Η Ισμήνη Αϊβάζη έχει γενέθλια και η Μαρία Κορινθίου έκανε το πιο συγκινητικό post-αφιέρωση

Η Ισμήνη Αϊβάζη έχει γενέθλια και η Μαρία Κορινθίου έκανε το πιο συγκινητικό post-αφιέρωση

«Σήμερα 18 Νοεμβρίου έχει γενέθλια το παιδάκι μου και θέλω να της πω δημόσια ότι την λατρεύω», είπε στον αέρα του Πρωινού η δημοφιλής ηθοποιός.

Η Μαρία Κορινθίου είναι μία από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς και αγαπητές προσωπικότητες στο εγχώριο star system. Η 42χρονη έχει προσθέσει τα τελευταία 14 χρόνια έναν ακόμη τίτλο στο βιογραφικό της, αυτόν της τρυφερής μητέρας. Η αγάπη που έχει στην κόρη της, Ισμήνη Αϊβάζη είναι τεράστια και φροντίζει να της το δείχνει έμπρακτα σε κάθε ευκαιρία.

Η γνωστή ηθοποιός-παρουσιάστρια θέλησε να ευχηθεί στην κόρη της μέσα από το «Πρωινό», μη μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή της.

«Θέλω να κάνω μια εισαγωγή για τη σημερινή ημέρα. Αυτό που θέλω να πω είναι πως σήμερα 18 Νοεμβρίου έχει γενέθλια το παιδάκι μου και θέλω να της πω δημόσια – που δεν θα το δει γιατί είναι στο σχολείο, αλλά θα το δει μετά- ότι την λατρεύω, ότι… 14 χρόνια είναι αυτά! Είναι η ζωή μου όλη. Θα είμαι πάντα εκεί δίπλα της σε ό, τι και να κάνει, από πίσω της να της δίνω φτερά και πολλή αγάπη. Χρόνια πολλά νινί μου», είπε συγκινημένη η Μαρία Κορινθίου οn air.

Το τρυφερό post της Μαρίας Κορινθίου για τα γενέθλια της κόρης της

Η 42χρονη ηθοποιός θέλησε να ευχηθεί δημόσια στην μονάκριβή της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κοινοποιώντας ένα σπάνιο throwback βίντεο στο οποίο βλέπουμε την μικρή Ισμήνη να παρουσιάζει κάτι στο σχολείο.

«You! Only you! Το θαύμα μου, το μεγαλύτερο μου επίτευγμα, η ζωή μου ΟΛΗ! Όλα για εσένα! Χρόνια πολλά τετραπέραντη σκορπίνα μου! Σ αγαπάω από εδώ έως τον ουρανό και ακόμα παραπέρα( όπως πάντα σου έλεγα από μικρή) και εσύ απαντούσες : «Και μέχρι την Ακρόπολη» Σ ´ Α Γ Α Π Α Ω ❤️», έγραψε η Μαρία Κορινθίου.

https://www.instagram.com/p/ClGhu0PIqwz

Μαμά και κόρη είναι ιδιαίτερα δεμένες και σχέση τους δυναμώνει στο πέρασμα του χρόνου. Η Μαρία Κορινθίου δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα με την 14χρονη κόρη της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η νεαρή Ισμήνη Αϊβάζη μοιάζει αρκετά στους γονείς της και το πρόσωπό της θυμίζει έντονα την γνωστή ηθοποιό.

Γιατί χρειάζεται να απολογηθεί η Μαρία Κορινθίου επειδή έχασε κιλά; Η απάτη και οι μηνύσεις

Το σπίτι της ευτυχισμένης οικογένειας

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Μετρούν 12 χρόνια έγγαμου βίου και έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Η κόρη τους, Ισμήνη Αϊβάζη, επισφράγισε τον έρωτά τους και τους έφερε ακόμη πιο κοντά.

https://www.instagram.com/p/CO5DXyYho6J

Οι διάσημοι ηθοποιοί είναι δύο άνθρωποι με έντονη παρουσία στα social media όπου μοιράζονται καθημερινά στιγμιότυπα από την ζωή τους. Δεν είναι λίγες μάλιστα οι φορές που το ζευγάρι έχει δημοσιεύσει εντυπωσιακά πλάνα από την μονοκατοικία τους στα Βόρεια προάστια. Η μονοκατοικία τους στο Παλαιό Ψυχικό χτίστηκε πριν από 70 χρόνια από τον παππού της Μαρία Κορινθίου. Η ηθοποιός μεγάλωσε εκεί μαζί με τα δύο αδέρφια της και αργότερα στέγασε την οικογένεια που δημιούργησε με τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη.

Η Μαρία Κορινθίου σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αναφερθεί στο σπίτι αυτό λέγοντας πόσο χαίρεται που και η κόρη της Ισμήνη έχει τη δυνατότητα να μεγαλώνει εκεί. «Έζησα ευχάριστα παιδικά χρόνια και οι αναμνήσεις που έχω είναι κυρίως τα παιχνίδια στη γειτονιά με την κολλητή μου Βάλια, η οποία είναι η νονά της Ισμήνης. Θυμάμαι ήμασταν πιτσιρίκια και βγαίναμε έξω στο δρόμο, όπου παίζαμε λάστιχο και κρυφτό με τα παιδιά της γειτονιάς», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Πηγή κεντρικής: mariakorinthiou