Ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι ερωτευμένος και αυτή είναι η πρώτη κοινή φωτό με την Άσπα

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι ερωτευμένος και αυτή είναι η πρώτη κοινή φωτό με την Άσπα

Το πάρτι γενεθλίων του ηθοποιού με την αγαπημένη του Άσπα. Ο Γιώργος Γεροντιδάκης ζει την ωραιότερη περίοδο της ζωής του. 

Οι «Άγριες Μέλισσες» ήταν η αιτία για την γνωριμία του Γιώργου Γεροντιδάκη με την αγαπημένη του σύντροφο Άσπα Κωνσταντοπούλου. Ενώ τα προηγούμενα χρόνια κρατούσαν χαμηλούς τόνους για τον δεσμό τους, αυτή τη φορά ποζάρουν μαζί στον φακό με αφορμή τα πρόσφατα γενέθλια του ηθοποιού. Και αυτή είναι η πρώτη κοινή τους φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/CkSxRKvLQP2

Ο έρωτας και η συμβίωση

Οι Άγριες Μέλισσες αποτελούν ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Γιώργου Γεροντιδάκη. Δεν είναι μόνο εξαιτίας του ρόλου του ως Μελέτη που τον καθιέρωσε, αλλά και για την προσωπική του ζωή που άλλαξε, εξαιτίας τους. Γιατί εκεί γνώρισε την Άσπα Κωνσταντοπούλου, υπεύθυνη μακιγιάζ της σειράς. Ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος, αλλά για μεγάλο διάστημα, το μυστικό γνώριζαν μόνο οι συνάδελφοί τους.

Το ζευγάρι έμεινε λίγους μήνες μετά στο ίδιο σπίτι, αλλά και πάλι κράτησαν πολύ χαμηλούς τόνους στις λιγοστές κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους. Μάλιστα κάποια στιγμή είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι ετοίμαζαν τον γάμο τους, κάτι που ο Γιώργος Γεροντιδάκης, είχε διαψεύσει στο Queen.gr.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης διαψεύδει τον γάμο του και ετοιμάζεται για διακοπές αλλά και...Σασμό

Και μετά από τις κοινές διακοπές τους στην Αστυπάλαια το φετινό καλοκαίρι, στο νησί στο οποίο ο πατέρας του διατηρεί εστιατόριο, φτάσαμε στο σήμερα με την πρώτη κοινή φωτογραφία που δημοσίευσε η Άσπα από το χριστουγεννιάτικο στολισμένο σπίτι τους στα Νότια Προάστια. Γιώργος και Άσπα φορούν εορταστικά καπελάκια, σε ένα μίνι πάρτι για τα γενέθλιά του και ποζάρουν χαμογελαστοί και ευτυχισμένοι.

1669311035500-144459463-gerodidakisaspa.jpg

Είχε προηγηθεί μία άλλη μικρή γιορτή στο θέατρο της Κάτιας Δανδουλάκη, στον θίασο της οποίας φέτος συμμετέχει και ο Γιώργος στο έργο «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου».

https://www.instagram.com/p/ClRDe-noaTQ

Όσο για τον Σασμό , ο Γιώργος ζει φέτος έναν άλλο έρωτα, με την Δανάη Παππά. Ο έρωτας αυτός είναι στην σκιά του διπλού του ρόλου, τον οποίο εκείνη δεν γνωρίζει. Σε λίγα επεισόδια όμως από τώρα, θα δούμε να τις αποκαλύπτει το μεγάλο του μυστικό, πως είναι δηλαδή αστυνομικός στην υπηρεσία της Ιντερπόλ και έγινε συνεργάτης του Ευθύμη για να εξαρθρώσει μεγάλο κύκλωμα λαθρεμπορίας.