«Φίλοι» δηλώνουν Olivia Wilde και Harry Styles αλλά πότε χώρισαν τελικα;

Πατούλια Κατερίνα
«Φίλοι» δηλώνουν Olivia Wilde και Harry Styles αλλά πότε χώρισαν τελικα;
Harry Styles, from left, Gemma Chan, Chris Pine and director Olivia Wilde pose for photographers at the photo call for the film 'Don't Worry Darling' during the 79th edition of the Venice Film Festival in Venice, Italy, Monday, Sept. 5, 2022. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP) Invision

Μια περίεργη σύμπτωση ή μήπως ένας ξαφνικός χωρισμός; Wilde και Styles δηλώνουν φίλοι παρά τον χωρισμό αλλά κάτι δεν μας κολλάει.

Σχεδόν δύο χρόνια πέρασαν από την δημοσιοποίηση της σχέσης της Olivia Wilde και του Harry Styles αλλά πριν μερικά εικοσιτετράωρα το περιοδικό People ανακοίνωσε πως το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί αλλά έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Τι έφερε τον χωρισμό;

Ήταν Ιανουάριος 2021 όταν η Wilde συνόδευσε τον Styles στον γάμο του μάνατζέρ του Jeffrey Azoff στο Montecito και ο τραγουδιστής στην γαμήλια ομιλία του είχε αναφερθεί στην σκηνοθέτη και ηθοποιό με τον όρο «η κοπέλα μου».

Είχε προηγηθεί ο χωρισμός της Wilde από τον επίσης ηθοποιό Jason Sudeikis με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά, ένας χωρισμός γεμάτος δράμα που έλαβε χώρα όσο η Wilde φέρεται να είχε δεσμό ήδη με τον Styles στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Don’t Worry Darling.

Η ταινία βγήκε φέτος στους κινηματογράφους, η περιοδεία γι’ αυτή ολοκληρώθηκε και ο Styles ετοιμάζεται για την περιοδεία του στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με το People, το δικό του τουρ και η μετακόμιση της Wilde στο Λονδίνο για ένα νέο ντοκιμαντέρ, έδειξε πως οι προτεραιότητες του πάλαι ποτέ ζευγαριού είναι διαφορετικές πια και η απόφαση να βάλουν τη σχέση στον πάγο ήρθε από κοινού.

Πηγή της Page Six τόνισε πως Wilde και Styles είναι πολύ αγαπημένοι:

«Ήταν μια φιλική απόφαση, αυτός είναι σε περιοδεία και θα αργήσει να επιστρέψει. Εκείνη επικεντρώνεται στα παιδιά της. Η ζωή και η καριέρα του είναι σε άλλη σελίδα, έχουν άλλες προτεραιότητες που τους κρατούν μακριά. Αυτή είναι η πιο μεγάλη σχέση που είχε ποτέ ο Harry και ο δεσμός τους ήταν ξεχωριστός, δεν είναι πως την παράτησε ή ότι εκείνη τον έδιωξε. Είχαν πολλά πάνω και κάτω στη σχέση τους έτσι κι αλλιώς» τόνισε η πηγή του περιβάλλοντος της Wilde.

Το περίεργο είναι ένα: η εμφάνιση της Wilde στη συναυλία του Styles στην Καλιφόρνια στις 16 Νοεμβρίου και μάλιστα συνοδευόμενη από τα παιδιά της. Φίλος της Wilde τόνισε στο People πως η πίεση του κόσμου ήταν μεγάλη για τον δεσμό ενώ στο ερώτημα γιατί η χωρισμένη Olivia εμφανίστηκε με τον 8χρονο Otis Και την 6χρονη Daisy στη συναυλία, πηγή τόνισε πως είναι φίλοι και έτσι θα παραμείνουν:

Άλλη πηγή υποστήριξε πως η περιοδεία του Harry τους δυσκόλεψε και η Olivia πρέπει να επιστέψει στο Λονδίνο όπου μένουν κανονικά τα παιδιά μαζί με τον πρώην της Jason Sudeikis.

Έρωτας ήταν και πάει - Ο ξαφνικός χωρισμός της Olivia Wilde και του Harry Styles

Aυτό που περιμένει πάντως το Hollywood είναι η αντίδραση του Jason Sudeikis που πριν λίγο καιρό αποκάλυψε πως μόλις πριν λίγους μήνες κατάφερε να σταθεί στα πόδια του και να ξεπεράσει επιτέλους το τραύμα από τον χωρισμό από την μητέρα των παιδιών του, Olivia Wilde.

Άλλωστε, η νταντά των παιδιών των δύο ηθοποιών τους... έκαψε με τις αποκαλύψεις της πρόσφατα.

Σύμφωνα με την νταντά, και τη συνέντευξη που παραχώρησε στη Daily Mail ο Jason έμαθε για τη σχέση της Wilde με τον Harry Styles χάρη στο έξυπνο ρολόι που η αγαπημένη του είχε ξεχάσει σπίτι, με αποτέλεσμα ο Sudeikis να διαβάσει τα μηνύματα που έστελνε η Olivia με τον πρωταγωνιστή της ταινίας που η ίδια σκηνοθετούσε.

«Το πρωί της Δευτέρας 9 Νοεμβρίου 2020, όταν επέστρεψα στο σπίτι μετά το Σαββατοκύριακο, ο Jason έκλαιγε πολύ, έκλαιγε και έκλαιγε. Δεν ήξερα τι είχε συμβεί. Αφού ετοίμασα τα παιδιά, ο Jason ήρθε, ήπιε καφέ και ήταν χάλια, συνέχισε να κλαίει. Μου είπε πως τους παράτησε. Τον λυπήθηκα, μου είπε όλες τις λεπτομέρειες της παράνομης σχέσης με τον Styles και πως ήταν εκείνη που έκανε την πρώτη κίνηση », τόνισε η πάλαι ποτέ νταντά της 6χρονης Daisy και του 8χρονου Otis.Η νταντά αποκάλυψε πως ο Ted Lasso, απαγόρευσε να ακούγονται στο σπίτι τραγούδια του Styles ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Sudeikis έφτασε να στέκεται κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου της Wilde για να την εμποδίσει να πάει να δει τον Styles.

Η νταντά απολύθηκε τελικά εκείνον τον Φεβρουάριο του 2021, επειδή είχε ενημερώσει την Wilde για το πρόβλημα του πρώην της με το αλκοόλ, με αποτέλεσμα η ίδια να φοβάται τις αντιδράσεις του.

Εκείνο το διάστημα η Wilde έκανε πια επίσημες εμφανίσεις στο πλευρό του Harry Styles με τον Sudeikis να φτάνει στο σημείο να παραδίδει τα χαρτιά για την επιμέλεια των δύο παιδιών τους επί σκηνής, όσο η Wilde μιλούσε στο Cinemacon.

Πάντως, η Wilde με τον Sudeikis είχαν με κοινή ανακοίνωση περάσει στην αντεπίθεση κόντρα στη νταντά τονίζοντας όσα θα δεις στην gallery.