Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε την πρώτη φωτό με τον πρώην σύζυγό της χωρίς εκείνος να το ξέρει

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε την πρώτη φωτό με τον πρώην σύζυγό της χωρίς εκείνος να το ξέρει

Το πρώτο επίσημο πλάνο μετά την επανασύνδεση και η ...απαγόρευση του Γιάννη Καραβασάνη για δημοσίευση φωτογραφιών. 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή μετά από τον χωρισμό με τον trapper Snik. Το μοντέλο-παρουσιάστρια ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του πρώην συζύγου της, Γιάννη Καραβασάνη με τον οποίο είχαν παντρευτεί το 2015 στο Los Angeles.

Ο γάμος τους έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο στη συνέχεια χώρισαν και το μοντέλο επέστρεψε στην Ελλάδα. Το ερωτευμένο ζευγάρι έδωσε φέτος μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του και πέρασαν ένα ανέμελο καλοκαίρι στα Κουφονήσια. Όλα δείχνουν πως ο έρωτάς τους δυναμώνει και η παρουσιάστρια δεν διστάζει να τονίσει πόσο ευτυχισμένη είναι στο πλευρό του αγαπημένου της.

H πρώτη φωτογραφία με τον Γιάννη Καραβασάνη

1666596702578-286175038-Iliana_karavasanis.jpg

Πριν λίγα 24ωρα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε ένα Q&A στο Instagram και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το πώς πάει η επανασύνδεση με τον πρώην σύζυγό της.

Το μοντέλο-παρουσιάστρια μοιράστηκε μια φωτογραφία στην αγκαλιά του αγαπημένου της και έγραψε: «Στη δική μου περίπτωση έτσι. Μην πείτε στο Γιάννη ότι ανέβασα φωτογραφία μας. Θα είναι το μυστικό μας! Απαγορεύεται και δε θα ξαναγίνει».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με μαγιό είναι ένα Love Island από μόνη της

Οι κοινές φωτογραφίες τους

https://www.instagram.com/p/CgeVBy5KbJB

Το ερωτευμένο ζευγάρι δεν δημοσιεύει κοινές φωτογραφίες όμως μερικές παλαιότερες λήψεις τους έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Η αποκάλυψη για τον γάμο με τον Γιάννη Καραβασάνη και η επανασύνδεση

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Φαίη Σκορδά και την εκπομπή «Πρωινό μας» η Ηλιάνα αποκάλυψε:

«Δεν ισχύει ότι είχα παντρευτεί για να βγάλω βίζα. Έχω πράσινη κάρτα στην Αμερική λόγω δουλειάς. Παντρεμένη ήμουν. Με τον Γιάννη Καραβασάνη είχαμε παντρευτεί. Δεν ήταν για δικούς μου λόγους. Είχαμε παντρευτεί για να λύσουμε ένα μικρό πρόβλημα ώστε να μπορούμε να βρισκόμαστε πιο εύκολα. Έχουν ακουστεί πολλά και διάφορα. Ήμασταν μαζί, ερωτευμένοι. Ταξίδια, Αμερικές κτλ. Ήμασταν επτά χρόνια μαζί. Τώρα ήμασταν και πάλι μαζί», δήλωσε η πρώην κριτής του GNTM.

«Μας έφαγε η φαγούρα τότε και τώρα μας πέρασε μάλλον. Είναι αρχιτέκτονας. Τώρα δεν είμαστε παντρεμένοι… Τυχαία συνέβη. Πέσαμε ο ένας πάνω στον άλλον τυχαία στον δρόμο στην Αθήνα. Είμαι πάρα πολύ καλά. Είναι λίγο Love Island η ιστορία. Δεν περίμενα ότι θα είμαστε πάλι μαζί. Δεν είχαμε χωρίσει άσχημα. Ένα κλάμα το είχαμε ρίξει τότε, δεν μας πέρασε και στο ντούκου τότε ο χωρισμός. Τώρα είμαστε ξανά μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενη. Τώρα που ξαναβρεθήκαμε εγώ φεύγω πάλι στο εξωτερικό. Δε με θέλει», συμπλήρωσε το μοντέλο.

Το love story και ο γάμος με τον Γιάννη Καραβασάνη

Ο νέος σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι ο μεγάλος έρωτας της ζωής της. Ο γοητευτικός αρχιτέκτονας και το μοντέλο έχουν ένα θυελλώδες love story, το οποίο όπως φαίνεται δεν είχε λήξει ποτέ.

Το ζευγάρι ήταν ξανά μαζί στο παρελθόν και ο έρωτάς τους είχε φτάσει μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας. Μπορεί το μοντέλο να μην παραδέχθηκε ποτέ δημόσια τον γάμο της, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως διαζύγιο δεν εκδόθηκε ποτέ.

Όπως η εκπομπή «Happy Day» είχε αναφέρει, η Ηλιάνα Παπαγεωγίου και ο σύντροφός της, Γιάννης Καραβασάνης γνωρίστηκαν το 2010 και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Αυτό που ελάχιστοι γνώριζαν είναι πως οι δυο τους παντρεύτηκαν στο Los Angeles το 2015 με κουμπάρους την Γιάννα Τερζή και τον Δημήτρη Γιαννέτο.

Το σπίτι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στεγάζει έναν μεγάλο έρωτα

Μετά τον χωρισμό της από τον Snik η παρουσιάστρια μετακόμισε σε νέο σπίτι, το οποίο διακόσμησε η ίδια, βάζοντας το προσωπικό της στυλ. Η αγάπη που τρέφει η 34χρονη για τα φυτά είναι εμφανείς, τόσο στα posts αλλά και τα Instagram stories που έχει μοιραστεί κατά καιρούς μέσα από το σπίτι της.

Οι pop art πίνακες, τα βάζα με τα χρωματιστά λουλούδια και τα φυτά εσωτερικού χώρου δίνουν χρώμα και τροπική αύρα στο χώρο. Το γκρι τζάκι κάνει ακόμη πιο ζεστό το σαλόνι, στο οποίο το μοντέλο και ο αγαπημένος της χαλαρώνουν μετά από μια κουραστική ημέρα. Ο καναπές και οι πολυθρόνες της Ηλιάνας έχουν αποχρώσεις του πράσινου και του πετρόλ και δένουν αρμονικά με τα γήινα στοιχεία που συμπληρώνουν το deco.

iliana_spiti.jpg

Το μοντέλο έχει την πιο εντυπωσιακή γκανταρόμπα που κάθε fashionista θα ήθελε να έχει στο σπίτι της. Τα ροζ ράφια φιλοξενούν τα αμέτρητα ψηλοτάκουνα της Ηλιάνας καθώς και τις αγαπημένες τσάντες με τις οποίες ολοκληρώνει τις εμφανίσεις της.

Πηγή κεντρικής: ilianapapageorgiou