Λίγο καλοκαίρι ακόμη - Η Έλενα Παπαρίζου κάνει βουτιά στο ποτάμι με μία φέτα καρπούζι

Λίγο καλοκαίρι ακόμη - Η Έλενα Παπαρίζου κάνει βουτιά στο ποτάμι με μία φέτα καρπούζι

Λίγο πριν την πρεμιέρα του The Voice η Έλενα πέφτει στα βαθιά και μας χαρίζει ένα...φωτεινό στιγμιότυπο φορώντας το μαγιό της. 

Από την Αθήνα στη Σουηδία και από τη Σουηδία στον τόπο καταγωγής της, στην Καρδίτσα, με ενδιάμεσες συναυλίες, βρισκόταν τους τελευταίους μήνες η Έλενα Παπαρίζου, η οποία αρνείται ακόμη να πιστέψει, πως το καλοκαίρι τελείωσε. Και μας χαρίζει μία άκρως αποκαλυπτική της πόζα.

https://www.instagram.com/p/CgCB22UtTfp

Με μία φέτα καρπούζι στο χέρι

Άν έχεις μεγαλώσει σε χωριό που είχε ποτάμι, σίγουρα θα θυμάσαι στα παιδικά σου καλοκαίρια να κάνεις κάτι ανάλογο με τις φίλες σου. Αναμνήσεις που δεν λησμονιούνται. Ούτε για την Έλενα που τα περισσότερα καλοκαίρια της, τα θυμάται να κάνει κάτι αντίστοιχο, όταν έρχονταν με την οικογένειά της από τη Σουηδία για καλοκαιρινές διακοπές στην Καρδίτσα, από όπου κατάγονται οι γονείς της. Αυτό το Σαββατοκύριακο, αποφάσισε προφανώς να θυμηθεί τα παλιά. Φόρεσε το μαγιό της βούτηξε και απλά μας χάρισε τη φωτεινή πλευρά της.

https://www.instagram.com/p/CjNerXytrpi

Απόψε το βράδυ θα έχουμε και την πρεμιέρα του The Voice όπου ενώνεται ξανά με τους αγαπημένους της φίλους και κριτές, δηλαδή τον Σάκη Ρουβά, τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Πάνο Μουζουράκη. Η μόνη γυναίκα ανάμεσα σε 3 άντρες, που φιλοδοξεί φέτος να έχει τον νικητή του μουσικού διαγωνισμού.

https://www.instagram.com/p/CjIkemDtJxw

Η Έλενα Παπαρίζου είπε για τον Ανδρέα Καψάλη ό,τι κάθε σύζυγος (ή σύντροφος) θα ήθελε να ακούσει

Από την φωτογραφία που έβγαλε από το Σαββατοκύριακο στην εξοχή, λείπει από το πλάνο ο σύζυγός της Ανδρέας Καψάλης, αλλά προφανώς είναι και εκείνος που τράβηξε το στιγμιότυπο. Ο ίδιος δεν αγαπά τη δημοσιότητα και η Έλενα σπάνια αναρτά προσωπικές τους φωτογραφίες. Το εξήγησε άλλωστε και η ίδια στην πρόσφατη συνέντευξή της στην Φαίη Σκορδά πως ο Ανδρέας δεν αγαπά την έκθεση: «Κοίτα, νομίζω ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά. Ακούς τι λέει ο άλλος. Ακούς, το δέχεσαι και προσπαθείς για αυτό που θέλει ο άλλος.Ο Αντρέας μού είπε ‘Έλενα, δε θέλω να είμαι στα φώτα της δημοσιότητας. Σ’ αγαπάω. Σε θέλω στη ζωή μου. Αλλά δε θέλω τόσο να είμαι στα φώτα. Κάποιες στιγμές εκτίθεται κι αυτός, αλλά ξέρουμε πότε συμβαίνει αυτό».