Δικαιούται ο Γιώργος Λιάγκας να κάνει κριτική στην εκπομπή της Ελένης; Τι γνώμη να έχει η Δούκισσα;

Πατούλια Κατερίνα
Δικαιούται ο Γιώργος Λιάγκας να κάνει κριτική στην εκπομπή της Ελένης; Τι γνώμη να έχει η Δούκισσα;

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει ολοκληρωμένη άποψη για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, για τα καψόνια που ο ίδιος θεωρεί πως η παρουσιάστρια κάνει στους συνεργάτες και δεν δέχεται άλλη γνώμη.

Ο Γιώργος Λιάγκας έσπευσε να πει δημόσια για τον πάλαι ποτέ συνεργάτη του και φίλο του Δημήτρη Ουγγαρέζο πως η καριέρα του πήγε βήματα πίσω στο πλευρό της Ελένης.

Ο Γιώργος Λιάγκας μάλλον δεν θυμάται την παροιμία πως στου «κρεμασμένου το σπίτι δεν μιλάνε για σχοινιά». Ίσως πρέπει να πάμε πίσω στον χρόνο, έναν μήνα και κάτι πριν όταν η Δούκισσα αποχωρούσε από το Πρωινό του ΑΝΤ1 χωρίς καν να χαιρετήσει και ο Λιάγκας την επόμενη ημέρα εξέφραζε απλά τις ευχαριστίες του προς τον σταθμό.

Λιάγκας ο παντογνώστης!

Αν έπρεπε να βάλουμε έναν τίτλο στο Πρωινό του ΑΝΤ1 φέτος, θα ήταν μόνο ένας: «Λιάγκας ο φωτεινός παντογνώστης». Ο Γιώργος φέτος, χωρίς την Φαίη να του κόβει τη φόρα, έχει άποψη για όλα και δίνει και συμβουλές, από τον Νίκο Κοκλώνη μέχρι τον Παύλο Χαϊκάλη.

Αυτές τις μέρες ο Γιώργος αποφάσισε να πει τη γνώμη του και για την εκπομπή της πάλαι ποτέ συμμαθήτριάς του στο σχολείο Ελένης Μενεγάκη και να σχολιάσει την περίπου εξαφάνιση του πάλαι ποτέ συνεργάτη και φίλου του Δημήτρη Ουγγαρέζου από την εκπομπή της Ελένης.

«Ο Ουγγαρέζος με ρώτησε κι εμένα και τη Φαίη πέρσι που ήταν εδώ. Μου είπε ότι του είχε δοθεί η ευκαιρία να πάει στη Μενεγάκη. Του είπα στο καλό και με αγάπη. Συναντώ και τη Μενεγάκη στο Μεγανήσι και μου είπε πόσο χαρούμενη ήταν που πήρε τον Ουγγαρέζο.

Ήταν πρώτη θέση στο πάνελ και τώρα εκδιώχθηκε από το πάνελ και κάνει μια ωραία στήλη πεντάλεπτη δικιά του. Και τώρα βλέπω ότι εκεί που ήταν συμπαρουσιαστής ο Ουγγαρέζος, σιγά σιγά στο πάνελ πήγαινε μια θέση αριστερά, μια θέση αριστερά. Υπήρχαν εκπομπές που δεν εμφανίστηκε καθόλου ή εμφανίστηκε λίγο. Λες ότι παρεξηγήθηκε η Ελένη και τον έβαλε τιμωρία; Σαν καψόνι. Εσείς που έχετε συνεργαστεί με την Ελένη γίνονται καψόνια», είπε με περίσσια σιγουριά ο Γιώργος σχολιάζοντας παράλληλα πως η καριέρα του φίλου του Δημήτρη πήγε βήματα πίσω και πως ο ίδιος γνωρίζει τη συμφωνία του Ουγγαρέζου με τη Μενεγάκη αλλά δεν μπορεί να την αποκαλύψει.

