Λίγο πριν την επιστροφή της στο GNTM η Σοφία Χατζηπαντελή έκανε αληθινό makeover

Μαρία Ροδίτη
Λίγο πριν την επιστροφή της στο GNTM η Σοφία Χατζηπαντελή έκανε αληθινό makeover

Μπορεί στο φετινό GNTM να μην είδαμε το makeover που περιμέναμε και είχαμε συνηθίσει από τις προηγούμενες σεζόν, όμως φρόντισε να μας το θυμίσει η Σοφία Χατζηπαντελή που πλέον έχει νέο χρώμα στα μαλλιά. 

Οι fans περίμεναν το φετινό επεισόδιο του makeover στο GNTM όσο τίποτα άλλο. Όπως φάνηκε, όμως, εκ του αποτελέσματος, δεν ήταν ένα πραγματικό makeover αυτό που έγινε στις διαγωνιζόμενες, αλλά μικρές «ενέσεις» ανανέωσης και βελτίωσης του hair look τους.

Το μεγάλο makeover το έκανε η guest κριτής του φετινού GNTM, η Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία εδώ και λίγα 24ωρα έχει πορτοκαλί μαλλιά. Η 25χρονη είπε «αντίο» στα κατάμαυρα μαλλιά της και πλέον κυκλοφορεί με νέο look.

Η Σοφία Χατζηπαντελή ετοιμάζεται να επιστρέψει στο GNTM και λέει «είμαι κοντή και όχι τόσο αδύνατη»

Το νέο look της Σοφίας Χατζηπαντελή λίγο πριν την επιστροφή της στο GNTM

Η αποκάλυψη για το νέο χρώμα στα μαλλιά της Σοφίας Χατζηπαντελή έγινε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το 25χρονο μοντέλο με το unibrow δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες με τα πορτοκαλί μαλλιά της και έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Τώρα έχει πορτοκαλί μαλλιά. Όλα τα ευχαριστώ μου στον αγαπημένο @alexe».

https://www.instagram.com/p/Ckyt1PMICnm

Μάλιστα, σε μία από τις φωτογραφίες έχει δημιουργήσει και matchy matchy look, καθώς έχει βάλει στα άνω βλέφαρα πορτοκαλί σκιά, ίδια ακριβώς με το χρώμα μαλλιών της. Όσο για τις αντιδράσεις των fans; Όλοι ξετρελάθηκαν και έγραφαν στη Σοφία Χατζηπαντελή πόσο φανταστικά είναι τα μαλλιά της.

Ωστόσο, σε αυτό το σημείο να σου πούμε πως λίγο πριν τον ημιτελικό του GNTM θα δεις τη Σοφία Χατζηπαντελή να επιστρέφει στον διαγωνισμό με τα χαρακτηριστικά μαύρα μαλλιά που τη γνωρίσαμε, καθώς τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν πριν το makeover της.

Οι αλλαγές στα μαλλιά της Σοφίας Χατζηπαντελή

Πριν βάψει τα μαλλιά της μαύρα και με ένα scroll στο Instagram, μπορείς να διαπιστώσεις ότι το 25χρονο μοντέλο με καταγωγή από την Κύπρο είχε κατάξανθα μαλλιά. Σχεδόν πλατινέ.

Η αλλαγή από το ξανθό στο μαύρο ήρθε για επαγγελματικούς λόγους και γιατί της το ζήτησε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας, Jean Paul Gaultier. Την αποκάλυψη είχε κάνει η ίδια η Σοφία Χατζηπαντελή σε ένα επεισόδιο του GNTM, λέγοντας μάλιστα ότι αν δεν της άρεσε η ιδέα της αλλαγής δεν θα το δοκίμαζε.

Δες στην gallery φωτογραφίες με τις αλλαγές στα μαλλιά της Σοφίας Χατζηπαντελή.