Η Julia Fox ήταν ζευγάρι με τον Kanye West για να «σώσει» την Kim Kardashian

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Julia Fox ήταν ζευγάρι με τον Kanye West για να «σώσει» την Kim Kardashian
©2022 Evan Agostini

Το πρώην κορίτσι του ράπερ έκανε αποκαλύψεις για το δεσμό τους που ξάφνιασαν τους πάντες.

Πρώτο θέμα στα ξένα tabloids αποτελούν οι πρόσφατες δηλώσεις της Julia Fox. Το γνωστό μοντέλο-ηθοποιός ισχυρίζεται ότι έβγαινε με τον Kanye West μόνο και μόνο για να τον κρατήσει μακριά από την πρώην σύζυγό του, Kim Kardashian εν μέσω του διαζυγίου τους.

H Julia Fox δηλώνει φαν της Kim Kardashian

Η 32χρονη δημοσίευσε βίντεο στο TikTok τη Δευτέρα, δίνοντας απαντήσεις μιας και πρόσφατα κατηγορήθηκε ότι είχε σχέση με έναν «διάσημο βίαιο μισογύνη» και «αντισημίτη». Όλα συνέβησαν μετά τις επιθέσεις του Kanye West στο Twitter εναντίον της Εβραϊκής κοινότητας.

«Έκανα αυτή τη σκέψη και είπα: “Ω, Θεέ μου. Ίσως μπορέσω να τον απομακρύνω από την Kim. Ίσως μπορέσω να του αποσπάσω την προσοχή, απλά να τον κάνω να με συμπαθήσει”. Και ήξερα ότι αν κάποιος μπορεί να το κάνει, αυτή είμαι εγώ, γιατί όταν βάζω κάτι στο μυαλό μου, το κάνω», εξήγησε η Fox.

Η Julia Fox δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι είναι θαυμάστρια της Kim και της οικογένειας Kardashian.

«Όταν είχα μία συλλογή μόδας πριν από δέκα χρόνια, στην πραγματικότητα αγόραζαν τα ρούχα μας και τα πουλούσαν στα καταστήματά τους, οπότε πάντα είχα μία αγάπη για την Kim, για τις τρεις μεγάλες. Την Khloé, την Kim, την Kourtney, αυτά είναι τα κορίτσια μου», είπε το μοντέλο με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

H αλήθεια για τη σχέση με τον Kanye West

Η Fox υποστήριξε ότι αρχικά δεν είχε ανταποκριθεί στις ερωτικές προσκλήσεις του 45χρονου ράπερ.

«Μου έστελνε μηνύματα… Δεν απαντούσα πραγματικά. Έλεγα: “Δεν θέλω πραγματικά να τα φτιάξω ξανά με έναν διάσημο”. Τίποτα δεν βγαίνει ποτέ από αυτό… είναι κάπως βαρετοί. Δεν είναι αυτό που νομίζεις ότι θα είναι», ανέφερε το μοντέλο.

https://www.instagram.com/p/ClRPwLyqQDZ

Η Julia Fox παραδέχτηκε ότι η σχέση τους ξεκίνησε ως «πραγματικά όμορφη», καθώς μιλούσαν με τον Kanye West μόνο για «ρούχα και περίεργες ιδέες και σχέδια για το μέλλον και τις ελπίδες και τα όνειρά μας για τα παιδιά και την εκπαίδευση».

To νεαρό μοντέλο αποφάσισε ότι η σχέση της με τον ράπερ τελείωσε οριστικά όταν ο Ye άρχισε να επιτίθεται μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα στον πρώην σύντροφο της Kim Kardashian, Pete Davidson και στη συνέχεια να στοχεύει με μίσος τους Εβραίους.

Η Julia Fox, η οποία δήλωσε τον Σεπτέμβριο ότι είναι «υπερήφανη» για τον εαυτό της που χώρισε με τον Kanye West, ολοκλήρωσε το βίντεο της στο TikTok λέγοντας ότι «είναι στο πλευρό της εβραϊκής κοινότητας, τελεία και παύλα».

H Kim Kardashian δεν θέλει κανένα μετά τον Pete και ο πρώην Kanye σε τρυφερή συνάντηση με την Shayk

Πηγή κεντρικής: apimages.com