Γενέθλια για τη Σοφία Καρβέλα – Το τρυφερό βίντεο της Άννας Βίσση & τα σχόλια από Καρύδη και Ρέβη

Μαρία Ροδίτη
Γενέθλια για τη Σοφία Καρβέλα – Το τρυφερό βίντεο της Άννας Βίσση & τα σχόλια από Καρύδη και Ρέβη

Η Σοφία Καρβέλα γιορτάζει μετά από χρόνια τα γενέθλιά της στο πλευρό της μητέρας της.

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Σοφία Καρβέλα, η οποία γίνεται 39 ετών. Η σχεδιάστρια μόδας και κόρη της Άννας Βίσση – μετά από χρόνια- βρίσκεται αυτήν την τόσο σημαντική ημέρα στην Ελλάδα, όπου και θα γιορτάσει στο πλευρό της οικογένειάς της και των φίλων της.

Μην ξεχνάς ότι η Σοφία ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη, οπότε τώρα που βρίσκεται εδώ η χαρά εκείνης και των κοντινών της ανθρώπων είναι τεράστια. Ειδικά της μαμάς της, Άννας Βίσση, η οποία δεν δίστασε να εκφράσει τον ενθουσιασμό της με ένα τρυφερό βίντεο στο Instagram.

Η Άννα Βίσση χορεύει τσιφτετέλι on stage και η αντίδραση του μπασίστα της είναι epic

Το τρυφερό βίντεο της Άννας Βίσση για τα γενέθλια της Σοφίας

Η απόλυτη Ελληνίδα star ανέβασε πριν μερικές ώρες ένα βίντεο στο Instagram για να ευχηθεί στην κόρη της για τα γενέθλιά της. Στο βίντεο βλέπουμε στιγμές από τη ζωή της Σοφίας Καρβέλα, αλλά και ένα στιγμιότυπο στην αγκαλιά της μητέρας της που είναι το απόλυτο #motherdaughtergoals.

https://www.instagram.com/p/ClTReqOjCmm

Μάλιστα, η Άννα Βίσση- στη λεζάντα της ανάρτησής της- εκφράζει τη χαρά της που μετά από χρόνια έχει την ευκαιρία να είναι μαζί με την κόρη της αυτήν τη μέρα. «Φέτος, επιτέλους μπορώ να σε αγκαλιάσω και να σου ευχηθώ χαρούμενα γενέθλια», γράφει η τραγουδίστρια και η Σοφία Καρβέλα με μια φωτογραφία στο δικό της Instagram μάς αποκαλύπτει ότι βρίσκεται στην Ελλάδα και σε έναν χώρο γεμάτο υφάσματα (σ.σ. η τοποθεσία – όπως αναφέρεται στο post- είναι το Χαλάνδρι Αττικής).

https://www.instagram.com/p/ClOXKv3N366

Τα σχόλια από τη Σμαράγδα Καρύδη και τη Ρούλα Ρέβη και οι ευχές του fan club της Άννας Βίσση

Από τις πρώτες celebrities που έσπευσαν να σχολιάσουν κάτω από το βίντεο της Άννας Βίσση για τα γενέθλια της Σοφίας Καρβέλα ήταν η Σμαράγδα Καρύδη και η Ρούλα Ρέβη. Η γνωστή ηθοποιός σχολίασε: «να τη χαίρεσαι Θεάρα μου», ενώ η φωτογράφος έγραψε: «χρόνια πολλά στο Σοφουλάκι».

Οι ευχές, φυσικά, δεν τελειώνουν εδώ. Και ένα από τα fan clubs της Άννας Βίσση ευχήθηκε στη Σοφία Καρβέλα για τα γενέθλιά της, με ένα video από διάφορες στιγμές της ζωής της. Εκείνη έκανε repost και ευχαρίστησε τους θαυμαστές της μητέρας της.