H Julia Fox μίλησε για τη σχέση με τον Kanye West και τις επιπτώσεις στην καριέρα της

H Julia Fox μίλησε για τη σχέση με τον Kanye West και τις επιπτώσεις στην καριέρα της

Η 32χρονη ηθοποιός θεωρεί πως το ειδύλλιο με τον ράπερ δημιούργησε αρνητικό κλίμα γύρω της με αποτέλεσμα να χάσει αρκετές δουλειές στον χώρο της υποκριτικής.

Η Julia Fox είδες τις μετοχές της να εκτοξεύονται όταν βρέθηκε στο επίκεντρο του Τύπου λόγω της σχέσης της με τον Kanye West, λίγο μετά από τον χωρισμό του από την Kim Kardashian. Η 32χρονη ηθοποιός και ο γνωστός ράπερ ήταν ζευγάρι για λίγες εβδομάδες και οι κοινές τους φωτογραφίες είχαν κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η Julia Fox θεωρεί πως η σχέση με τον Kanye West έβλαψε την καριέρα της

Μετά τον χωρισμό από τον Kanye West η Julia Fox διαπίστωσε πως η καριέρα της στην υποκριτική σημείωσε μεγάλη πτώση. Καλεσμένη στο podcast της Emily Ratajkowski’s «High Low with EmRata», η ηθοποιός αναφέρθηκε στο σύντομο ειδύλλιο με τον ράπερ και σχεδιαστή αναφέροντας: «Μετά τη μεγάλη σχέση, σίγουρα παρατήρησα μία αλλαγή στον τομέα της υποκριτικής, όχι με την καλή έννοια. Δεν δέχομαι τόσες προτάσεις όσες πριν, περιέργως. Υπάρχουν πολλά περίεργα μειονεκτήματα, αφού έλαβα αυτό το επίπεδο δημοσιότητας».

Η 32χρονη έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της με την καθημερινότητά της να είναι γεμάτη από διάφορες υποχρεώσεις. Τον περασμένο Σεπτέμβριο η ηθοποιός είχε δηλώσει πως ήταν περήφανη που κατάφερε να φύγει από την τελευταία της σχέση, τη στιγμή που άρχισε να βλέπει τα πρώτα κακά σημάδια. Σε συνέντευξή της είχε εξομολογηθεί πως «απλά μοιάζει ότι είχε πολλή δουλειά να κάνει και εγώ δεν έχω το χρόνο για αυτό ή την ενέργεια», προσθέτοντας πως ήταν πολύ περήφανη για τον χωρισμό της.

Tο σύντομο love story με τον Kanye West και ο λόγος του χωρισμού

Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε στο Μαϊάμι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ένας εκπρόσωπος της Fox επιβεβαίωσε στο αμερικανικό PEOPLE ότι: «Η Julia και ο Kanye παραμένουν καλοί φίλοι και συνεργάτες, αλλά δεν είναι πλέον μαζί».

Υποδεικνύοντας ότι τα πολυάσχολα προγράμματά τους έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στον χωρισμό τους, που ήρθε ύστερα από περίπου 15 ημέρες σχέσης, η Julia Fox ανέφερε: «Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα για να κάνω αυτή τη σχέση αυτή να λειτουργήσει. Είχα ήδη μια γεμάτη ζωή. Πώς μπορώ να ταιριάξω αυτήν την τόσο μεγάλη προσωπικότητα σε αυτή την ήδη γεμάτη ζωή μου; Απλώς δεν ήταν βιώσιμη. Έχασα περίπου 7 κιλά αυτόν τον μήνα».

H Kim Kardashian δεν θέλει κανένα μετά τον Pete και ο πρώην Kanye σε τρυφερή συνάντηση με την Shayk

Η ηθοποιός αρνήθηκε τις κατηγορίες ότι η ίδια και ο Kanye West βγήκαν ραντεβού απλά και μόνα για να τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας - και για να ζηλέψει η Kim Kardashian. «Σίγουρα υπήρχαν στοιχεία αυτής της σχέσης που ήταν αληθινά».

Η Julia Fox απέρριψε, επίσης, τις κατηγορίες που χαρακτήρισαν «γελοία» τη συνέντευξη στην οποία αποκάλυψε ότι ήταν η κοπέλα του West, σημειώνοντας ότι ποτέ δεν υπέγραψε συμφωνία για να κρατήσει κρυφή αυτή τη σχέση.

Όσο για το αν η ίδια ήταν επίσημα το «κορίτσι» του West κι εκείνος το «αγόρι» της, ή τελικά είχαν ελεύθερη σχέση, η ηθοποιός ξεκαθάρισε: «Δε νομίζω ότι αυτές οι λέξεις βγήκαν ποτέ από το στόμα μου, στην πραγματικότητα. Σίγουρα ένιωθα σαν να ήμουν η κοπέλα του. Με κατονόμαζαν έτσι - και ο ίδιος το έκανε. Έμοιαζε πραγματικά σαν ταινία».

Πηγή κεντρικής: juliafox