Η Δούκισσα Νομικού μας έδειξε τι περιλαμβάνει ένα τυπικό γεύμα στο σπίτι των γονιών της

Η Δούκισσα Νομικού μας έδειξε τι περιλαμβάνει ένα τυπικό γεύμα στο σπίτι των γονιών της

Ένα μεσημέρι Κυριακής στο πατρικό σπίτι της Δούκισσας Νομικού με μπόλικο φαγητό φτιαγμένο από τα χεράκια της μαμάς της Ούρσουλας.

Η Δούκισσα Νομικού δεν έχει κρύψει ποτέ, πόσο δεμένη είναι με την οικογένειά της και ειδικά με τη μαμά και τον μπαμπά της.

Παιδί του Νίκου Νομικού και της Ούρσουλας, η Δούκισσα δεν έχει κληρονομήσει από τους γονείς της μόνο την υπέροχη εξωτερική της εμφάνιση αλλά και την αφοσίωση στην οικογένεια.

Κυριακάτικο γεύμα:

Ως οικογένεια που τηρεί τις παραδόσεις, η Δούκισσα ήταν καλεσμένη στο σπίτι των γονιών της για ένα κυριακάτικο γεύμα, το οποίο όχι απλά το ζηλέψαμε, αλλά ήταν κανονικό γιορτινό μενού.

dutchesss__2970793072099350290.jpg

Τι έφτιαξε η μαμά Ούρσουλα για να ευχαριστήσει τα εγγόνια, την κόρη και τον γαμπρό της;

Σπιτικά τυροπιτάκια, το αγαπημένο κέικ βανίλια- σοκολάτα που ήταν ζεστό και αχνιστό, κολοκυθόσουπα με τζίντζερ, σαλάτες, μπριζόλες στον φούρνο με πατάτες και ένα παστίτσιο.

dutchesss__2970794828237745725.jpg

Δεν απορούμε που η Δούκισσα εξέφρασε τη λατρεία προς τη μαμά της και αυτή τη φορά, όπως και στα γενέθλια της Ούρσουλας- Αναστασίας Νομικού, τον περασμένο Απρίλιο, όταν η παρουσιάστρια έγραψε:

https://www.instagram.com/p/CcdfdvevKHi

«Μαμά μου, χρόνια σου πολλά! Σε ευχαριστώ που μας χαρίσατε μαζί με τον μπαμπά τα πιο ωραία παιδικά χρόνια, σε ευχαριστώ που το σπίτι μας πάντα μύριζε αγάπη και σπιτικό κέικ βανίλιας με σοκολάτα, σε ευχαριστώ πολύ που φύτεψες το πιο όμορφο λουλούδι έξω από το παιδικό μου δωμάτιο για να μου «χαμογελάει» κάθε φορά που άνοιγα το παράθυρο. Σε ευχαριστώ που ερχόσουν στα διαλείμματα στο σχολείο για να μου δώσεις φρεσκοψημένο κουλούρι. Σε ευχαριστώ που μεγαλώνουμε παρέα, που με ακούς χωρίς να με κρίνεις, που είσαι δίπλα μου στα ωραία και στα δύσκολα, που μου δείχνεις πως να αγαπώ, να συγχωρώ, να ενώνω, να δημιουργώ. Σε ευχαριστώ που με έμαθες πως η ευγένεια είναι το μεγαλύτερο προσόν και η αξιοπρέπεια είναι κάτι αδιαπραγμάτευτο. Σε ευχαριστώ που μέχρι σήμερα κάθε φορά που βγαίνω από την πόρτα του σπιτιού σας λες από μέσα σου μια προσευχή και με σταυρώνεις με τα χέρια σου κρυφά, σε ευχαριστώ που με κάνεις να αισθάνομαι ξανά παιδί όταν είμαι κοντά σου, που τρέχω στην αγκαλιά σου όταν πελαγώνω ή όταν κάνω σκανταλιές. Σε ευχαριστώ που φτιάχνεις τα πιο νόστιμα γεμιστά από όλους. Σε ευχαριστώ μαμά μου γιατί όση αγάπη έδωσες σε εμάς άλλη τόση δίνεις στα παιδιά μου, στα εγγόνια σου. Σε αγαπώ τόσο πολύ μανούλα μου. Η κόρη σου χχ».

Η αποκάλυψη και για το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Δούκισσας

«Αυτό είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας. Είναι ακριβώς το ίδιο δέντρο που στολίζαμε στο πατρικό μας σπίτι τότε που ο Νικήτας και εγώ ήμασταν μώρα. Όταν έγινα για πρώτη για πρώτη φορά μαμά, οι γονείς μου θέλησαν να μου δώσουν το δέντρο για να το στολίζω με τα παιδιά μου και τον Δημήτρη. Αυτό το δέντρο είναι όλα μου τα παιδικά χρόνια, οι αναμνήσεις μου και πλέον οι αναμνήσεις και των παιδιών μου», τόνισε η Δούκισσα πριν μερικές ημέρες, όταν αποκάλυψε πως το δέντρο που στολίζει πια, είναι το ίδιο με εκείνο που στόλιζαν οι γονείς της όταν η ίδια και ο αδερφός της Νικήτας ήταν παιδιά.

Η αποκάλυψη της Άννας Πρέλεβιτς για την καταγωγή της και τη σχέση με τη Δούκισσα Νομικού