Γενέθλια για τον Στέλιο Μανουσάκη: Η τούρτα και οι ευχές της Μαρίας Ηλιάκη

Γενέθλια για τον Στέλιο Μανουσάκη: Η τούρτα και οι ευχές της Μαρίας Ηλιάκη

Διαφορετικά ήταν τα γενέθλια του Στέλιου Μανουσάκη φέτος. Κάθε χρόνο, η αγαπημένη του Μαρία Ηλιάκη ταξίδευε ως την Ελβετία για να τον γιορτάσει αλλά φέτος τα πράγματα άλλαξαν.

Από νωρίς χτες, η Μαρία Ηλιάκη είχε κάνει ένα τρυφερό ποστ για τη γιορτή της κόρης της Κατερίνας αλλά και τα γενέθλια του αγαπημένου της Στέλιου Μανουσάκη.

Ο χειρουργός γυναικολόγος έσβησε 39 κεράκια στην τούρτα του και η 44χρονη αγαπημένη του Μαρία γιόρτασε μαζί του με ένα πάρτι από το οποίο είδαμε κυρίως την τούρτα γενεθλίων του.

«Σήμερα γιορτάζει όλη η γη»

Σήμερα άλλωστε, μετά τη γιορτή της μικρής Κατερίνας, σειρά έχει ο μπαμπάς Στέλιος να γιορτάσει την ονομαστική του εορτή.

«Σήμερα γιορτάζει όλη η γη, να σας χαίρομαι», έγραψε η Μαρία Ηλιάκη χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/ClX_GOFIpVD

Πάντως, τα φετινα 39α γενέθλια του Στέλιου Μανουσάκη γιορτάστηκαν επιτέλους επί ελληνικού εδάφους.

stelios.JPG

Σου θυμίζουμε πως η Ηλιάκη είχε κάνει πάρτι - έκπληξη στη Ζυρίχη για τα 36α γενέθλια του αγαπημένου της πριν τρία χρόνια, κάνοντας official τότε τη σχέση και τη μεγάλη τους αγάπη.

MARAKI.jpg

H επιστροφή στην Ελλάδα

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την επαγγελματική επιστροφή στην πατρίδα μου και συγκεκριμένα στην Αθήνα! Μετά από 18 χρόνια σπουδών, εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης στην Γερμανία, Σλοβακία και την Ελβετία, αυτός ο κύκλος μιας προσπάθειας γεμάτη από δυσκολίες αλλά και αξέχαστες στιγμές, έφτασε στο τέλος του», είχε γράψει πριν μερικές ημέρες ο Στέλιος Μανουσάκης μετά την απόφαση να επιστρέψει οριστικά στην Ελλάδα.

https://www.instagram.com/p/Ck0RzZDoC3y

Τέρμα τα ταξίδια στην Ελβετία για την Μαρία Ηλιάκη - Η οριστική μετακόμιση και το σχόλιο στον Στέλιο

Τα τελευταία πέντε χρόνια, η Μαρία Ηλιάκη εκ των συνθηκών ήταν αναγκασμένη να ζει ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ελβετία, λόγω της δουλειάς του συζύγου της. Η απόφασή τους όμως ήταν να μεγαλώσουν την μικρή κόρη τους Κατερίνα στην Ελλάδα και η οριστική μετακόμιση έγινε πριν από λίγες ημέρες. Η Μαρία δεν μπορεί παρά να είναι χαρούμενη και υπάρχει και ένας ακόμη λόγος για να αισθάνεται ακόμη πιο περήφανη για τον άντρα της ζωής της.

Η σχέση της Μαρίας Ηλιάκη με τον γυναικολόγο Στέλιο Μανουσάκη, ξεκίνησε πριν από 7 χρόνια, παρόλο που για πολλά χρόνια οι δυό τους ήταν πολύ καλοί φίλοι. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και η απόφαση της να αφήσει για λίγο την τηλεόραση για να ασχοληθεί με την προσωπική της ζωή και όλη αυτή την υπέροχη συνθήκη που ζούσε, ήταν συνειδητή.

Η περσινή χρονιά, όταν η Μαρία αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση του Mega για την εκπομπή «Τι λές τώρα»; ήταν αρκετά δύσκολη, γιατί αναγκάστηκε εκ των πραγμάτων να αποχωριστεί τον Στέλιο και να επιστρέψει με το μωρό τους στην Αθήνα. Το διάστημα αυτό οι βιντεοκλήσεις, ήταν καθημερινό φαινόμενο.