Ο Στέλιος Μανουσάκης σχολιάζει τις φωτογραφίες της Μαρίας Ηλιάκη και ο έρωτας δεν κρύβεται

Ο Στέλιος Μανουσάκης σχολιάζει τις φωτογραφίες της Μαρίας Ηλιάκη και ο έρωτας δεν κρύβεται

Το ζευγάρι διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του.

Δεν ξέρουμε κατά πόσο είσαι υπέρ του να υπάρχει κοινή παρουσία με τον σύντροφό στο Instagram, πάντως δεν είναι λίγα τα ζευγάρι που δρουν με αυτόν τον τρόπο. Από πληθώρα κοινών φωτογραφιών μέχρι σχόλια κάτω από αναρτήσεις, όλα βρίσκονται συχνά στο πρόγραμμα κι αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν τα πάντα, όπως αστεία ή αποθεωτικές ατάκες.

Η φωτογραφία της Μαρίας Ηλιάκη και το σχόλιο του Στέλιου Μανουσάκη

Η Μαρία Ηλιάκη, για παράδειγμα, ανέβασε την Κυριακή μία φωτογραφία, στην οποία πόζαρε κατά τη διάρκεια μίας βραδινής της εξόδου φορώντας ένα crop top, μία φαρδιά παντελόνα και ένα σακάκι.

Οι followers της άρχισαν να κάνουν likes και σχόλια, όπως συνηθίζουν, και, ξαφνικά, εμφανίστηκε και ένα του καλού της, Στέλιου Μανουσάκη.

Ο 37χρονος γυναικολόγος που εργάζεται στη Ζυρίχη είναι σε σχέση με τη 44χρονη παρουσιάστρια τα τελευταία 4 χρόνια και πριν έναν χρόνο μαζί απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, την Κατερινούλα τους.

Αυτήν τη φορά, βλέποντας τη φωτογραφία της αγαπημένης του, αποφάσισε να κάνει ένα σχόλιο περιλαμβάνοντας μία φωτιά και μία καρδούλα.

maria_iliaki_sxolio_steliou_manousaki2.jpg

Αυτή, ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μανουσάκης σχολιάζει στην Ηλιάκη. Ο γυναικολόγος άφησε το σχόλιό του, για παράδειγμα, και στην προηγούμενη φωτογραφία της παρουσιάστριας.

maria_iliaki_sxolio_steliou_manousaki.jpg

Η Μαρία Ηλιάκη σχολιάζει αυτό που άλλαξε οριστικά μετά το παιδί και η Λάουρα Νάργες συμφωνεί

Το ζευγάρι είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ

Η Ηλιάκη και ο Μανουσάκης απολαμβάνουν κάθε στιγμή από την άφιξη του μωρού και μετά.

«Όλα βαίνουν φυσιολογικά. Ζούμε μοναδικές στιγμές. Το κλίμα είναι πολύ συγκινητικό. Ήμουν μαζί με τη Μαρία. Ήμουν μαζί ως πατέρας, όχι ως γιατρός. Είχε αγωνία, αλλά όχι όσο θα περίμενα. Τα κατάφερα καλά πιστεύω. Η Μαρία προσπαθούσε να είναι ψύχραιμη. Τόσοι γιατροί από πάνω της με τόσες γλώσσες.

Όταν βγήκε το κορίτσι μας ήταν φοβερή στιγμή. Δεν έχω ξαναδεί τη Μαρία έτσι. Ήταν πραγματικά η μητρότητα ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Θα μείνουμε 3-4 μέρες στην κλινική. Το μωρό το βράδυ ήταν λίγο ανήσυχο. Είναι πολύ σπουδαίες οι στιγμές. Επέλεξα να μην είναι ο μαιευτήρας της, γιατί σε περιπτώσεις χειρουργείου πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό», είπε ο Μανουσάκης στην εκπομπή Στη Φωλιά του Κου Κου όταν γέννησε η Ηλιάκη.