Κλέλια Aνδριολάτου: Η ομοιότητα με την αδερφή της Ναστάζια και οι #sistergoals φωτογραφίες τους

Τσακιρίδου Χριστίνα
Κλέλια Aνδριολάτου: Η ομοιότητα με την αδερφή της Ναστάζια και οι #sistergoals φωτογραφίες τους

H 26χρονη πρωταγωνίστρια του «Maestro» τρέφει μεγάλη αδυναμία στην 33χρονη αδερφή της και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Η Κλέλια Ανδριολάτου έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συμμετοχή της στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, «Μπρούσκο» πριν 7 από περίπου χρόνια. Τη φετινή σεζόν η 26χρονη πρωταγωνιστεί στο ερωτικό δράμα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Maestro» όπου υποδύεται την Κλέλια.

Πριν λίγα 24ωρα η νεαρή ηθοποιός-μοντέλο δημοσίευσε ένα Ιnstagram-story στον προσωπικό της λογαριασμό στο οποίο βλέπουμε εκείνη και η αδελφή της να περπατάνε στο κέντρο της Αθήνας και να ποζάρουν χαρούμενες στον φακό.

Οι αδερφές Ανδριολάτου μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

Η Ναστάζια Ανδριολάτου, αδερφή της Κλέλιας ασχολείται ενεργά με τον χώρο της ένδυσης και διατηρεί 2 καταστήματα με ρούχα και αξεσουάρ. Στο παρελθόν είχε διεκδικήσει μια θέση στην εγχώρια μουσική βιομηχανία. Πριν 2 χρόνια η 33χρονη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Οι δύο γυναίκες μοιάζουν αρκετά και είναι πολύ αγαπημένες. Η 26χρονη ηθοποιός τρέφει μεγάλη αδυναμία στην αδερφή και την ανιψιά της και δεν είναι λίγες οι φορές που κυκλοφορεί μαζί τους χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες.

https://www.instagram.com/p/COii2RXrbPc

Οι αγαπημένες αδερφές ποζάρουν συχνά μαζί στον φωτογραφικό φακό και δημοσιεύουν τις λήψεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα πράσινα μάτια, η ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και τα καστανόξανθα μαλλιά είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που τις ενώνουν.

«Η αδερφή μου είναι η καλύτερη του κόσμου», έχει τονίσει στο παρελθόν η Κλέλια Ανδριολάτου σε Ιnstagram-story της.

https://www.instagram.com/p/CBLaFn4lA2T

Γενέθλια για την Κλέλια Ανδριολάτου: Η τρυφερή φωτογραφία-αφιέρωση του μπαμπά της

Οι υπέροχες #sistergoals φωτογραφίες τους

Κλέλια και Ναστάζια Ανδριολάτου μοιάζουν αρκετά και οι παρακάτω φωτογραφίες θα σε πείσουν.

Ένας «Μaestro» για την Κλέλια

Μιλώντας πρόσφατα στο περιοδικό Gala η Κλέλια Ανδριολάτου αναφέρθηκε στην πρώτη της συνάντηση με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη λίγο πριν τη συνεργασία τους.

«Η μεγάλη ιδέα που είχα σχηματίσει για τον δημιουργό, έδωσε τη θέση της σε έναν άνθρωπο προσιτό. Ο Χριστόφορος νοιάζεται πολύ για τους ηθοποιούς, σε ακούει σε φροντίζει. Νιώθω τρομερή ασφάλεια μαζί του», τόνισε η ηθοποιός.

Πηγή κεντρικής: klelia_andriolatou