«Τα Nούμερα»: Η εμφάνιση Κότσιρα και ο ζωγράφος «Μπομπ Ρος» αποθεώθηκαν στο Twitter

Τσακιρίδου Χριστίνα
«Τα Nούμερα»: Η εμφάνιση Κότσιρα και ο ζωγράφος «Μπομπ Ρος» αποθεώθηκαν στο Twitter

Η μουσική εκπομπή του Φοίβου Δεληβοριά ενθουσίασε για ακόμη μια φορά το τηλεοπτικό κοινό.

Άκρως απολαυστικό ήταν το το νέο επεισόδιο της μουσικής κωμωδίας «Τα Νούμερα», που μεταδίδεται κάθε Παρασκευή από την ΕΡΤ1 στις 22:00. Η σειρά του Φοίβου Δεληβοριά έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό, με τις guest εμφανίσεις στο πλατό να ξαφνιάζουν θετικά τους πάντες.

Η εμφάνιση Κότσιρα ενθουσίασε το τηλεοπτικό κοινό και το Twitter

Ο Φοίβος Δεληβοριάς κάλεσε στη «Μάντρα» τον Γιάννη Κότσιρα ο οποίος είχε έρθει αντιμέτωπος με διάφορα προβλήματα. Μια τρελή φαν τον κυνηγούσε ασταμάτητα και δεν δίστασε να απειλήσει τη ζωή του.

Ο Γιάννης Κότσιρας εμφανίστηκε μεταμφιεσμένος (αλά Ozzy Osbourne) στα πρώτα πλάνα για τις ανάγκες του ρόλου του και αποθεώθηκε από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ο δημοφιλής ερμηνευτής δεν δίστασε να τσαλακωθεί ξαφνιάζοντας θετικά τους τηλεθεατές οι οποίοι έσπευσαν αργότερα να κάνουν θετικά σχόλια στο Twitter.

«Μας τρελάνατε απόψε» Το κοινό αποθέωσε την Καίτη Γαρμπή στα Νούμερα του Φοίβου Δεληβοριά

Στο μεταξύ, η Δανάη κάλεσε σε δείπνο τον Φοίβο και τον Τζόναθαν και τους εξομολογήθηκε το μυστικό της. Η Κίρμπυ βρήκε νέα συγκάτοικο, ενώ ο Θανάσης αγάπησε τη ζωγραφική, ακολουθώντας τις διδαχές του τηλεοπτικού ζωγράφου Μπομπ Ρος. Τα μέτρα ασφαλείας δεν ήταν αρκετά ώστε να αποτρέψουν τη φαν του Κότσιρα να εισβάλλει στο μαγαζί υπό την απειλή όπλου.

H μεταμφίεση του Θανάση Αλευρά σε Μπομπ Ρος και Κώστα Χατζή δεν έμεινε ασχολίαστη, με τους χρήστες του Twitter να εκφράζουν τον θαυμασμό τους προς τον ηθοποιό. Το hashtag #tanoumera βρέθηκε στην κορυφή των Ελληνικών trends καθ' όλη τη διάρκεια της σειράς με περισσότερα από 2.200 tweets.

Πηγή κεντρικής: foivosdelivorias