Η κουμπάρα του Δημήτρη Ουγγαρέζου μίλησε για τον χωρισμό της on air

Η κουμπάρα του Δημήτρη Ουγγαρέζου μίλησε για τον χωρισμό της on air

Η εδώ και χρόνια συνεργάτης του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο ραδιόφωνο, μίλησε για τον χωρισμό της με αφορμή μια διαφωνία της με τον Δημήτρη.

Μπορεί στην τηλεοπτική του συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη να έχουν δημιουργηθεί κάποια σύννεφα, όμως και στη ραδιοφωνική του στέγη δεν λείπουν οι αναποδιές. Ο λόγος για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που έχει γίνει talk of thw town τα τελευταία εικοσιτετράωρα καθώς όλοι χρονομετρούν τα λεπτά τα οποία εμφανίζεται στην παρέα της Ελένης Μενεγάκη στο Mega.

Οι αναποδιές του Δημήτρη

Ο ίδιος εξήγησε πρόσφατα σχετικά με την φημολογούμενη εξαφάνισή του:

«Εδώ είμαι, στην Ελένη, στο Mega, αυτό ισχύει! Η εκπομπή είναι έτσι που, ανάλογα με τη θεματολογία, μπαινοβγαίνουμε. Αυτή είναι η κατάσταση. Ήμουν μια χαρά σήμερα, δεν ξέρω αν με απολαύσατε. Είπα ότι είναι έτσι η θεματαλογία της εκπομπής, είμαστε πολλοί, άλλος μπαίνει, άλλος βγαίνει… Φυσικά και είναι μια συμφωνία που είχε γίνει εξαρχής».

H ανακοίνωση του χωρισμού

Στο άλλο μέτωπο, σε εκείνο της ραδιοφωνικής του εκπομπής, κι εκεί δεν έχουν λείψει οι αναποδιές μιας και ο επί χρόνια φίλος και συνεργάτης του Δημήτρη, Σταμάτης, έχει αποχωρήσει από την εκπομπή με αφορμή καυγά που είχε με τον Ουγγαρέζο.

Αυτή τη στιγμή η εκπομπή του Δημήτρη, οι Μάππες, αναζητούν αντικαταστάτη και στο πλευρό του Ουγγαρέζου παρέμεινε η κουμπάρα του και επί χρόνια συνεργάτης του και ραδιοφωνική παραγωγός Ιωάννα Λαΐου.

Η Ιωάννα την οποία ο Δημήτρης πάντρεψε τον Ιανουάριο του 2019 κι ενώ εκείνη ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στην κορούλα της μαζί με τον Σταμάτη, έχει χωρίσει από τον μέχρι πρότινος σύζυγό της Αλέξανδρο Πατατούκα.

ouggarezos_1.jpg

Μιλώντας οn air για τον χωρισμό και σε διαφωνία που είχε με τον Ουγγαρέζο, η Ιωάννα παραδέχτηκε πως έχει χωρίσει μεν αλλά έχει κρατήσει και φοράει ακόμα τόσο το μονόπετρο όσο και την βέρα της.