Έρωτας ήταν και πάει - Ο ξαφνικός χωρισμός της Olivia Wilde και του Harry Styles

Έρωτας ήταν και πάει - Ο ξαφνικός χωρισμός της Olivia Wilde και του Harry Styles

(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Invision

Δύο χρόνια μετά τον χωρισμό με τον πατέρα των παιδιών της εξαιτίας του, η ηθοποιός Olivia Wilde, χώρισε τον αγαπημένο της Harry. 

Το ειδύλλιο της Olivia Wilde και του ταλαντούχου τραγουδιστή Harry Styles, μας είχε απασχολήσει αρκετά, ειδικά μετά τον επεισοδιακό χωρισμό της από τον αρραβωνιαστικό της και πατέρα των παιδιών της, Jason Sudeikis, πριν από δύο χρόνια. Ο κεραυνοβόλος έρωτας τους, όμως άρχισε να φθίνει και οδηγήθηκαν στον χωρισμό. Τι είναι όμως αυτό που τους χώρισε;

https://www.instagram.com/p/ChIBO96Mqer

Δεν άντεξαν την απόσταση

Τα φώτα της δημοσιότητας είχαν πέσει πάνω τους πριν από δύο χρόνια, γιατί ο ξαφνικός τους έρωτας, ήταν η αιτία για να εγκαταλείψει η Olivia Wilde, τον αρραβωνιαστικό της και πατέρα των παιδιών της. Πολλά είχαν γραφτεί τότε για τον χωρισμό τους.

https://www.instagram.com/p/CXRciNtvlc4

Η συνέντευξη που είχε δώσει η νταντά των παιδιών τους, στην Daily Mail, έδινε αρκετές και πιπεράτες λεπτομέρειες. Σύμφωνα με όσα υποστήριζε εκείνη, ο Sudeikis ήταν εκείνος που ανακάλυψε πως τον απατά, από το smartwatch που η αγαπημένη του είχε ξεχάσει σπίτι, με αποτέλεσμα ο Sudeikis να διαβάσει τα μηνύματα που έστελνε η Olivia με τον πρωταγωνιστή της ταινίας που η ίδια σκηνοθετούσε: «Αφού ετοίμασα τα παιδιά, ο Jason ήρθε, ήπιε καφέ και ήταν χάλια, συνέχισε να κλαίει. Μου είπε πως τους παράτησε. Τον λυπήθηκα, μου είπε όλες τις λεπτομέρειες της παράνομης σχέσης με τον Styles και πως ήταν εκείνη που έκανε την πρώτη κίνηση».

Η νταντά καίει Sudeikis και Wilde: Το αλκοόλ, η απιστία, τα δάκρυα και το δράμα του χωρισμού

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν σήμερα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, το ζευγάρι ενώ έδειχνε μέχρι πρόσφατα πως είναι τρελά ερωτευμένοι, χώρισαν πριν λίγες μέρες κυρίως, λόγω της απόστασης. Η Olivia αποφάσισε να μένει περισσότερο χρόνο στο Λονδίνο λόγω ενός documentary που ετοιμάζει αλλά και γιατί εκεί μένουν τα παιδιά της, ενώ ο Harry θα έπρεπε να φύγει για μία μεγάλη περιοδεία στην Νότια Αμερική.

Οι πληροφορίες όμως λένε, πως οι δυό τους, χώρισαν ομαλά (άρα θα πρέπει να το συζήτησαν αναλυτικά) και πως συνεχίζουν να έχουν επικοινωνία, ενώ άλλοι αναφέρουν ότι είναι απλά ένα μικρό break της σχέσης τους. Το θέμα είναι αν αυτή η μετακόμιση στο Λονδίνο που επίσης ζει ο Sudeikis, αναθερμάνει την δική τους σχέση και ξεχάσουν το παρελθόν, για χάρη των παιδιών τους. Πράγμα απίθανο, λόγω και της μεγάλης τους κόντρας για το θέμα κηδεμονίας των παιδιών τους.

https://www.instagram.com/p/CQn4pQUsN0l