Η Άννα Βίσση χορεύει τσιφτετέλι on stage και η αντίδραση του μπασίστα της είναι epic

Η Άννα Βίσση χορεύει τσιφτετέλι on stage και η αντίδραση του μπασίστα της είναι epic

Η Άννα Βίσση αποθεώθηκε από τους fans της όταν… για λίγο άφησε στην άκρη το μικρόφωνο και το έριξε στον χορό.

Η Άννα Βίσση είναι η απόλυτη Ελληνίδα star εδώ και δεκαετίες. Ό,τι κι αν πει, ό,τι κι αν φορέσει, ό,τι κι αν τραγουδήσει είναι statement και αυτό ακριβώς συνέβη με το… τσιφτετέλι της. Η τραγουδίστρια βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για να τραγουδήσει, αλλά την παράσταση δεν έκλεψε η φωνή της και τα υπέροχα τραγούδια της. Ο χορός της ήταν αυτός που εντυπωσίασε και έγινε viral στο TikTok.

Η γιορτή του εγγονού Νέστορα έφερε στην Άννα Βίσση μνήμες από τον μπαμπά της

Το τσιφτετέλι της Άννας Βίσση και το epic βλέμμα του μπασίστα

Στο Barbarella Live Party στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε η Άννα Βίσση και ξεσήκωσε με τον χορό της όλους τους θαμώνες. Όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο από το TikTok, η τραγουδίστρια φοράει λαμέ παντελόνι, top με κρόσσια και χορεύει το πιο αισθησιακό τσιφτετέλι με όλη της την ψυχή.

Epic είναι η αντίδραση του μπασίστα της, του Carlos E. Perez, ο οποίος την κοιτά πραγματικά μαγεμένος και αποσβολωμένος. Και, βέβαια, τα σχόλια κάτω από το video έχουν πάρει «φωτιά»: «ΑΠΟΛΥΤΗ ΘΕΑ», «ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ», «όλοι μας αν είχαμε την Άννα μπροστά θα την κοιτάζαμε έτσι», έχουν γράψει κάποιοι χρήστες.

Η πρόσφατη οικογενειακή φωτογραφία με τη Σοφία και τον Νίκο Καρβέλα

Η Άννα Βίσση μπορεί να λατρεύει τη δουλειά της και να μη μένει μακριά από τις πίστες, λατρεύει όμως και την κόρη της, Σοφία Καρβέλα. Αλλά και τον μπαμπά της και πρώην σύζυγό της, Νίκο Καρβέλα, με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις.

karvela_vissi_karvelas.jpg

Έτσι, χθες (21/11) η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια family photo με τους 3 τους στο Facebook στην οποία εκείνη κρατά αγκαλιά τον Νίκο Καρβέλα, ενώ η Σοφία βγάζει selfie. Η φωτογραφία έχει συγκεντρώσει πάνω από 11.000 likes και, μάλιστα, δημοσιεύθηκε και από την κόρη της Άννας Βίσση σε Instagram story.