Η μεταμόρφωση της Μαριέττας Χρουσαλά και το vote που έβαλε στους followers της

Η μεταμόρφωση της Μαριέττας Χρουσαλά και το vote που έβαλε στους followers της

Το «παιχνίδι» της Μαριέττας Χρουσαλά στο Instagram και η επιστροφή της στην τηλεόραση μετά από 11 χρόνια.

Την τελευταία δεκαετία η Μαριέττα Χρουσαλά έχει αφοσιωθεί πλήρως στον σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα, και στα 3 παιδιά τους. Μετά από χρόνια διαμονής στην Αμερική, το τελευταίο διάστημα η οικογένεια έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και η Μαριέττα φαίνεται να είναι πιο ενεργή από ποτέ στα social media.

Η Σταρ Ελλάς του 2003 δημοσιεύει αρκετά Insta Stories από την καθημερινότητά της, αλλά και από τις προετοιμασίες του νέου επαγγελματικού βήματός της, το οποίο σηματοδοτεί και την επιστροφή της στην τηλεόραση μετά από 11 ολόκληρα χρόνια. Το βράδυ της Τετάρτης (9/11), λοιπόν, το μοντέλο θέλησε να «παίξει» με τους followers, να μεταμορφωθεί και να τους βάλει να ψηφίσουν κιόλας.

Από το Λονδίνο με αγάπη: Μαριέττα Χρουσαλά και Λέων Πατίτσας «το ζουν» σαν δεύτερο μήνα του μέλιτος

Η μεταμόρφωση της Μαριέττας Χρουσαλά και η παρουσίαση του MadWalk

Η Μαριέττα Χρουσαλά μεταμορφώθηκε σε… Demy επιλέγοντας ένα φίλτρο του Instagram που έκανε τα μαλλιά της ξανθά σε ψηλή αλογοουρά με όγκο. Έκανε και vote, μάλιστα, ρωτώντας τους followers της αν μοιάζει με τη γνωστή τραγουδίστρια ή όχι, χωρίς βέβαια να μας δείχνει τα τελικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας.

xrousala_demy.jpg

Εμείς, πάντως, πιστεύουμε ότι δεν μοιάζουν- η Demy έχει σκούρα καστανά μαλλιά, άλλωστε- εκτός κι αν οι δυο γυναίκες μάς κρύβουν κάποια έκπληξη. Κοίτα να δεις πώς έχουν τα πράγματα. Η Μαριέττα Χρουσαλά φέτος θα είναι η παρουσιάστρια των MadWalk, της γιορτής που ενώνει τη μόδα με τη μουσική, και η οποία θα προβληθεί στο MEGA δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στο μοντέλο να επιστρέψει στην τηλεόραση μετά από 11 χρόνια απουσίας. Γιατί αν θυμάσαι, η τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν ως διαγωνιζόμενη στο Dancing With The Stars II το 2011.

https://www.instagram.com/p/Ckbc2wSq6Oa

Η Demy, λοιπόν, συνηθίζει να συμμετέχει στη διοργάνωση του MadWalk και κάπου εδώ… αναρωτιόμαστε. Μήπως η τραγουδίστρια εμφανιστεί με κατάξανθα μαλλιά στο show, η Μαριέττα Χρουσαλά το γνωρίζει και αποφάσισε να κάνει αυτήν τη μεταμόρφωση; Άγνωστο. Όλα θα τα μάθουμε την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, οπότε και τα MadWalk θα πραγματοποιηθούν στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do). Μέχρι τότε η Μαριέττα μάς έχει χαρίσει την παρακάτω φωτογραφία από τα backstage της φωτογράφισης για το teaser του θεσμού της μόδας και της μουσικής, στην οποία δείχνει εκθαμβωτική.

https://www.instagram.com/p/CkkqeIBtK8w

Τα 12 χρόνια γάμου και οι προτάσεις για επιστροφή στην τηλεόραση

Από τη στιγμή που παντρεύτηκε τον Λέοντα Πατίτσα, η Μαριέττα Χρουσαλά αφοσιώθηκε πλήρως σε εκείνον και μετέπειτα στα 3 παιδιά τους, τη Μάργκω, τον Σπύρο και τον Κωνσταντίνο. Το μοντέλο ερωτεύτηκε τον εφοπλιστή με την πρώτη ματιά και η πρόταση γάμου έγινε στις 25 Οκτωβρίου του 2008 στη Βενετία, όταν ο Λέων γονάτισε μέσα σε μια γόνδολα και της ζήτησε να παντρευτούν. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι, το Σάββατο 5 Ιουνίου του 2010, ενώ η νύφη φορώντας νυφικό από τη Σήλια Κριθαριώτη, έφτασε στο εκκλησάκι συνοδευόμενη από τον αδελφό της, Θανάση, και τη μητέρα της, Αγλαΐα.

Στην 24 Οκτωβρίου του 2012 η Μαριέττα Χρουσαλά έγινε μαμά για πρώτη φορά φέρνοντας στον κόσμο τη μικρή Μάργκω. Λίγα χρόνια αργότερα, στις 4 Μαρτίου 2015, η Μαριέττα Χρουσαλά φέρνει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, τον μικρό Σπύρο, ενώ ο δεύτερος γιος της ήρθε στον κόσμο το 2018 και έλαβε το όνομα του πατέρα της, Κωνσταντίνου, που έχει φύγει από τη ζωή.

Όλα αυτά τα χρόνια η Σταρ Ελλάς 2003 θέλησε να αφοσιωθεί στην οικογένειά της και να απέχει από την τηλεόραση δίνοντας πολύ επιλεκτικά συνεντεύξεις. Σε μια από τις πρόσφατες που έδωσε το 2021 στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Μαριέττα είχε αναφέρει για το ενδεχόμενο επιστροφής της: «Θα σκεφτόμουν να επιστρέψω αν υπήρχε κάτι ωραίο, να ήταν μια ωραία παραγωγή, που να μου ταιριάζει. Είχα προτάσεις που νομίζω ότι δεν μου ταίριαζαν, άλλες φορές κάποια πράγματα που ακούγονται δεν είναι αλήθεια. Υπάρχουν ακόμα συζητήσεις, δεν υπάρχει ακόμα κάτι ανακοινώσιμο. Θα μου άρεσε να επιστρέψω συνειδητά και να είναι κάτι που μου ταιριάζει».