Η Έλενα Παπαρίζου αποχαιρέτησε τον Coolio με τον δικό της μοναδικό τρόπο

Η Έλενα Παπαρίζου αποχαιρέτησε τον Coolio με τον δικό της μοναδικό τρόπο

Ο ράπερ έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών βυθίζοντας στο πένθος την παγκόσμια μουσική βιομηχανία, τους φίλους και τους θαυμαστές του.

Μουδιασμένη είναι η παγκόσμια κοινότητα της μουσικής με την είδηση θανάτου του Coolio, του ράπερ που άφησε εποχή με το τραγούδι «Gangsta’s Paradise». Η Έλενα Παπαρίζου ήταν από τους πρώτους celebrities που εξέφρασαν δημόσια τη λύπη τους για τον χαμό του 59χρονου καλλιτέχνη.

Η Ελληνίδα σταρ επέλεξε να αποχαιρετήσει δημόσια τον Coolio, ποστάροντας μια κοινή τους φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram. Η pop star και ο ράπερ ήταν καλοί φίλοι με αποτέλεσμα η Έλενα Παπαρίζου να έχει λυπηθεί βαθιά για τον θάνατό του.

https://www.instagram.com/p/CjFr5g-N9NH

«RIP my friend (αναπαύσου εν ειρήνη φίλε μου)», έγραψε η Έλενα Παπαρίζου, δημοσιεύοντας μια selfie φωτογραφία τους.

Coolio: Η σιωπή της φωνής του Gangsta's Paradise μας υπενθυμίζει το τέλος μιας ασυμβίβαστης γενιάς

Ο αιφνίδιος θάνατος του Coolio

Σε ηλικία μόλις 59 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο γνωστός ράπερ, Coolio. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο καλλιτέχνης βρέθηκε νεκρός στο μπάνιο του σπιτιού ενός φίλου του στο Los Angeles.

O άτυχος τραγουδιστής αργούσε να βγει από το μπάνιο ανησυχώντας τον φίλο του ο οποίος τον βρήκε λίγο αργότερα ξαπλωμένο στο πάτωμα χωρίς τις αισθήσεις του. Όπως αναφέρει το TMZ, που μίλησε με τον μάνατζερ του ράπερ, τα μέλη του πληρώματος του ασθενοφόρου που έφτασαν στο σημείο εκτίμησαν πως ο Coolio υπέστη ανακοπή καρδιάς, ωστόσο ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ή αιτία θανάτου του.

Το πραγματικό του όνομα ήταν Artis Leon Ivey Jr. και εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη ραπ σκηνή του L.A στα τέλη των '80s. H φήμη του εκτοξεύτηκε το 1995 όταν κυκλοφόρησε το τραγούδι «Gangsta's Paradise» για το soundtrack της ταινίας «Dangerous Minds» με τη Michelle Pfeiffer.

Oι celebrities αποχαιρετούν τον Coolio

Tην δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Coolio μοιράστηκε στο Twitter και ο ράπερ Ice Cube. Πληθώρα επωνύμων προσπαθεί να συνειδητοποιήσει την απώλεια και αποχαιρετά τον ράπερ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

H Michelle Pfeiffer δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Coolio δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας και έγραψε: «Είμαι αποκαρδιωμένη από τον θάνατο του ταλαντούχου καλλιτέχνη @coolio. Μια ζωή που κόπηκε εντελώς ξαφνικά. Όπως κάποιοι από εσάς ίσως γνωρίζετε, είχα την τύχη να δουλέψω μαζί του στο Dangerous Minds το 1995. Κέρδισε ένα Grammy για το λαμπρό τραγούδι του στο soundtrack - κάτι που νομίζω ότι ήταν ο λόγος που η ταινία μας γνώρισε τόση μεγάλη επιτυχία. Τον θυμάμαι να είναι παρά ευγενικός. 30 χρόνια μετά, ακόμα με πιάνει ρίγη όταν ακούω το τραγούδι. Στέλνοντας αγάπη και φως στην οικογένειά του. Αναπαύσου εν ειρήνη, Artis Leon Ivey Jr.».

https://www.instagram.com/p/CjEs3_XAkp6

Πηγή κεντρικής: helenapaparizouofficial