Ο Χρήστος Μάστορας θέλει να μας εμπνέει με το βάθος του χαρακτήρα & όχι με την εξουσία του stage

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Χρήστος Μάστορας θέλει να μας εμπνέει με το βάθος του χαρακτήρα & όχι με την εξουσία του stage

«Μου αρέσει η μοναχικότητα. Η μοναξιά είναι κάτι που αισθάνομαι σπάνια».

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Χρήστος Μάστορας στο περιοδικό Esquire και τη δημοσιογράφο Ραφαέλλα Ράλλη. Ο frontman του συγκροτήματος «MΕΛΙSSES» μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τις μεγάλες του αγάπες και αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, την έκθεση στα media αλλά και στα μέρη που επιλέγει για να διασκεδάσει.

Ο 36χρονος τραγουδιστής ξεκίνησε την Παρασκευή (25/11) τις εμφανίσεις του με την Δέσποινα Βανδή σε γνωστό νυχτερινό κέντρο όπου έδωσε το παρών πληθώρα επωνύμων και αγαπημένων τους προσώπων. Ανάμεσα στο κοινό ξεχώρισαν ο σύντροφος της τραγουδίστριας, Βασίλης Μπισμπίκης και η φημολογούμενη σχέση του Χρήστου Μάστορα, Γαρυφαλιά Καληφώνη.

Η μοναξιά και η διακριτικότητα στην προσωπική του ζωή

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το πώς διαχειρίζεται την μοναξιά ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε: «Μου αρέσει η μοναχικότητα. Η μοναξιά είναι κάτι που αισθάνομαι σπάνια και συνήθως όταν δεν είμαι μοναχός, που λέει κι ένα τραγούδι. Υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να βρεθώ σε μια κοινωνική εκδήλωση ας πούμε και να αισθάνομαι πιο μόνος από όταν είμαι μόνος στο φανάρι στο αμάξι. Αγαπώ τη σιωπή. Οι παύσεις στη μουσική εξάλλου είναι εξίσου σημαντικές με τις νότες».

https://www.instagram.com/p/CjIyRj3tgX5

Διπλή αποθέωση για τη Βανδή:Το ντουέτο με τον Μάστορα στο Chart Show & ο θαυμασμός της Δανάης Μπάρκα

Για τις παπαρατσικές φωτογραφίες που κάνουν συχνά τον γύρο του διαδικτύου ο Χρήστος Μάστορας δήλωσε: «Αυτό με τα κινητά έχει παραγίνει. Απλοί άνθρωποι κάνουν τους παπαράτσι στις μέρες μας και δεν ξέρω ειλικρινά ποιο είναι το όφελος και τι ευχαρίστηση παίρνουν από αυτό. Επιλέγω όμως γι’ αυτόν το λόγο να κυκλοφορώ σε εναλλακτικά μέρη και όχι στα mainstream. Εκεί δηλαδή που ίσως να μη με γνωρίζουν κιόλας. Δεν υποτιμώ σε καμία περίπτωση την mainstream διασκέδαση καθότι είμαι βασικό κομμάτι της, απλώς επιλέγω να πετάω κάτω από τα ραντάρ στην προσωπική μου ζωή. Μου αρέσουν οι ερημικές παραλίες, η φύση και τα family parties οπότε κανένα πρόβλημα».

«Με νοιάζει να με καταλάβει ο κόσμος. Με νοιάζει όμως περισσότερο να προσφέρω και να είμαι χρήσιμος. Αυτό που δεν με νοιάζει είναι η κακόβουλη κριτική και το να είμαι αρεστός σε όλους. "A friend of all is a friend of none" λένε στο χωριό μου», τόνισε ο 36χρονος σταρ.

Η σχέση του με τις γυναίκες

Αρκετές είναι οι θαυμάστριες που εκδηλώνουν την αγάπη τους προς τον Χρήστο Μάστορα με απρόσμενο τρόπο. Ο τραγουδιστής δήλωσε σχετικά με αυτό:«Η φήμη έρχεται πακέτο με μια επίπλαστη γοητεία στην οποία δε μπορούν να αντικατασταθούν οι άνθρωποι, οπότε εκδηλώνονται, πολλές φορές, ακραία. Φυσικά και αυτό τονώνει την αυτοπεποίθηση ενός καλλιτέχνη, αλλά επειδή αγαπώ πραγματικά πολύ τις γυναίκες και τις έχω ανάγκη στη ζωή μου, είτε είναι οι σύντροφοί μου είτε ανήκουν στο φιλικό ή το οικογενειακό περιβάλλον μου, προσπαθώ να τις εμπνέω ουσιαστικά, με το βάθος του χαρακτήρα και τις πράξεις μου, και όχι χρησιμοποιώντας τη σαγήνη και την εξουσία του stage».

Πηγή κεντρικής: mastoras