Τέρμα τα ταξίδια στην Ελβετία για την Μαρία Ηλιάκη - Η οριστική μετακόμιση και το σχόλιο στον Στέλιο

Τέρμα τα ταξίδια στην Ελβετία για την Μαρία Ηλιάκη - Η οριστική μετακόμιση και το σχόλιο στον Στέλιο

Η γεμάτη αγάπη αφιέρωση στον σύζυγό της για το νέο του επαγγελματικό βήμα. Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης ζουν μία ακόμη ευχάριστη στιγμή στη ζωή τους. 

Τα τελευταία πέντε χρόνια, η Μαρία Ηλιάκη εκ των συνθηκών ήταν αναγκασμένη να ζει ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ελβετία, λόγω της δουλειάς του συζύγου της. Η απόφασή τους όμως ήταν να μεγαλώσουν την μικρή κόρη τους Κατερίνα στην Ελλάδα και η οριστική μετακόμιση έγινε πριν από λίγες ημέρες. Η Μαρία δεν μπορεί παρά να είναι χαρούμενη και υπάρχει και ένας ακόμη λόγος για να αισθάνεται ακόμη πιο περήφανη για τον άντρα της ζωής της. Το σχόλιο της ήταν ιδιαίτερο για εκείνον, όπως εξίσου ιδιαίτερο είναι το cozy σπίτι στο οποίο πια θα μένουν οικογενειακώς στην Νέα Σμύρνη.

https://www.instagram.com/p/CdDpcx9s5cI

«Είμαι τόσο περήφανη για εσένα αλλά κυρίως...»

Η σχέση της Μαρίας Ηλιάκη με τον γυναικολόγο Στέλιο Μανουσάκη, ξεκίνησε πριν από 5 χρόνια, παρόλο που για πολλά χρόνια οι δυό τους ήταν πολύ καλοί φίλοι. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και η απόφαση της να αφήσει για λίγο την τηλεόραση για να ασχοληθεί με την προσωπική της ζωή και όλη αυτή την υπέροχη συνθήκη που ζούσε, ήταν συνειδητή. Και την ωφέλησε σε αρκετά επίπεδα.

https://www.instagram.com/p/CCRPDmXHSkp

Στην υπέροχη ζωή του ζευγαριού προστέθηκε και ένα νέο μέλος τον Μάιο του 2021, όταν γεννήθηκε η κόρη τους Κατερίνα. Τα συναισθήματα ήταν πρωτόγνωρα για την Μαρία. Και όπως έγραψε στα πρώτα γενέθλια της μικρής, «και από εκείνη την ημέρα όλα είναι αλλιώς».

Η Μαρία Ηλιάκη μίλησε για τον θηλασμό και είναι έμπνευση για όλες τις νέες μαμάδες

https://www.instagram.com/p/CeNiOBHoR1k

Η περσινή χρονιά, όταν η Μαρία αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση του Mega για την εκπομπή «Τι λές τώρα»; ήταν αρκετά δύσκολη, γιατί αναγκάστηκε εκ των πραγμάτων να αποχωριστεί τον Στέλιο και να επιστρέψει με το μωρό τους στην Αθήνα. Το διάστημα αυτό οι βιντεοκλήσεις, ήταν καθημερινό φαινόμενο.

https://www.instagram.com/p/B91FIB_HQOi

Το ζευγάρι στις αρχές του καλοκαιριού πήρε και την οριστική απόφαση να μηδενίσει τις αποστάσεις και έτσι τα συχνά ταξίδια Αθήνα - Ζυρίχη και το αντίστροφο, σταμάτησαν. Ο Στέλιος μετακόμισε οριστικά κοντά στην Μαρία και στην κόρη του και μάλιστα ανακοίνωσε σήμερα και το νέο του επαγγελματικό βήμα και στην συνεργασία του με γνωστό γυναικολόγο στα βόρεια προάστια. Η Μαρία επεφύλαξε για εκείνον τον καλύτερο σχόλιο, περήφανη για τον Στέλιο της, στην πρώτη της επίσκεψη στο νέο του γραφείο. Και από όσα γράφει καταλάβαμε και τα στοιχεία που θαυμάζει σε εκείνον, που έπαιξαν προφανώς και ρόλο στην σχέση τους: «Είμαι τόσο περήφανη για σένα, για όλα. Κυρίως για την καλοσύνη και το ήθος σου. Καλή αρχή αγάπη μου».

iliaki_afierosistelios.jpg

Σε λίγες ημέρες ίσως μάθουμε και την νέα αρχή στην επαγγελματική ζωή της Μαρίας Ηλιάκη. Αν και ακόμη δεν είναι οριστικό, της έχει γίνει πρόταση από το Mακεδονία Tv για μία νέα εκπομπή με τον Νικόλα Ράπτη, η οποία θα είναι στην ουσία ένα throwback με χιούμορ σε σειρές και εκπομπές του παρελθόντος του ΑΝΤ1. Θα μοιάζει αρκετά με το «The twenty» που έκανε στο παρελθόν και ο Γιώργος Καπουτζίδης στο Mega, που είχε μεν επετειακό χαρακτήρα, αλλά είχε δρώμενα και χιούμορ.

https://www.instagram.com/p/CiM0cIeMpjV

Η οικογένεια Μανουσάκη - Ηλιάκη, μένει προς το παρόν στο διαμέρισμα της Μαρίας στην Νέα Σμύρνη (εκεί άλλωστε μεγάλωσε και πέρασε τα παιδικά της χρόνια) στο οποίο μένει εδώ και πολλά χρόνια και έχει ανακαινιστεί. Το σπίτι έχει κλασσικές πινελιές στην κουζίνα και μία προτίμησε στο άσπρο χρώμα σε έπιπλα στο σαλόνι και στην κρεβατοκάμαρα. Σε πολλές αναρτήσεις της στο Instagram, η Μαρία μας έχει δείξει γωνιές του σπιτιού της, που πλέον είναι πλημμυρισμένο από τα παιχνίδια της μικρής Κατερίνας που είναι ολόιδια ο μπαμπάς της.

Εκτός αν το ζευγάρι αποφασίσει να μετακομίσει σε ένα ευρύχωρο σπίτι κοντά στο νέο γραφείο του Στέλιου στο Μαρούσι, λίγο πριν ξεκινήσει τον σχεδιασμό του γάμου τους και την βάφτιση της κόρης τους.