Γιάννης Στάνκογλου και Βασίλης Μπισμπίκης στην μεγάλη αναμέτρηση και αυτή η νύχτα σίγουρα θα μείνει

Κατερίνα Μπούσιου
Γιάννης Στάνκογλου και Βασίλης Μπισμπίκης στην μεγάλη αναμέτρηση και αυτή η νύχτα σίγουρα θα μείνει

Χρήστος και Στρατής πιάνονται στα χέρια και αυτή θα είναι μία νύχτα με απρόοπτα στο Αγρίνιο. Βασίλης Μπισμπίκης και Γιάννης Στάνκογλου ετοιμάζονται να λύσουν τις διαφορές τους. 

Η τηλεοπτική σειρά που δείχνει να αποκτά σταδιακά αλλά σταθερά, πιστούς fans, φτάνει σε μία σημαντική κορύφωση και το κοινό αναμένει την αναμέτρηση των...γιγάντων. Χρήστος και Στρατής, δηλαδή ο Γιάννης Στάνκογλου και ο Βασίλης Μπισμπίκης, αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον, δίχως κανόνες και δίχως όρια. Ποιος θα είναι χαμένος και γιατί ο Στρατής θα χάσει ότι πολυτιμότερο του είχε συμβεί στη ζωή του και θα βρεθεί ως ύποπτος για φόνο;

Και αυτό είναι μόνο η αρχή

Ο κόσμος της ημέρας αναμετριέται με τον κόσμο της νύχτας. Ο Χρήστος ως δήμαρχος και ο Στρατής ως ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου «Το όνειρο», ετοιμάζονται να λύσουν τις διαφορές τους. Και οι διαφορές έχουν να κάνουν με την ίδια γυναίκα που αγάπησαν και οι δύο με πάθος.

stankoglou_aytiinixtamenei.jpg

Τα απωθημένα του παρελθόντος ζητούν δικαίωση. Ανάμεσα σε λουλούδια και σπασμένα πιάτα, θα έχουμε μία από τις πιο σημαντικές σκηνές της σειράς. Ο Χρήστος πηγαίνει στο μαγαζί του Στρατή και είναι ξεκάθαρος. «Τώρα είναι η ώρα». Μετά το τέλος του προγράμματος και αφού θα θαυμάσουμε τον Γιάννη Στάνκογλου σε ένα μοναδικό ζειμπέκικο, το μαγαζί αδειάζει και οι δύο «κολοσσοί» του Αγρινίου ξεκινούν την επίθεση. Ο ξυλοδαρμός έχει νικητή. Το μαγαζί όπως θα δούμε και στο επεισόδιο, θα θυμίζει σκηνικό πολέμου.

https://www.instagram.com/p/CkfisvytHRG

Ο Στρατής θα είναι ο μεγάλος χαμένος από όλη την ιστορία. Οι πληγές του αντί να κλείσουν θα συνεχίσουν να τον βασανίζουν και το μαγαζί του θα είναι κατεστραμμένο. Η Ζέτα (Ηλιάνα Μαυρομάτη) τον εγκαταλείπει και φεύγει στην Αθήνα, αφού εκείνος αρνείται να της ανοίξει την καρδιά του και να την εμπιστευτεί.

Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Δεν είχα ποτέ την αγωνία να μην συγκριθώ με τους γονείς μου»

Όμως θα επιστρέψει. Και μάλιστα τη στιγμή που ο Στρατής θα είναι ο κύριος ύποπτος για την δολοφονία του Νώντα, που είχαμε δει και στο πρώτο επεισόδιο. Ο κλοιός σφίγγει γύρω του και ο μόνος σύμμαχός του αυτή τη στιγμή θα είναι η Διαμάντω. Δύσκολα θα καταφέρει να ορθοποδήσει ο Στρατής, αλλά περιμένουμε μέχρι να έρθει η μεγάλη ανατροπή.

Και αυτή μπορεί να έρθει από το οικογενειακό περιβάλλον του δημάρχου. Οι κόρες του δεν μπορούν να ξεχάσουν την μητέρα τους και αντιλαμβάνονται τον έρωτα της για τον Στρατή. Θα αρχίσουν όμως να ερευνούν για τις συνθήκες του θανάτου της. Είναι το μόνο στοιχείο που δεν έχουμε δει ακόμη να εξελίσσσεται στη σειρά.