GNTM: Το κοινό διχάστηκε με την οικειοθελή αποχώρηση της Κάτιας αλλά αποθέωσε τη Μαρίνα Βερνίκου

Μαρία Ροδίτη
GNTM: Το κοινό διχάστηκε με την οικειοθελή αποχώρηση της Κάτιας αλλά αποθέωσε τη Μαρίνα Βερνίκου

Η Κάτια είναι η 5η κατά σειρά παίκτρια που αποφασίζει να αποχωρήσει οικειοθελώς στο φετινό GNTM. Η εντυπωσιακή δοκιμασία στο ιστιοπλοϊκό και το αίτημα των fans να ξαναέρθει η Μαρίνα Βερνίκου.

Μπορεί το χθεσινό (15/11) επεισόδιο του GNTM να ξεκίνησε ήρεμα, με λιπομέτρηση των κοριτσιών και προετοιμασία για τη δοκιμασία τους σε ιστιοπλοϊκό ως άλλες πλούσιες Ιταλίδες των 60’s και των 70’s που απολάμβαναν το ποτό τους, όμως κανείς δεν περίμενε ακόμα μία οικειοθελή αποχώρηση.

Μετά τη Νικόλ Τσούλος, την Αλεξία Κουβέλα, την Εβελίνα Πετρουγάκη και την Έφη Μπαντή που αποχώρησαν οικειοθελώς από το GNTM τον Οκτώβριο, τώρα την ίδια απόφαση πήρε και η Κάτια Κιζίμα, το golden pass του διαγωνισμού του Star. Οι fans διχάστηκαν με την εξέλιξη αυτή, αλλά αποθέωσαν την guest κριτή της βραδιάς, τη γνωστή φωτογράφο Μαρίνα Βερνίκου. Και θέλουν, μάλιστα, να την ξαναδούν.

https://www.instagram.com/p/Ck_qzHMKNb1

Λίγο πριν την επιστροφή της στο GNTM η Σοφία Χατζηπαντελή έκανε αληθινό makeover

Η φινετσάτη δοκιμασία, το πλεονέκτημα και το μειονέκτημα

Στο χθεσινό (15/11) επεισόδιο του GNTM οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να υποδυθούν πλούσιες, φινετσάτες γυναίκες της δεκαετίας του ’60 και του ’70 που ταξιδεύουν με το σκάφος τους στη Νότια Ιταλία και απολαμβάνουν το ποτό τους. Ο Τάσος Σοφρωνίου, ο Γιώργος Καράβας και η Mary Vitinaros βρέθηκαν στο location μαζί με τα κορίτσια και τους ανακοίνωσαν τα 3 σημεία της φωτογράφισης, που ήταν η πρύμνη, το μπαρ και το deck του ιστιοπλοϊκού.

Η Ραφαέλα – ως νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας- ήταν εκείνη, η οποία αποφάσισε πού θα φωτογραφιζόταν η κάθε κοπέλα, ενώ έδωσε και τα ντεσαβαντάζ. Η ίδια επέλεξε να φωτογραφηθεί στο deck, ενώ έδωσε το μειονέκτημα στη Βικτώρια και τη Γρηγοριάννα, οι οποίες έτσι είχαν τον μισό χρόνο φωτογράφισης, χωρίς τη βοήθεια και τις οδηγίες των Σοφρωνίου, Καράβα και Vitinaros.

Η λατρεία του κοινού στη Μαρίνα Βερνίκου και η νέα οικειοθελής αποχώρηση

Μετά τη δοκιμασία ακολούθησε beach party-έκπληξη για τα κορίτσια μέχρι να έρθει η ώρα της κριτικής από τους κριτές του GNTM. Οι διαγωνιζόμενες χθες (15/11), εκτός από τη Βίκυ Καγιά, τον Τάσο Σοφρωνίου και τον Γιώργο Καράβα, κρίθηκαν και από την guest judge, Μαρίνα Βερνίκου. Η οποία αποθεώθηκε στο Twitter κυρίως γιατί είχε σχεδόν πάντα αντίθετη άποψη από τη Βίκυ Καγιά για τις φωτογραφίες των κοριτσιών. Αλλά και γιατί η Βίκυ δεν μπήκε λεπτό στη διαδικασία να δημιουργήσει κόντρα και ένταση, όπως έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν με τους άλλους κριτές.

https://www.instagram.com/p/Ck_4vY2jEO7

Νικήτρια της δοκιμασίας, που τελικά κέρδισε ό,τι φορούσε αλλά έγινε και πρόσωπο της καμπάνιας του ποτού για το καλοκαίρι, ήταν η Coty, ενώ… την ώρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της αποχώρησης ήρθε η ανατροπή.

Η Βίκυ Καγιά κάλεσε τη Μαρία και την Κάτια, που είχαν τις δύο χειρότερες φωτογραφίες, για να τους ανακοινώσει ποια τελικά αποχωρεί. Και εκεί ακριβώς πήρε τον λόγο η Κάτια λέγοντας πως θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς, γιατί έχει φτάσει στα όριά της. Η παίκτρια, κλαίγοντας, δήλωσε ότι την ενοχλεί η βαριά κριτική και ότι απογοητεύτηκε με την απόδοση που είχε, ενώ η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε ότι έτσι κι αλλιώς απόφαση της κριτικής επιτροπής ήταν να φύγει εκείνη.

Στο Twitter επικράτησε… ένας μικρός «πόλεμος» με άλλους να διαφωνούν με την απόφαση της Κάτιας, του golden pass του GNTM, και άλλους να την αποδέχονται και, μάλιστα, να επισημαίνουν ότι καιρό είχε να προκύψει οικειοθελής αποχώρηση.