Ποια κρίση ηλικίας; Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δηλώνει χαρούμενος στα 40 και έτοιμος για το MasterChef

Κατερίνα Μπούσιου
Ποια κρίση ηλικίας; Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δηλώνει χαρούμενος στα 40 και έτοιμος για το MasterChef

Το πάρτυ γενεθλίων και η ξεχωριστή ευχή. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μπήκε στην 4η δεκαετία του και είναι πιο χαρούμενος από ποτέ. 

Ο θείος Λεωνίδας του MasterChef, είχε ένα λόγο φέτος να αισθάνεται πιο χαρούμενος, γιορτάζοντας χθες τα γενέθλιά του. Γιατί στο πάρτυ γενεθλίων του κλείνοντας την 4η δεκαετία της ζωής του, εκτός από την σύντροφό του Χρύσα Μιχαλοπούλου, είχε πλέον τον γιο τους. Μάλλον για αυτό το λόγο έκανε την πιο αισιόδοξη ευχή που θα μπορούσε στον εαυτό του, λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του 7ου κύκλου του MasterChef. Ο οποίος ωστόσο μπορεί και να μην είναι ο τελευταίος, όπως διέρρευσε σήμερα.

https://www.instagram.com/p/CkvPMoXoXGw

Με τραγούδι του Ζαμπέτα

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αγαπά το παρελθόν και οτιδήποτε θεωρείται classic και ρετρό. Αυτές τις επιλογές έχει πολλές φορές και στα μουσικά του ακούσματα, όταν κάνει εκπομπές στο ραδιοφωνικό του σταθμό Samano Radio. Χθες σβήνοντας την τούρτα των 40ων του γενεθλίων χρησιμοποίησε ένα στίχο από τραγούδι του Γιώργου Ζαμπέτα, ευχαριστώντας για τις δεκάδες ευχές που δέχτηκε και γράφοντας: «Ο 40άρης είναι ο νέος της εποχής».

koutsopoulos_genethlia40.JPG

Ο κριτής του MasterChef φυσικά και αισθάνεται αναζωγονημένος, μετά την έλευση του γιου του. Από ότι μαθαίνουμε μάλιστα, είναι full time μπαμπάς βοηθώντας αρκετά την σύντροφό του Χρύσα Μιχαλοπούλου, αυτούς τους πρώτους δύσκολους μήνες της βρεφικής ηλικίας. Παρά τις επαγγγελματικές του υποχρεώσεις, δεν αφήνει τη φροντίδα του γιου τους και είναι παρών σε όλα.

https://www.instagram.com/p/CipYnFpIdVK

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Τα δώρα της μαμάς του για το νεογέννητο τού θύμισαν τη μεγάλη του αγάπη

Η χαρά για την πρωτόγνωρη εμπειρία, είχε φανεί άλλωστε και από την στιγμή που γεννήθηκε, με την ανάρτηση που είχε κάνει στο Instagram: «Γνώρισα ένα καινούργιο "φιλαράκι" που είναι πολύ μικρός και δεν ξέρει ακόμη τίποτα, άλλα νοιώθω πως έχει να μας μάθει πολλά. Υγ. Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και τις όμορφες ευχές. Τις επιστρέφω πολλαπλάσια σε όλους».

Θα είναι αυτή η τελευταία χρονιά του MasterChef; Μάλλον όχι.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μαζί με τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Σωτήρη Κοντιζά, ετοιμάζονται σε δέκα ημέρες να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του MasterChef, με τις οντισιόν και με την προοπτική το μαγειρικό show να είναι στον τηλεοπτικό αέρα, μέχρι τις 15 Ιανουαρίου. Οι εκπλήξεις φέτος στις δοκιμασίες θα είναι πολλές, όσο και τα ταξίδια στο εξωτερικό.

https://www.instagram.com/p/Ce5ru2rKvNG

Θα είναι αυτός ο τελευταίος κύκλος του MasterChef; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που ακούστηκε στην εκπομπή Happy Day, τα στελέχη του Star, θέλουν να κάνουν μία παύση μετά το τέλος αυτού του κύκλου. Ενώ την ίδια στιγμή, ο Πάνος Ιωαννίδης σε συνέντευξή του υποστήριξε πως υπάρχει η σκέψη για να γίνει και MasterChef All Star.

Η αλήθεια σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, είναι κάπου στη μέση. Υπάρχει αυτή η σκέψη, αλλά καμία απόφαση δεν θα ληφθεί πριν την έναρξη και πριν την λήξη του show. Γιατί όπως όλοι καταλαβαίνουμε αν τα νούμερα τηλεθεάσης είναι υψηλά, θα συνεχιστεί κανονικά, ίσως και με την μορφή του Masterchef All Star.

To project που σίγουρα όμως θα έχει μία παύση, φαίνεται πως θα είναι το GNTM. Με την οριστική απόφαση να την παίρνουν τα στελέχη του καναλιού, μετά τον φετινό τελικό τον Δεκέμβριο.