Η αποστομωτική απάντηση της Cher για τη σχέση της με τον 36χρονο Alexander Edwards

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η αποστομωτική απάντηση της Cher για τη σχέση της με τον 36χρονο Alexander Edwards

H 76χρονη τραγουδίστρια έκανε μια νέα ανάρτηση-απάντηση στα επικριτικά δημοσιεύματα.

Tην απόλυτη ευτυχία βιώνει η Cher τους τελευταίους μήνες με την προσωπική της ζωή να είναι ήρεμη, γαλήνια και γεμάτη όμορφες στιγμές. Η διάσημη τραγουδίστρια έχει βρει το άλλο της μισό στο πλευρό του μουσικού παραγωγού, Alexander Edwards, ο οποίος είναι 40 χρόνια μικρότερος της.

Η σχέση της 76χρονης τραγουδίστριας με τον Alexander Edwards, γνωστό και ως «AE», έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, με τους χρήστες του διαδικτύου να την κατακρίνουν που βγαίνει με έναν άνδρα που έχει σχεδόν τα μισά της χρόνια.

Η Cher έδωσε την απάντησή της στα κακόβουλα σχόλια

Προκειμένου να υπερασπιστεί τη σχέση αλλά και την επιλογή της, η Cher έκανε πριν λίγες ώρες μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter χρησιμοποιώντας μια φράση του αγαπημένου της.

«Στα χαρτιά μοιάζει περίεργο ακόμα και σε εμένα. Ο ΑΕ λέει πως η αγάπη δεν γνωρίζει από μαθηματικά», έγραψε η Cher και οι θαυμαστές της έσπευσαν να την υποστηρίξουν.

Tο ζευγάρι γνωρίστηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισίου τον περασμένο Οκτώβριο και όπως είχε αποκαλύψει πρόσφατα η σταρ, ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.

«Είναι κάτω από 36. Εκείνος με κυνήγησε, μέχρι που βρεθήκαμε κάπου στη μέση. Είναι ο σταθερός της υπόθεσης κι εγώ εκείνη που αλλάζει συνεχώς. Αγαπιόμαστε. Κυρίες μου, μην τα παρατάτε ποτέ», είχε δηλώσει η διάσημη τραγουδίστρια.

Cher: Η δημόσια συγγνώμη και τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει

https://www.instagram.com/p/Cki8Q0XtAcY

H Cher είναι ερωτευμένη Το τρυφερό post για τον σύντροφό της

Η Cher επιβεβαίωσε τις φήμες που τη θέλουν μαζί με τον 36χρονο μουσικό παραγωγό, με ένα tweet όλο νόημα. Η τραγουδίστρια θέλησε να δώσει την απάντησή της σε όσους σχολίαζαν καυστικά τις φωτογραφίες με τον σύντροφό της που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Πριν λίγες ημέρες η 76χρονη σταρ πόσταρε μια φωτογραφία του συντρόφου της, συνοδεύοντάς τη με το όνομά του και μια κόκκινη καρδιά. Φυσικά ακολούθησαν αμέτρητα σχόλια με έναν από τους χρήστες να ρωτάει αν ο νέος της έρωτας θα τη συναντούσε κάπου στη Νέα Υόρκη. Η απάντηση της star ήταν «όχι, αφού δουλεύει».

Ανάμεσα στα εκατοντάδες σχόλια ήταν και το εξής: «Δεν είμαι σίγουρος για το πώς νιώθω. Είμαι fan σου εδώ χρόνια και είμαι αρκετά επιφυλακτικός για τις προθέσεις του απέναντί σου. Ξέρουμε όλοι ότι είσαι υπέροχη και ότι ο κύκλος σου θα συνεχίζει να σε υποστηρίζει. Θέλω πολύ να είσαι ευτυχισμένη». Η Cher έσπευσε να απαντήσει στον θαυμαστή της αναφέροντας: «Όπως όλοι ξέρουμε... δεν γεννήθηκα χθες και αυτό που ξέρω με σιγουριά είναι ότι κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί τίποτα. Κάθε φορά που κάνουμε διάφορες επιλογές, παίζουμε με τις πιθανότητες. Κι εγώ το κάνω πάντα γιατί είμαι αυτή που είμαι».

Τα σχόλια δεν είχαν σταματημό και προκάλεσαν το tweet της Cher: «Δεν αμύνομαι. Απλά οι haters are gonna hate. Είμαστε χαρούμενοι και δεν ενοχλούμε κανέναν».

Η Cher έχει χωρίσει δύο φορές στο παρελθόν. Έχει έναν γιο, τον 53χρονο Chaz Bono, από τον εκλιπόντα πρώην σύζυγό της Sonny Bono, ο οποίος πέθανε το 1998 σε ηλικία 62 ετών από τραύματα που υπέστη όταν χτύπησε σε ένα δέντρο, ενώ έκανε σκι. Η διάσημη τραγουδίστρια ήταν παντρεμένη από το 1975 έως το 1978 με τον αείμνηστο τραγουδιστή Greg Alman, ο οποίος πέθανε το 2017 σε ηλικία 69 ετών.

Ποιος είναι ο Αlexander Edwards

Ο Alexander Edwards είχε βρεθεί στο επίκεντρο του Τύπου για τη σχέση που διατηρούσε με την πρώην του Κanye West, Amber Rose με την οποία έχουν αποκτήσει ένα αγοράκι. Τον περασμένο Αύγουστο, η 39χρονη κατηγόρησε τον παραγωγό ότι είχε σχέσεις με 12 διαφορετικές γυναίκες και αργότερα εκείνος έκανε post στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και παραδέχθηκε ότι την απατούσε.

Πηγή κεντρικής: cher