Chris Evans: Ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο είναι ερωτευμένος με 25χρονη καλλονή

Πατούλια Κατερίνα
Chris Evans: Ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο είναι ερωτευμένος με 25χρονη καλλονή

Λίγες μόνο ημέρες μετά την ανακοίνωση του πιο σέξι άντρα στον πλανήτη, ήρθε και η επιβεβαίωση της σχέσης.

Δεν έχουν περάσει παρά μερικές μόνο ημέρες από την ανακήρυξη του ηθοποιού Chris Evans ως του πιο σέξι άντρα στον πλανήτη και ήρθαν και τα νέα που ίσως πικράνουν τις πιστές φανς του 41χρονου ηθοποιού.

Βλέπεις, ο Chris όχι μόνο εμφανίστηκε πιασμένος χεράκι- χεράκι με τη νέα του αγαπημένη αλλά μαθαίνουμε πως ο δεσμός είναι σοβαρός και μιλάμε για μια σχέση ενός έτους πιας.

Ο Chris επιβεβαίωσε έμμεσα τη σχέση, αφήνοντας ένα σχόλιο επιβράβευσης σε φωτογραφία της αγαπημένης του στο Instagram.

Η κοινή έξοδος:

Ο Captain America και η Alba Baptista, η 25χρονη ηθοποιός αγαπημένη του, εμφανίστηκαν στο Central Park πιασμένοι χέρι- χέρι.

https://www.instagram.com/p/CkvwKrBOhBO

Και οι δύο ηθοποιοί έδειχναν χαλαροί και ευδιάθετοι ενώ πέρασαν μέσα από τον κόσμο με προστατευτική μάσκα και γυαλιά ηλίου.

Μόλις βέβαια το ζευγάρι είδε τους παπαράτσι, άφησε τα χέρια του και κινήθηκε πιο γρήγορα.

Chris Evans: Το Twitter αντιδρά στον τίτλο του πιο σέξι άντρα αλλά εκείνος μιλάει για τη μαμά του

Πάντως, πηγή του περιοδικού People, του περιοδικού ανακήρυξε τον Evans ως πιο σέξι άντρα στον κόσμο, τόνισε πως μιλάμε για έναν μεγάλο έρωτα:

Ο έρωτας είναι μεγάλος

Πάντως, το κορίτσι του Evans δεν είναι απλά ένα όμορφο κορίτσι.

Μιλάμε για μια ανερχόμενη ταλαντούχα ηθοποιός, που μιλάει πέντε διαφορετικές γλώσσες, κάνει ανθρωπιστικό έργο για τα ορφανά στην Καμπότζη, λατρεύει τη γιόγκα και μάλιστα την ακροβατική γιόγκα και έχει 16 χρόνια διαφορά από τον γόη του Hollywood.

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή, ο Evans τόνισε πως σε αυτή την ώριμη φάση του, ζει πολύ καλά:

Ένα κομμάτι της εμφάνισής του για το οποίο δεν έχει θέμα να μιλάει, είναι για τον τρόπο που προσέχει τον εαυτό του για να είναι υγιής ειδικά τώρα που έχει μπει στα 40:

«Ξέρω πως έχω μεγαλώσει πολύ πια για να είμαι με μια βαλίτσα στο χέρι και είμαι χαρούμενος στο να μένω σπίτι. Η οικογένεια είναι κάτι που θέλω να αποκτήσω αλλά το θέμα αυτό είναι κάτι για το οποίο μιλάω στην οικογένεια ή στους φίλους μου».