.

«Σε φώναξα γιατί είσαι φίλος μου και γιατί σ 'αγαπώ και σε εκτιμώ...θα τα πούμε όλα», συμπλήρωσε η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte την φίλησε τρυφερά στο κεφάλι. Oι δυο τους συνέχισαν να μιλούν αγκαλιασμένοι στην κάμερα και τόνισαν πως έχουν να πουν πολλά στο podcast,

Η απάντηση της Μαρίας Σολωμού για την φημολογούμενη σχέση με τον Mente Fuerte

Kαλεσμένη του Πρωινού του ANT1 ήταν πρόσφατα η δημοφιλής ηθοποιός. Όταν ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε ότι η ηθοποιός είναι σε σχέση η Μαρία Σολωμού απάντησε: «Από πού το βλέπετε ρε παιδιά; Ενημερώστε με. Καλά. Μπορεί να λένε διάφορα και να γράφονται διάφορα. Το τι κάνω εγώ στη ζωή μου είναι δικό μου θέμα κι επίσης έχω πάρα πολλούς φίλους αγαπημένους να συνδιαλέγομαι, να κάνω παρέα και οτιδήποτε άλλο».

https://www.instagram.com/p/CeROOekMsw9

Σε ερώτηση της Φαίης Σκορδά αν θα έλεγε ότι ζει κάτι μοναδικό στην προσωπική της ζωή, η ηθοποιός τόνισε: «Δεν έχω πει τίποτα τα τελευταία αρκετά χρόνια και πίστεψέ με δεν έχω μονάσει. Δεν θα έλεγα κάτι».

Η ηθοποιός και ο γνωστός τράπερ έχουν κάνει πολλές κοινές εμφανίσεις μέχρι σήμερα, με όλους να μιλούν για ένα νέο ειδύλλιο στην showbiz. Η Μαρία Σολωμού είχε επί χρόνια σχέση με τον Πάνο Μουζουράκη, με τον οποίο πραγματοποιούσε συχνά δημόσιες εμφανίσεις χωρίς κρυφτό και κυνηγητό από τους παπαράτσι.

Το υπέροχο σπίτι της Μαρίας Σολωμού στην καρδιά της Αθήνας

Η Μαρία Σολωμού μένει τα τελευταία χρόνια σε μια από τις ωραιότερες περιοχές της πρωτεύουσας, τον Λυκαβηττό. Η ηρεμία που αποπνέει η περιοχή είναι ιδανική για έναν καλλιτέχνη και όπως είναι λογικό, η ηθοποιός δεν σκοπεύει να μετακομίσει άμεσα από εκεί.

https://www.instagram.com/p/B9qCQIHgMe7
https://www.instagram.com/p/CLYiPOUgsUO
https://www.instagram.com/p/CP5EtErgZHW

Η ηθοποιός μας έχει ανοίξει κατά καιρούς την πόρτα του σπιτιού της κι έτσι είχαμε την ευκαιρία να δούμε αρκετές γωνιές του χώρου. Αν κρίνουμε από τα post, το σπίτι της έχει minimal αισθητική και διαθέτει μια τεράστια βεράντα από την οποία βλέπει κανείς όλη την Αθήνα.

https://www.instagram.com/p/CUxOEbEIq5x

Στο σαλόνι κυριαρχεί το λευκό χρώμα ενώ όσον αφορά τη διακόσμηση θα την χαρακτηρίζαμε λιτή. O μαύρος καναπές αλλά και η πολύχρωμη πολυθρόνα κλέβουν τις εντυπώσεις ενώ το ιδιαίτερο πορτατίφ, τα βάζα και οι κορνίζες με φωτογραφίες ολοκληρώνουν επιτυχώς το deco του σπιτιού.

solomou7.jpg

Οι έντονοι πορτοκαλί τοίχοι δίνουν pop στοιχεία στον χώρο και αποτελούν αγαπημένο spot της Μαρίας Σολωμού, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ποζάρει εκεί, δημοσιεύοντας αργότερα τις λήψεις στο Instagram. Το μόνο σίγουρο είναι πως το σπίτι της έχει άποψη όπως εκείνη ενώ αποτελεί την πιο cozy επιλογή για ένα τραπέζι/μάζωξη με αγαπημένους φίλους.

Πηγή κεντρικής: mariasolomou_official