Πάνες, μωρά και μπαμπάδες - Οι 3 κριτές του MasterChef αποκάλυψαν τις αλλαγές και το νέο τρέιλερ

Κατερίνα Μπούσιου
Πάνες, μωρά και μπαμπάδες - Οι 3 κριτές του MasterChef αποκάλυψαν τις αλλαγές και το νέο τρέιλερ

Στην πρώτη τους εμφάνιση, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πάνος Ιωαννίδης, ξεκίνησαν τα γνωστά τους πειράγματα και ανακοίνωσαν τις μεγάλες αλλαγές του MasterChef. 

Όλα αλλάζουν στο φετινό MasterChef. Μας το ανακοίνωσαν σήμερα οι τρεις αγαπημένοι κριτές του μαγειρικού διαγωνισμού, που συναντήθηκαν για πρώτη φορά, στα γυρίσματα των οντισιόν. Αλλά, άλλαξαν και εκείνοι. Είναι πλέον και οι τρεις μπαμπάδες και για αυτό έκαναν μεταξύ τους, ένα απίστευτο τρολάρισμα για τους νέους τους ρόλους. Κάποια στιγμή, όμως μας εξέπληξαν γιατί μας έκαναν και την αποκάλυψη για το νέο τρέιλερ του MasterChef, το οποίο θα μας μείνει αξέχαστο.

«Εγώ αλλάζω πάνες στον μικρό»

Ευδιάθετοι όσο ποτέ, οι αγαπημένοι κριτές του MasterChef, Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης, συναντήθηκαν για τα πρώτα γυρίσματα του νέου κύκλου, με τον νικητή Σταύρο Βαρθαλίτη να αναλαμβάνει χρέη ρεπόρτερ για την εκπομπή Breakfast@star. Η συνάντηση έμοιαζε σαν τα πάρτι του τελικού. Με πολύ χαρά, ανεβασμένη διάθεση και τα γνωστά τους πειράγματα. Και όταν η συζήτηση έφτασε στις μεγάλες αλλαγές που θα έχουμε φέτος, ο Σωτήρης Κοντιζάς έδωσε μία απολαυστική απάντηση.

Γιατί όπως είπε χιουμοριστικά: «Φέτος θα έχουμε μεγάλες αλλαγές. Καταρχάς θα έχουμε συνταγές για παιδικά γεύματα. Αλείμματα, τροφές στο μπλέντερ, πουρέδες, αλλά ας μην τα δώσουμε όλα τώρα». Για να συμπληρώσει: «Εγώ φέτος θα δικαιωθώ γιατί είμαστε και οι 3 μπαμπάδες, οπότε αν μου προτείνουν ποτέ οι άλλοι δύο να βγούμε μετά το γύρισμα, εγώ θα γελάω, γιατί είμαι πλέον ο παλιός στην υπόθεση σε αυτό το κομμάτι. Είμαι ο έμπειρος». Με τον Λεωνίδα επίσης να τρολάρει τον Σωτήρη λέγοντας: «Θα κάνουμε MasterChef, μέχρι να πάει ο γιος του Κένζι περιοδεύων στο στρατό».

https://www.instagram.com/p/CeykMTAqlPu

Ο θείος Λεωνίδας έκανε την πρώτη εμφάνιση μετά την γέννηση του γιου του με την Χρύσα Μιχαλοπούλου και δέχτηκε και τις ευχές της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου, για τον ερχομό του γιου τους. Αλλά, αυτοτρολαρίστηκε όταν μας αποκάλυψε πως ήδη φροντίζει και εκείνος το γιο του: «Με αλλαγή πάνας. Εγώ αλλάζω πάνες στον μικρό και αν έχετε δει στα πρωταθλήματα με κύβους ρούμπικ θα καταλάβετε. Γιατί όσο αλλάζεις, ο μικρός κάνει πονηριές».

https://www.instagram.com/p/CipYnFpIdVK

Ποια κρίση ηλικίας; Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δηλώνει χαρούμενος στα 40 και έτοιμος για το MasterChef

Ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκάλυψε (σοβαρά αυτή τη φορά) τις νέες και μεγάλες αλλαγές του MasterChef: «Καταρχάς το παιχνίδι θα είναι πιο «στακάτο». Λευκή ποδιά πλέον, σημαίνει είσοδος στο σπίτι. Θα έχουμε κάποιες δεύτερες ευκαιρίες, αλλά δεν θα έχουμε τις δεύτερες ευκαιρίες που γνωρίζατε μέχρι σήμερα. Οπότε το πρόγραμμα θα είναι πιο γρήγορο, πιο δυνατό».

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος διευκρίνισε τις αλλαγές στις ποδιές, που σημαίνει και αλλαγές στις οντισιόν και στις δοκιμασίες: «Θα έχουμε λευκές και μαύρες ποδιές. Οι μαύρες θα αφορούν την δεύτερη ευκαιρία που θα έχουν κάποιοι παίκτες».

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχουμε πολυπλοκότητα στις δοκιμασίες και τις οντισιόν που είχαμε στο παρελθόν, αλλά ο βαθμός δυσκολίας μεγαλώνει.

Το spoiler για το νέο τρέιλερ

Είθισται τα τελευταία χρόνια να βλέπουμε τρέιλερ - υπερπαραγωγή με πρωτότυπα σενάρια, με τους 3 κριτές λίγο πριν ξεκινήσει το MasterChef. Αν θυμάσαι την περσινή χρονιά, είδαμε τον Σωτήρη Κοντιζά ως λαϊκό τραγουδιστή με γαρύφαλλα στην πίστα, τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ως μποξέρ να μάχεται με...γίγαντες και τον Πάνο Ιωαννίδη με τις πουέντ του, να κάνει μαθήματα μπαλέτου.

Φέτος όμως θα τους δούμε ως μπαμπάδες. Το κόνσεπτ, αν και κρατείται προς το παρόν ως επτασφράγιστο μυστικό, μας το αποκάλυψε άθελά του, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αφού είπε ότι: «Θα έχει να κάνει με την συνθήκη που ζούμε αυτή την περίοδο».

Άρα; Σίγουρα θα δούμε να εμπλέκεται στο σενάριο και ο ρόλος τους πλέον ως μπαμπάδες.