Νοσταλγία για τα '80s στο «Αυτή η νύχτα μένει» και το κοινό λάτρεψε Στάνκογλου - Μπισμπίκη

Κατερίνα Μπούσιου
Νοσταλγία για τα '80s στο «Αυτή η νύχτα μένει» και το κοινό λάτρεψε Στάνκογλου - Μπισμπίκη

Η Δέσποινα Βανδή και η Ναταλία Γερμανού έγιναν ήδη μεγάλες φαν της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει». Οι πρώτες θετικές εντυπώσεις στα social media. 

Η πρεμιέρα του «Αυτή η νύχτα μένει» είχε όλα τα στοιχεία που αναμέναμε. Ένα ταξίδι στην εποχή των '80s, δυνατό καστ, μεγάλες λαικές επιτυχίες, ένα σενάριο που βασίζεται στο ομότιτλο best seller, αλλά και ακρότητες για να αποτυπωθεί ρεαλιστικά ο βασικός κορμός της ιστορίας, η οποία ξεκίνησε με μία δολοφονία, πριν ξετυλιχθεί η ιστορία ενός μεγάλου έρωτα που οδηγεί στην εκδίκηση. Θετικά τα πρώτα σχόλια στο Twitter από τα πρώτα λεπτά για τον Γιάννη Στάνκογλου, τον Βασίλη Μπισμπίκη, την Άννα Μάσχα και την Κόρα Καρβούνη. Και... δόξα για το Αγρίνιο, που είναι η πόλη που βρίσκεται το νυχτερινό κέντρο «Το όνειρο» που ανήκει στον Στρατή Βαρδάρη, δηλαδή τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η εποχή αυτή, άγνωστη σε αρκετούς νεότερους, αλλά εκείνη που χαρακτηρίστηκε από πολιτικές και κοινωνικές αλλαγές, ένα αστραφτερό κιτς lifestyle και ακόμη πιο ιδιαίτερο στην ελληνική επαρχία, ξεδιπλώθηκε σε όλο του το μεγαλείο, σε μία παραγωγή που δείχνει μέχρι στιγμής να είναι προσεγμένη στα ρετρό στοιχείο που αποτυπώνει. Από το κοινό στο Twitter, άρχισαν και οι σχετικές παραγγελιές για τραγούδια και πρόσωπα που έγιναν γνωστά εκείνη την εποχή, ενώ από τα πρώτα πλάνα με το ζειμπέκικο και το βαρύ ύφος του Βασίλη Μπισμπίκη και την εξαιρετική ερμηνεία της Άννα Μάσχα η οποία υποδύεται την φίρμα του Αγρινίου, την Διαμάντω, υπήρξε μία...αναστάτωση στα social media. Η Δέσποινα Βανδή για ευνόητους λόγους, λόγω και της σχέσης της με τον Βασίλη, με ένα σχόλιο και μία καρδιά υποστήριξε και καμάρωσε τον αγαπημένο της.

vandi5.JPG

Ο Γιάννης Στάνκογλου είναι ο ιδανικός για τον ρόλο του δημάρχου και υπήρξε εξαιρετικός στην απόδοση του απατημένου συζύγου, ο οποίος ανακαλύπτει πως ο μεγάλος έρωτας της ζωής του, ήταν ο έρωτας Στρατή. Το σοκ και τα δάκρυά του, συγκίνησαν αρκετούς τηλεθεατές. Ο ανταγωνισμός προβλέπεται σκληρός και με τα αντίπαλα σίριαλ, το «Μαύρο Ρόδο» και τη σειρά «Παγιδευμένοι» αλλά και το GNTM.

Και η Ναταλία Γερμανού έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στη σειρά.

nataliagermanoi.JPG
https://www.instagram.com/p/CjhmSNQqKj-

Στην εκπομπή Super Kατερίνα και στην Κατερίνα Καινούργιου ο Βασίλης Μπισμπίκης, στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη των συντελεστών είχε δώσει μερικά στοιχεία του σκοτεινού του ρόλου: «Ο Στρατής, είναι ένας χαρακτήρας που νιώθω ότι τον καταλαβαίνω ψυχικά, είναι οι εκδοχές του εαυτού μου αρκετές που θα μπορούσαν να κολλήσουν πάνω σε αυτό τον χαρακτήρα. Ανυπομονεί ο κόσμος να ξεκινήσει η σειρά, όπως ανυπομονούμε κι εμείς. Έχω μεγάλη αγωνία. Το αγαπημένο τραγούδι είναι αυτό που χορεύει ο Στρατής, το «Είμαι ένα παλιόπαιδο» του Γαβαλά»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης σπάει πιάτα και ο Γιάννης Στάνκογλου χορεύει ζειμπέκικο στην πίστα

Και μπορεί να μην χόρεψε στο πρώτο επεισόδιο ο δήμαρχος, Γιάννης Στάνκογλου αλλά είχε φροντίσει να χορέψει στο ιδιότυπο γλέντι που έγινε μαζί με όλους τους ηθοποιούς το βράδι του Σαββάτου.

https://www.instagram.com/p/Cjiop-oAJnt