Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου γυρίζει τις πλάτες της στο bullying & ανανεώνει χρώμα και κούρεμα στα μαλλιά

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου γυρίζει τις πλάτες της στο bullying & ανανεώνει χρώμα και κούρεμα στα μαλλιά
Instagram

Η αλλαγή μετά την επιστροφή της από την Τενερίφη. 

Διάθεση για ανανέωση είχε η Ηλιάνα Παπαγεωργίουμε το που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Love Island. Από την Τενερίφη βρέθηκε στο Λονδίνο και από την πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου όπου πραγματοποίησε ολιγοήμερες διακοπές επέστρεψε στα πάτρια εδάφη. Και τι πιο αναζωογονητικό από μια επίσκεψη στο κομμωτήριο;

Πράγματι! Πριν από λίγες ώρες, το μοντέλο και παρουσιάστρια επισκέφτηκε τον καλό της φίλο hair expert Δημήτρη Σαράντου και όπως είδαμε ανανέωσε το καστανό της χρώμα με πιο σκούρα ρίζα και λίγες πιο ανοιχτόχρωμες πινελιές στις άκρες.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε την πρώτη φωτό με τον πρώην σύζυγό της χωρίς εκείνος να το ξέρει

Πιστή στο φυσικό της χρώμα, η Ηλιάνα έχει από τα πιο υγιή και πλούσια μαλλιά της ελληνικής showbiz και ενίοτε παίζει με τις αποχρώσεις του καστανού. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε η 34χρονη, ανανέωσε και το κούρεμά της ενώ όπως θα δεις μακραίνει και τις αφέλειες τις οποίες και τίμησε για αρκετό διάστημα.

Η Ηλιάνα έβαλε τα πράγματα στη θέση τους

Θυμίζουμε πως πριν από μία εβδομάδα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους αναφορικά με την αναπαραγωγή που έγινε σε podcast της που μίλησε περί bullying.

«Και ξαφνικά το instagram μου γέμισε με μηνύματα συμπαράστασης. Σας ευχαριστώ πολύ, εκτιμώ την αγάπη σας και το χρόνο σας. Θέλω όμως να είμαι ξεκάθαρη και ειλικρινής πάνω από όλα με τον εαυτό μου αλλά και με εσάς. Αισθάνομαι ότι από μια συζήτηση εφ΄όλης της ύλης που έκανα σε ένα podcast, μιλώντας για προσωπικά βιώματα, προσωπική και επαγγελματικές επιτυχίες αλλά και αποτυχίες και το πως έχουν επηρεάσει εμένα στη ζωή μου. Ξεκίνησε μια συζήτηση εκτός θέματος. Η ζωή έχει υπάρχει δύσκολη για εμένα αλλά και πολύ καλή ταυτόχρονα. Και ο λόγος που μοιράστηκα όλα αυτά είναι γιατί όλοι αντιμετωπίζουμε δυσκολίες στη ζωή μας και αρκετοί μπορούν να ταυτιστούν και να πάρουν δύναμη. Το πρόσημο ήταν ξεκάθαρα θετικό.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το bullying και οι εφιαλτικές χρονιές στο GNTM

Όπως θετικό είναι και το πρόσημο της πορείας και της προσπάθειάς μου. προσωπικά τις δυσκολίες μου έχω καταφέρει να τις ξεπεράσω να τις προσπεράσω, να τις λύσω και αν γίνω πιο δυνατή. Το μήνυμα είναι και ήταν πάντα το εξής. Να μην το βάζουμε κάτω, να παλεύουμε και να αγαπάμε τον εαυτό μας στα καλά του και τα κακά του. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προσωπική επίθεση και δεν φωτογραφίζει συγκεκριμένες συνεργασίες, καταστάσεις και ανθρώπους, ούτε τα προσωπικά μου βιώματα είχα ποτέ σκοπό να γίνουν αφορμή δυσάρεστων συζητήσεων. Χρησιμοποιώντας μια πρόταση από ολόκληρο pοdcast μιάμισης ώρας ξεκίνησε ένα ανθρωποκυνηγητό να βρεθεί ο κακός της υπόθεσης. Αυθαίρετα, σε έναν κύκλο ανθρωποφαγίας που μας κυνηγάει όλους, κυρίως τα τελευταία χρόνια. Δε συμμετέχω εγώ σε αυτό, δεν έχω εκδικητική φύση και δεν έχω κανένα απωθημένο.

Ό,τι και αν έχει συμβεί, όποιος άνθρωπος και αν με στενοχώρησε, άθελά του ή όχι, βρήκα τη δύναμη και το θάρρος το συζήτησα και το έλυσα μαζί του. Και έχει τελειώσει. Αργά ή γρήγορα για κάποιους το έκανα όταν εγώ το ένιωσα. Δεν έχω συζητήσει με κανέναν εκτενώς το θέμα αυτό πέραν της οικογένειάς μου και δύο κοντινών μου ανθρώπων, μόνο και μόνο για να με βοηθήσουν να το διαχειριστώ. Και κανείς δεν έχει δικαίωμα να υποθέτει και να εκφράζεται με αρνητικό πρόσημο για τον οποιονδήποτε ότι και να γνωρίζει ο χώρος μας ή όχι.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε ακομπλεξάριστα για τα κιλά και τα κακά σχόλια που λαμβάνει

Προσωπικά αφήνω πίσω όλες αυτές τις υποθέσεις και τις συζητήσεις, ποτέ δεν θα εκθέσω κανέναν ούτε θα κουνήσω ποτέ το δάχτυλο σε κανέναν στη ζωή μου, πέραν ότι δεν μου το επιτρέπουν οι αξίες που έχει πάρει από την οικογένειά μου αλλά και γιατί κανένας δεν θέλω να περάσει ότι μπορεί να έχουμε περάσει οι περισσότεροι. Ήρθα η ώρα να τα αφήσουμε όλα αυτά πίσω, εδώ και τώρα, μαζί. Άλλωστε για μένα όλα αυτά έχουν τελειώσει εδώ και καιρό. Στόχος μου είναι η αγάπη και στόχος μου είναι το δυσάρεστο να το μετατρέπω σε ευχάριστο. Με σεβασμό απέναντι στον εαυτό μου, σε όλους εσάς αλλά και σε εκείνους που εξακολουθούν να προσπαθούν να δημιουργήσουν ίντριγκες, που δεν υπάρχουν πια, σας είπα και σας λέω με ευγένεια την αλήθεια σεβόμενη το χρόνο και την ενέργεια που σπαταλάτε τόσα χρόνια να με ρωτάτε, αλλά μέχρι εδώ. Εδώ τραβάω μία κόκκινη γραμμή, να φαίνονται ξεκάθαρα τα όρια μου, οι αξίες μου και η προσέγγισή μου. Τα καλύτερα έρχονται».

https://www.instagram.com/p/Ck6En6ktUrI

Η topless φωτογραφία στην κουζίνα

Στο πιο πρόσφατο σταθερό post της στο Instagram, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πόζαρε τοπλες από την κουζίνα της την ώρα που ετοίμασε το φαγητό της. Φορώντας stylish jeans το εν λόγω πλάνο είναι λίγο πριν ανανεώσει τα πλούσια μαλλιά της.

https://www.instagram.com/p/ClI8U6wtR3M