«Μας τρελάνατε απόψε» Το κοινό αποθέωσε την Καίτη Γαρμπή στα Νούμερα του Φοίβου Δεληβοριά

Κατερίνα Μπούσιου
«Μας τρελάνατε απόψε» Το κοινό αποθέωσε την Καίτη Γαρμπή στα Νούμερα του Φοίβου Δεληβοριά

Θανάσης Αλευράς αλά Νατάσα Θεοδωρίδου, Καίτη Γαρμπή στα καλύτερα της, η έκπληξη της Μάρθας Φριντζήλα και η...φούστα του Φοίβου Δεληβοριά. 

Το νέο επεισόδιο της σειράς «Τα Νούμερα» του Φοίβου Δεληβοριά, ένωσε δύο διαφορετικούς κόσμους της μουσικής και έφερε τρελό γέλιο στους τηλεθεατές με τα happenings και το εντελώς σουρεάλ σενάριο. Καίτη Γαρμπή, Μάρθα Φριντζήλα, Θανάσης Αλευράς και φυσικά ο ίδιος ο Φοίβος Δεληβοριάς, έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας. Αυτή είναι η τηλεόραση του σήμερα, που κάνει τη διαφορά.

https://www.instagram.com/p/ClGLhlWrklP

Θανάσης Αλευράς αλά Νατάσα Θεοδωρίδου και η doctor Μάρθα Φριντζήλα

Η ερμηνεύτρια Μάρθα Φριντζήλα, ήταν η έκπληξη της βραδιάς, ως η εναλλακτική γιατρός - θεραπεύτρια της Καίτης Γαρμπή. Όσο μαγευτική είναι η φωνή της, αλλά τόσο μαγευτική ήταν στην ερμηνεία της σε ένα εντελώς τρελό ρόλο. Εκείνη επέβαλε αφωνία στην Καίτη, όταν ο Φοίβος της έκανε πρόταση να συνεργαστούν. Βέβαια όλα ξεπεράστηκαν εντελώς, μαγικά και το live έγινε τελικά. Ο Δεληβοριάς μάλιστα εμφανίστηκε και με φούστα στο τέλος, καθώς το σύνθημα της βραδιάς ήταν το τραγούδι της Καίτης και ο στίχος «Με σημαία μου μία φούστα».

delivoriasfousta.jpg

Το σκηνικό θύμιζε την συνεργασία που είχαν τόσο δισκογραφικά, όσο και στην γνωστή «Ταράτσα του Φοίβου» για κάποια live.

Με σημαία της μια φούστα η Καίτη Γαρμπή δίνει το σύνθημα με τον Φοίβο Δεληβοριά στα Νούμερα

Φυσικά είχαμε και τους γνωστούς συνειρμούς με τον άλλο Φοίβο, που χάρισε στην Καίτη Γαρμπή, τις κορυφαίες επιτυχίες της καριέρας της. Εκείνο όμως που δεν περιμέναμε ήταν το ντουέτο που έκανε ο Θανάσης Αλευράς με την Καίτη, παίζοντας τον ρόλο της Νατάσας Θεοδωρίδου , στο κλασικό ντουέτο «Επιτέλους» του 2000. Η στιγμή ήταν επική και προκάλεσε...πανικό στο Twitter.

Η Μάρθα Φριντζήλα τραγούδησε και εκείνη με την Καίτη Γαρμπή και η συνεύρεσή τους ήταν μαγική. Πολλά μπράβο αξίζουν στον Φοίβο Δεληβοριά, για την πρωτοτυπία της ιδέας του και την άψογη εκτέλεση. Πολλά μπράβο του αξίζουν γενικώς για αυτή την σειρά. Πρωτοτυπία, χιούμορ, υπέροχο καστ.

Η Καίτη Γαρμπή όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που συναντά την Μάρθα Φριντζήλα. Η γνωριμία τους όμως κρύβει ένα άγνωστο παρασκήνιο. Ήταν η χρονιά που συνεργάστηκε με τον Δεληβοριά και ένα λάθος που έκανε πηγαίνοντας στο στούντιο για τις πρόβες του, την οδήγησε στο σπίτι της Φριντζήλα. Αν αυτό δεν είναι κάρμα, τότε τι είναι;

frigila_garbimastrelanate.jpg

Όπως έγραφε χαρακτηριστικά σε μία ανάρτησή της: «Πηγαίνω πιο πάνω ασθμαίνοντας πλέον μετά από 3 ορόφους, εντυπωσιασμένη ομως από τον χώρο που το ένιωθα πως «κάτι έχει». Και φτάνω στο τέρμα, ανοίγω μια πόρτα και βρίσκομαι σ' έναν χώρο με μποέμ διακόσμηση ( χτυπάει τρελά η καρδιά μου με αυτό το στιλ), ρωτάω με ντροπή μία γυναίκα που βλέπω ξαπλωμένη αν μπήκα σε σπίτι, λέω ποιά είμαι και πως ψάχνω τον Φοίβο τον Δεληβοριά γιατί έχουμε πρόβα. Και τότε εκείνη έρχεται κοντά μου να μου συστηθεί. «Είμαι η Μάρθα Φριντζήλα Καίτη μου».

Και συνεχίζει λέγοντας: «Έπαθα σοκ! Πρώτα απ όλα με εκείνη, με την όμορφη αύρα της που ήταν διάχυτη στο χώρο και έπειτα με τα εκατοντάδες χειροποίητα boho κοσμήματα που στόλιζαν έναν ολόκληρο τοίχο, που τα φτιάχνει η ίδια και δεν θέλει να τα πουλάει αλλά να τα χαρίζει στους φίλους της! Μου πέρασε αυτό το υπέροχο κόσμημα στο λαιμό, μου είπε όμορφα λόγια και στο τέλος μου εδειξε το στούντιο που ήταν ακριβώς στο διπλανό κτίριο!»

https://www.instagram.com/p/CRCXsH_Aep5

Δείτε μερικά μόνο από τα εκατοντάδες σχόλια των τηλεθεατών που απλά...ξετρελάθηκαν με το επεισόδιο.