Η Ελένη Μενεγάκη αποθέωσε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και μας μπέρδεψε ακόμα περισσότερο

Η Ελένη Μενεγάκη αποθέωσε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και μας μπέρδεψε ακόμα περισσότερο

«Αυτό που κάνεις είναι πραγματικά συγκλονιστικό», είπε η Ελένη Μενεγάκη στον Ουγγαρέζο και κάπου εκεί τα σχόλια του Λιάγκα για πισωγύρισμα στην καριέρα του  Δημήτρη πήγαν περίπατο.

Πολλά έχουν γραφτεί και άλλα τόσα έχουν ειπωθεί για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τη σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη αλλά σήμερα, η ημέρα ήταν ξεχωριστή και η σχέση Δημήτρης - Ελένη μας θύμισε τις παλιές καλές ημέρες του 2021.

Στο πλατό κανονικά ο Δημήτρης

Με την απεργία που ξεκίνησε στις 12 και θα ολοκληρωνόταν στις 3 και με τον Σάββα Πούμπουρα σε ρεπορτάζ και εκτός στούντιο, η αγωνία της Ελένης Μενεγάκη ήταν αν θα καταφέρουν τρεις άνθρωποι να γεμίσουν την εκπομπή.

Με Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Δημήτρη Ουγγαρέζο προχώρησε σήμερα η Ωραία Ελένη της τιβί και η αποθέωση της παρουσιάστριας για τον συνεργάτη της, ήρθε λίγο πριν το πεντάλεπτό του.

Ο Λιανός είπε την πιο μεγάλη αλήθεια για τα «καψόνια» της Μενεγάκη αλλά η Σκορδά μάλλον διαφωνεί

Η αρχή για τα εγκωμιαστικά σχόλια της Ελένης προς τον Ουγγαρέζο ήρθε με τη συνέντευξη που αυτός πήρε από τον Χρήστο Δάντη και το ανεβαστικό βίντεο που έφτιαξε ο Δημήτρης.

«Το κομμάτι σου είναι συγκλονιστικό»

Λίγο αργότερα, η Ελένη εξήγησε πως είχε άγχος σήμερα με τόσο λίγα άτομα στο πλατό αλλά πήγαν όλα καλά:

«Είχα αγωνία να δω αν τρεις άνθρωποι μπορούν να γεμίσουν την εκπομπή. Να ξεματιαστούμε να δούμε ποιος θα χωρέσει», είπε η Ελένη και στη συνέχεια κάλεσε τον Δημήτρη να προετοιμαστεί για την δική του στήλη τονίζοντάς του:

«Εσύ πήγαινε να ετοιμαστείς για να μπεις στο δωματιάκι σου και για καλό και για κακό φώναζε.

Καμιά φορά δεν σε ακούμε, αν μας βλέπεις και είμαστε μουγγοί αυτό φταίει γιατί με εσένα γελάμε. Το κομμάτι σου αυτό είναι συγκλονιστικό, θες γιατί αισθάνεσαι πιο χαλαρά», είπε η Ελένη και μας τρέλανε.

Η συνεργασία Ουγγαρέζου- Μενεγάκη περνάει από κόσκινο καθημερινά

Το πόσα λεπτά ή δευτερόλεπτα εμφανίζεται ο Ουγγαρέζος στην Ελένη και το αν μιλούν μεταξύ τους Μενεγάκη και Δημήτρης, έχει περάσει από κόσκινο τις ημέρες αυτές, σχεδόν από όλες τις εκπομπές.

«Ήταν πρώτη θέση στο πάνελ και τώρα εκδιώχθηκε από το πάνελ και κάνει μια ωραία στήλη πεντάλεπτη δικιά του. Και τώρα βλέπω ότι εκεί που ήταν συμπαρουσιαστής ο Ουγγαρέζος, σιγά σιγά στο πάνελ πήγαινε μια θέση αριστερά, μια θέση αριστερά. Υπήρχαν εκπομπές που δεν εμφανίστηκε καθόλου ή εμφανίστηκε λίγο. Λες ότι παρεξηγήθηκε η Ελένη και τον έβαλε τιμωρία; Σαν καψόνι», είπε ο Γιώργος Λιάγκας πριν μερικές ημέρες, σχολιάζοντας παράλληλα πως η καριέρα του φίλου του Δημήτρη πήγε βήματα πίσω.

Ίσως σήμερα, η παλιά καλή Ελένη να έδωσε την απάντησή της στα υποτίθεμενα καψόνια ή απλά να έδωσε στις υπόλοιπες εκπομπές (και παρουσιάστριες) το τυράκι για λίγη αναπαραγωγή της δικής της εκπομπής, ακόμα!

Δικαιούται ο Γιώργος Λιάγκας να κάνει κριτική στην εκπομπή της Ελένης; Τι γνώμη να έχει η Δούκισσα;

«Αν βλέπεις ότι σε μία εκπομπή δεν έχεις το χρόνο που σου αναλογεί, καλό είναι να ψάξεις να βρεις μια ιδέα που θα σου δώσει ελευθερία κινήσεων. Η Ελένη ακούει αυτά τα πράγματα. Αν σε εμπιστευτεί, μπορεί να σου δώσει χρόνο να το κάνεις αυτό το πράγμα. Καψόνια μόνο στο στρατό έχω περάσει», είχε πει μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Γιώργος Λιανός που υπήρξε μέλος της ομάδας της Ελένης για χρόνια ενώ και η Κατερίνα Ζαρίφη είχε σχολιάσει σχετικά τα εξής:

«Υπήρχαν εποχές να μην είμαστε στα καλύτερά μας με την Ελένη. Έχει τύχει εποχές να είμαστε στα καλύτερά μας και να βγαίνω για 5 λεπτά. Μπορεί και να θέλει περισσότερο χρόνο (ο Δημήτρης Ουγγαρέζος). Δεν ξέρω τι συμφωνία μπορεί να έχει κάνει. Πολλές φορές παίζουν αυτά. Αν ήταν στην απ’ έξω, νομίζω ότι δεν θα φαινόταν καθόλου. Είναι ένας μετρημένος επαγγελματίας η Ελένη, η πιο επαγγελματίας της ελληνικής τηλεόρασης με τη μεγαλύτερη διάρκεια».