Η #tb φωτό της Σοφίας Καρβέλα από το μαιευτήριο & οι νέες από το σπίτι κρύβουν «αγάπη υπερβολική»

Η #tb φωτό της Σοφίας Καρβέλα από το μαιευτήριο & οι νέες από το σπίτι κρύβουν «αγάπη υπερβολική»

Η Σοφία Καρβέλα έφερε στη μνήμη της μια από τις σημαντικότερες μέρες της ζωής της και το χαμόγελό της τα λέει όλα. Το υπέροχο σπίτι που στεγάζει την ευτυχία της με τους δυο γιους και τον σύζυγό της, Θανάση Πανουργιά.

Η Σοφία Καρβέλα έχει αγάπη υπερβολική στους δυο γιους της, τον Νίκο και τον Νέστορα, και δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύει στο Instagram της φωτογραφίες μαζί τους. Οι τρεις τους πάνε μαζί για ψώνια, παίζουν και περνούν ποιοτικό χρόνο στο υπέροχο σπίτι τους στη Νέα Υόρκη.

Για ακόμη μια φορά, λοιπόν, - μάλλον εκεί που καθόταν αναπαυτικά στον καναπέ του minimal σπιτιού της- η Σοφία εξέφρασε τη λατρεία της στα παιδιά της δημοσιεύοντας μία από τις πιο συγκινητικές φωτογραφίες που έχει στο κινητό της.

Αυτό είναι το φθινοπωρινό αξεσουάρ που δεν αποχωρίζεται ποτέ η Σοφία Καρβέλα

Το throwback της Σοφίας Καρβέλα από το μαιευτήριο

Η Σοφία Καρβέλα έκανε ένα epic throwback και θυμήθηκε τη μέρα που έφερε στον κόσμο τον έναν από τους δυο γιους της. Η ίδια ποζάρει έχοντας στην αγκαλιά της το μωρό της στο μαιευτήριο λίγο μετά τον τοκετό και το χαμόγελό της τα λέει όλα.

karvela_maieutirio.jpg

Η tb φωτογραφία της Σοφίας Καρβέλα από το μαιευτήριο

Κι αν αναρωτιέσαι μήπως έχει γενέθλια σήμερα κάποιο από τα δύο παιδιά της, η απάντηση είναι «όχι». Ο 6χρονος Νέστορας έχει γεννηθεί Ιανουάριο, ενώ ο 9χρονος Νίκος έχει γεννηθεί Σεπτέμβριο, οπότε μάλλον η μαμά τους έπεσε τυχαία ή νοστάλγησε αυτήν την τόσο συγκινητική στιγμή και αποφάσισε να την ποστάρει.

Το minimal σπίτι της Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη

Με ένα scroll στο Instagram της Σοφίας Καρβέλα, θα καταλάβεις ότι έχει τεράστια αδυναμία στους δυο γιους της. Γι’ αυτό, άλλωστε, έχει δημιουργήσει και playroom στο υπέροχο και minimal διακόσμησης σπίτι της στη Νέα Υόρκη.

https://www.instagram.com/p/CabSw3HL11f

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και σε ένα υπέροχο, με λιτές γραμμές διαμέρισμα περνά την καθημερινότητά της η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα. Τα κυρίαρχα χρώματά του είναι το λευκό και το γκρι, αλλά και οι γήινες αποχρώσεις, που σε συνδυασμό με την άνεση των χώρων κάνουν το σπίτι ευάερο και ευήλιο.

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, η Σοφία Καρβέλα έχει στο σπίτι της ένα πολύ μεγάλο χολ με καναπέ και καθρέφτη, όπου και βγάζει mirror selfies μόνη της, αλλά και με τους γιους της, έχει όμως και καθιστικό με βιβλιοθήκη στο οποίο κυριαρχεί ο καναπές σε κυπαρισσί χρώμα.

Στο γραφείο της, όπου και περνά αρκετές ώρες της ημέρας, πρωταγωνιστής είναι το λευκό χρώμα κάνοντας έτσι τον χώρο πιο φωτεινό, ενώ το playroom βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο σαλόνι. Εκεί, υπάρχει μπασκέτα για τα παιδιά, αλλά και ένα μικρό σημείο όπου η Σοφία απλώνει το mat της και κάνει yoga.