Η αλλαγή της Παρασκευής Κερασιώτη μετά το GNTM και το «φάρμακο» μετά την απώλεια του πατέρα της

Η αλλαγή της Παρασκευής Κερασιώτη μετά το GNTM και το «φάρμακο» μετά την απώλεια του πατέρα της

Η αλλαγή στα μαλλιά της και τι άλλαξε μετά την απώλεια του πατέρα της. 

H Παρασκευή Κερασιώτη έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM όπου κατάφερε και έφτασε στον τελικό. Το νεαρό μοντέλο πριν λίγους μήνες βυθίστηκε στο πένθος με τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα της. Δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από τα social media, το μοντέλο αναφέρεται στην απώλεια του λατρεμένου της μπαμπά και στις μεγάλες αλλαγές που ακολούθησαν στην καθημερινότητά της.

Η νέα καθημερινότητα μετά το πένθος

Πριν λίγα 24ωρα η Παρασκευή Κερασιώτη έκανε μια νέα ανάρτηση θέλοντας να ευχαριστήσει δημόσια τον γυμναστή της, ο οποίος την βοηθά να αποκτήσει βέλτιστη φυσική κατάσταση, μετά τις δυσκολίες που επηρέασαν και το σώμα της, όπως η ίδια τόνισε στην ανάρτησή της.

gym_kerasioti.jpg

«Μετά την απώλεια του μπαμπά μου, πέρασα και περνάω δύσκολα ψυχολογικά και σωματικά. Ένας από τους ανθρώπους που με βοήθησε και με βοηθάει να επανέλθω σωματικά, εκεί που θέλω εγώ και που μου μαθαίνει να μην τα παρατάω τόσο εύκολα o @coachzarou τον ευχαριστώ είναι λίγο. Όλοι έχουμε δυσκολίες, μην τις αφήνετε να σας κερδίζουν», έγραψε στo Instagram η Παρασκευή Κερασιώτη.

Λίγο πριν την επιστροφή της στο GNTM η Σοφία Χατζηπαντελή έκανε αληθινό makeover

H τολμηρή αλλαγή στην εμφάνισή της

Το νεαρό μοντέλο τόλμησε να κόψει τα μαλλιά της για καμπάνια ευαισθητοποίησης γνωστού προϊόντος και η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι αισθητή. Το αποτέλεσμα της ταιριάζει απόλυτα και αναδεικνύει τα φυσικά χαρακτηριστικά της.

1669107714950-92911879-kerasioti1.jpg

Η Παρασκευή αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της για έναν πολύ καλό σκοπό, δωρίζοντάς τα στο πρόγραμμα «Χάρισε Δύναμη» και παροτρύνοντας και άλλες γυναίκες να βοηθήσουν σε αυτήν την πρωτοβουλία.

Ο θάνατος του μπαμπά της

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η αδελφή του μοντέλου τον περσινό Δεκέμβριο μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram. «Αχ πατέρα, αυτός ο πόνος είναι αβάσταχτος.. Σήμερα μαζί με εσένα έφυγε ένα μεγάλο μέρος της ψυχής μου…Να μας προστατεύεις από εκεί ψηλά και να μας δίνεις κουράγιο έτσι όπως έκανες πάντα… Θα σε αγαπάω αιώνια!» έγραψε η Μαρία Κερασιώτη.

https://www.instagram.com/p/CXPThjpAuPi

H εμφάνιση του μπαμπά της στο GNTM

Ο πατέρας της Παρασκευής Κερασιώτη είχε κερδίσει τις εντυπώσεις στο GNTM, όταν εμφανίστηκε στο πλατό, για να φωτογραφηθεί με την κόρη του. O Nίκος Κερασιώτης είχε συγκίνησει τότε τους πάντες με τα λόγια του on camera όταν μίλησε για τη συμμετοχή της κόρης του στο διαγωνισμό μοντέλων.

Ο μπαμπάς του μοντέλου είχε πει ότι δεν ακολουθεί τις παραδόσεις και τα έθιμα της φυλής του και οι κόρες του είναι ελεύθερες να κάνουν αυτό που αγαπούν τονίζοντας ότι ως πατέρας θα στέκεται δίπλα τους.

Πηγή κεντρικής: paraskevi_kerasioti