Χρειάζεται συμπαρουσιαστή η Ελένη;

Αν ο Ουγγαρέζος έχει εξομολογηθεί τη συμφωνία του με την Ελένη στον Λιάγκα, κακό του κεφαλιού του. Αν πάλι ο Δημήτρης θεωρούσε πως πηγαίνει στην Ελένη ως συμπαρουσιαστής, σύμφωνα με τον Λιάγκα, έχει δίκιο ο Παπανώτας από το Happy Day που φωνάζει από το πρωί πως θα τρελαθούμε με τη συγκεκριμένη φράση και ακόμα μεγαλύτερο δίκιο έχει η Σταματίνα Τσιμτσιλή που εξήγησε με σαφήνεια και κομψά πως όποιος νομίζει πως είναι συμπαρουσιαστής της Μενεγάκη, πλανάται:

«Η Ελένη Μενεγάκη, όπως τη ξέρω εγώ και όπως ξέρω ότι διαχειρίζεται τις συνεργασίες της, δεν έχει ανάγκη να πλασάρει σε κάποιον μία διαφορετική πραγματικότητα. Όποιος θεωρεί ότι μπορεί να πάει στο πλευρό της ως συμπαρουσιαστής, πλανάται. Τώρα η Ελένη σαν παρουσιάστρια να νιώθει τόσο άνετα με κάποιον που να του δώσει χώρο και τηλεοπτικό αέρα, ώστε να είναι σχεδόν στο πλάι της, ok» είπε η Σταματίνα για να συμπληρώσει εύστοχα ο Παπανώτας τα εξής χρήσιμα:

«Ας αφήσει ο Γιώργος την εκπομπή της Ελένης και ας κοιτάξει τους δικούς του συνεργάτες. Ο Γιώργος θα πει στην Ελένη πώς θα διαχειριστεί τους ανθρώπους της εκπομπής της; Η Ελένη πάντα έτσι ήταν, δεν άλλαξε. Μπορεί να υπάρχει λόγος, δεν τον ξέρουμε αυτόν»!

Γιώργο θυμάσαι την αποχώρηση της Δούκισσας;

Ας επιστρέψω στον Λιάγκα όμως που μάταια ο συνεργάτης του σήμερα και επί δέκα χρόνια συνεργάτης της Ελένης στο παρελθόν, Τάσος Τεριάκης, του εξηγούσε πως ουδέποτε είδε καψόνια να συμβαίνουν με την Ελένη και πως και ο ίδιος κάποιες φορές έμπαινε στην εκπομπή για δύο λεπτά και άλλες φορές για δύο ώρες. Μάταια. Ο Λιάγκας επέμεινε πως και ο ίδιος έχει συνεργάτες που είναι μαζί του σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής γιατί τους έχει «παντρευτεί» για φέτος. Μήπως ο Γιώργος διαθέτει τη μνήμη της Ντόρι από τον Νέμο στο συγκεκριμένο θέμα;

Δεν έγινε πριν δύο μήνες μάχη στα μαρμαρένια αλώνια στη δική του εκπομπή για το πόση ώρα θα είναι στον αέρα η Δούκισσα Νομικού;

Δεν ήταν άτσαλο το τηλεοπτικό του διαζύγιο τόσο με την Φαίη όσο και με τη Νομικού;

Δεν εξήγησε στη σημερινή του συμπαρουσιάστρια Μαρία Κορινθίου πως την χρειαζόταν στην εκπομπή μόνο για να λέει τα γυναικεία (!) θέματα;

Και για να καταλάβουμε, η καριέρα του Ουγγαρέζου θα είχε πάει μπροστά αν έμενε πρώτος στο πάνελ του Γιώργου και όχι τώρα που έχει δική του στήλη στην Ελένη; Αν πάντως ο Λιάγκας είχε φερθεί στον φίλο του Ουγγαρέζο ως συμπαρουσιαστή, το πιθανότερο είναι ο Δημήτρης να τον είχε ακολουθήσει τότε στον ΑΝΤ1, στην πρώτη μετακόμιση και σήμερα να μιλούσαμε για μια εκπομπή πρωινή με ένα δίδυμο αντρών παρουσιαστών με έξυπνο σχόλιο και ατάκα.

https://www.instagram.com/p/Ci7-CwHL1eQ

Ίσως, το όχι του Ουγγαρέζου τότε και αργότερα στη Φαίη, να τσούζει ακόμα τον Λιάγκα που δεν δείχνει να λυπάται για τον λίγο τηλεοπτικό χρόνο του Δημήτρη στην εκπομπή της Ελένης, αντίθετα μάλλον δείχνει να χαίρεται και λίγο παραπάνω!

Μήπως η Ελένη κάνει ξανά το ίδιο λάθος με τους συνεργάτες της; Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν η αρχή