Με σημαία της μια φούστα η Καίτη Γαρμπή δίνει το σύνθημα με τον Φοίβο Δεληβοριά στα Νούμερα

Κατερίνα Μπούσιου
Με σημαία της μια φούστα η Καίτη Γαρμπή δίνει το σύνθημα με τον Φοίβο Δεληβοριά στα Νούμερα

Η ανατρεπτική τηλεοπτική της εμφάνιση στην σειρά του Φοίβου Δεληβοριά «Τα Νούμερα». Η Καίτη Γαρμπή αναβιώνει το παρελθόν της και την κλασσική της επιτυχία «Ξυπόλυτη χορεύω» 

Η Καίτη Γαρμπή βάλθηκε να μας εκπλήξει φέτος. Μετά την παρουσία της στην θέση του κριτή του J2US, την συνεργασία της με τον Αντώνη Ρέμο στο NOX, τώρα κάνει μία ακόμη τηλεοπτική εμφάνιση, αρκετά σουρεαλιστική, αφού θα εμφανιστεί στην εκπομπή του Φοίβου Δεληβοριά, «Τα Νούμερα». Εκεί όμως θα έχουμε διάφορα...μπερδέματα και το παρελθόν της Καίτης έρχεται στην επιφάνεια. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που θα δούμε την τραγουδίστρια να ξεδιπλώνει και το υποκριτικό της ταλέντο. Εσύ θυμάσαι τις άλλες δύο εμφανίσεις της;

Ο Δεληβοριάς θέλει να γίνει ο εμπορικός Φοίβος

Ο Φοίβος Δεληβοριάς σκέφτηκε έναν έξυπνο τρόπο για την εμφάνιση της Καίτης Γαρμπή στην «Μάντρα», τον μουσικό θίασο γεμάτο απρόοπτα στην σειρά «Τα Νούμερα». Σατιρίζοντας την συνωνυμία του με τον γνωστό συνθέτη Φοίβο, ο οποίος έχει γράψει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Καίτης Γαρμπή στην αρχή της καριέρας της, αποφασίζει ότι μπορεί και εκείνος, ως ο άλλος Φοίβος, να συνεργαστεί μαζί της. «Θα την φέρω και θα γίνει πανικός στο μαγαζί», όπως λέει.

garbi_foivos.jpg

Βρίσκει μάλιστα και το σύνθημα, το «Με σημαία μου μια φούστα» από το τραγούδι της Καίτης «Ξυπόλυτη χορεύω - Κάντε άκρη» για την μεγάλη βραδιά της εμφάνισής της.

https://www.instagram.com/p/Cc0F6Zts5L-

Η Καίτη αποδέχεται την πρόσκληση για να τραγουδήσει μετά από αρκετή πίεση, μόνο που υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα. Η γιατρός της, την οποία θα υποδυθεί η τραγουδίστρια Μάρθα Φριντζήλα (αυτό και αν είναι έκπληξη) την συμβουλεύει να κάνει αφωνία. Το όνειρο του Φοίβου Δεληβοριά να γίνει Φοίβος, κινδυνεύει να μην υλοποιηθεί.

https://www.instagram.com/p/CjrxGvhqdD-

Στις πρόβες που εξελίσσονται σε ένα μίνι Grey's Anatomy με όλους τους συντελεστές της «Μάντρας», η Καίτη χάνει πραγματικά τη φωνή της. Και εδώ αρχίζει ο σουρεάλ πανικός. Φυσικά όπως συμβαίνει πάντα στην σειρά, θα έχουμε happy end και η Καίτη που αγαπούσες, θα είναι εκεί για να μας γυρίσει στο παρελθόν με τα μεγάλα της hits από τα '90s και να κάνει ντουέτο τόσο με τον Δεληβοριά, όσο και με την Φριντζήλα.

Δεληβοριάς και Γαρμπή δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται, καθώς και στην εμφανίσεις του στην «Ταράτσα του Φοίβου», την είχε καλέσει για να τραγουδήσουν μαζί, αλλά είχαν συνεργαστεί και δισκογραφικά στο τραγούδι «Ο άντρας της ζωής μου» που είχε συνθέσει ο ίδιος και συμμετείχε στο τραγούδι, το 1998.

Όμως δεν είναι η πρώτη φορά που η Καίτη μας έχει δείξει πως έχει υποκριτικό ταλέντο και τα καταφέρνει καλά και σε αυτόν τον τομέα. Έχει κάνει τον ρόλο της Αθηναίας πεθεράς στο «7 θανάσιμες πεθερές» αλλά και έναν guest εορταστικό ρόλο στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», όπου εκεί υποδύθηκε τον εαυτό της, σε μία βραδιά που όλα τα ζευγάρια της σειράς, κάνουν τυχαία κοινές διακοπές σε ένα ορεινό καταφύγιο.

Διονύσης Σχοινάς: «Με την Καίτη μαλώνουμε πάντα...ευγενικά. Ποτέ δεν λέμε άσχημες λέξεις μεταξύ μας»

Ο Φοίβος Δεληβοριάς έχει καταφέρει την φετινή χρονιά, να μας προσφέρει μία σειρά τόσο διαφορετική, αλλά παράλληλα και τόσο ενδιαφέρουσα με τις μίξεις των συνεργασιών από τον μουσικό χώρο και τον χώρο της υποκριτικής. Μη ξεχνάμε και την επική επανένωση του Απόστολου Γκλέτσου και της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, 25 χρόνια μετά τη σειρά «Ψίθυροι καρδιάς». Και έρχονται και άλλες τέτοιου είδους ανατροπές.