Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους - Φάνης Μουρατίδης: Οι έφηβοι γιοι τους και οι αποκαλύψεις της ηθοποιού

Τσακιρίδου Χριστίνα
Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους - Φάνης Μουρατίδης: Οι έφηβοι γιοι τους και οι αποκαλύψεις της ηθοποιού
www.ndpphoto.gr

«Στο σπίτι υπάρχουν όρια και δεν τα βάζω μόνο εγώ». Η ψυχοθεραπεία, το love story με τον πρωταγωνιστή του Maestro, οι κοινές φωτό και το νυφικό που δεν έβαλε ποτέ. 

Καλεσμένη της Φαίης Σκορδά και της εκπομπής «Πρωινό μας» ήταν το πρωί της Πέμπτης (10/11) η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους με αφορμή την παράσταση «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου» στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη στην οποία και συμμετέχει. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον σύζυγό της, Φάνη Μουρατίδη, τη ζωή με τα παιδιά τους και στην ψυχοθεραπεία που κάνει τα τελευταία χρόνια.

Η ψυχοθεραπεία και η καθημερινότητα με τα παιδιά της

«Είχα κάνει ψυχοθεραπεία παλαιότερα και έχω κάνει και τώρα. Είναι κάτι που το το θεωρώ απαραίτητο και για εμένα, αλλά και γενικότερα. Αφού έχουμε αυτό το όπλο στα χέρια μας, οφείλουμε να το χρησιμοποιούμε. Κάποια στιγμή ένιωσα ότι έκλεισε αυτός ο κύκλος και τώρα που πέρασαν τα χρόνια ένιωσα πάλι την ανάγκη και συνεχίσω να το δουλεύω», είπε αρχικά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους τα «βάζει» με το GNTM

«Οι γιοι μου είναι 13 και 14. Οι χαρακτήρες τους διαμορφώνονται ακόμα, τώρα είναι πάνω στην εφηβεία, δεν μπορείς να έχει την απόλυτη αίσθηση. Νομίζω ότι είναι αρκετά υπεύθυνοι και οι δύο, τους έχω εμπιστοσύνη. Στο σπίτι υπάρχουν όρια και δεν τα βάζω μόνο εγώ. Τα παιδιά τα σπάνε κάποια στιγμή και νομίζω αυτή είναι και η δουλειά τους», τόνισε η ηθοποιός.

Και συμπλήρωσε: «Στην εφηβεία βλέπεις την αλλαγή στα παιδιά, την χαίρομαι κιόλας, όσο και αν μας δυσκολεύει. Η δική μου εφηβεία ήταν πολύ έντονη και μέχρι και τα 21 ήταν πολύ έντονη».

https://www.instagram.com/p/CSERzE6rzVt

To love story με τον Φάνη Μουρατίδη και οι υπέροχες φωτογραφίες τους

Το ζευγάρι ήρθε κοντά σε ένα ταξίδι στα Χανιά όταν είχαν πάει εκεί για γυρίσματα της σειράς «Μπαμπά μην τρέχεις» στην οποία πρωταγωνιστούσαν. Οι δύο ηθοποιοί έχουν αποκτήσει δύο γιους (Έκτορας και Αλέξανδρος) οι οποίοι είναι η no1 προτεραιότητα στη ζωή τους.

«Είχαμε πάει στα Χανιά για τα γυρίσματα της σειράς Μπαμπά μην τρέχεις, μαζί με τον σκηνοθέτη, οι τρεις μας. Φτάνοντας στα Χανιά κάτι είχε γίνει με το ξενοδοχείο, που δεν θυμάμαι, και δεν υπήρχαν δωμάτια και μείναμε σε μια σοφίτα που είχε δύο δωμάτια. Εγώ με τον Φάνη μείναμε στο ίδιο δωμάτιο περίπου, ήταν λες και το έκανε ο σκηνοθέτης μας επίτηδες», έχει δηλώσει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή «The 2Night Show» η ηθοποιός μοιράστηκε πτυχές της σχέσης με τον Φάνη Μουρατίδη, αλλά και τη γνώμη της για τον θρησκευτικό γάμο.

Για τον γάμο της με τον πρωταγωνιστή του φετινού Maestro, Φάνη Μουρατίδη, αλλά και για τη συνολική έννοια του γάμου, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δήλωσε: «Έχουμε παντρευτεί με πολιτικό γάμο, δεν έχω βάλει νυφικό και δεν νομίζω να βάλω. Καταρχάς δεν μου αρέσουν τα νυφικά σαν ρούχα. Δεν είμαι γαμοφοβική, δεν μου αρέσει η αίσθηση, η σύμβαση αυτή. Η σύμπραξη των ανθρώπων μου αρέσει, η τελετή δεν με ενδιέφερε ποτέ».

Πηγή κεντρικής: ndp