Έρχεται η στιγμή που όλοι περίμεναν στον Σασμό πριν την μεγάλη καταστροφή

Κατερίνα Μπούσιου
Έρχεται η στιγμή που όλοι περίμεναν στον Σασμό πριν την μεγάλη καταστροφή
George Xantinakis

Έχουμε φωτογραφικά ντοκουμέντα από την πρώτη επανένωση Αργυρώς και Αστέρη, αλλά και την αντίδραση του Σταύρου. Ο φλογερός έρωτας στον Σασμό, δίνει την θέση του σε μία νέα φωτιά. Κυριολεκτικά. 

Πάρτι θα κάνουν απόψε οι fans των ΑΑ όπως αποκαλούν στο Twitter, το δίδυμο του Αστέρη και της Αργυρώς στον Σασμό. Μετά από τόσα βάσανα και ανατροπές, επιτέλους κάνουν μία νέα αρχή και έχουμε την πρώτη ερωτική στιγμή μεταξύ τους. Έχουμε όμως και ένα τεράστιο σοκ, από τον πλέον ακατάλληλο άνθρωπο που παρακολουθεί τη σκηνή. Μελλοντικά όμως θα μπει ένα τέρμα στον ρομαντισμό. Έρχεται μία μεγάλη καταστροφή που θα φέρει ξανά την βεντέτα, στο προσκήνιο, αλλά και ένας μικρός σασμός, από τον μόλις δύο χρονών γιο της Αργυρώς.

https://www.instagram.com/p/CkayDK4q6km

Μη φύγεις...θα φαρμακωθώ

Η Αργυρώ που όλες αυτές τις ημέρες στα επεισόδια του Σασμού, βασανίζεται με τις σκέψεις της για τον Αστέρη (και όσο εκείνη βασανίζεται, τόσο ανεβαίνει η τηλεθέαση), περνά την φάση της μεγάλης της στεναχώριας. Έχει μάθει ότι ο Αστέρης μετακομίζει μόνιμα στην Γερμανία και ενώ δείχνει στους άλλους ότι χαίρεται, μέσα της νιώθε ακριβώς το αντίθετο.

Η Ευγενία Σαμαρά και πάλι βρήκε τον λάθος άνθρωπο για να αγαπήσει στον Σασμό και δεν είναι ο Αστέρης

Μέχρι που η Στέλλα έρχεται ως ο από μηχανής Θεός. Θα την προσεγγίσει και θα της πει ξεκάθαρα, πως μόνο αν εκείνη του το ζητούσε, ο Αστέρης θα έμενε στην Κρήτη. «Αν τον αγαπάς, τρέξε να τον σταματήσεις», όπως της λέει. Σε μία παρορμητική κίνηση, φεύγει από τη δουλειά της (κανείς πια δεν δουλεύει σε αυτόν τον Σασμό;) και πηγαίνει στο αεροδρόμιο για να προλάβει την πτήση. «Μη φύγεις Αστέρη δεν θέλω», θα του πει.

Εμβρόντητος μένει ο Αστέρης και πέφτουν οι πρώτες αγκαλιές. Πέφτει όμως και ένας κεραυνός στο κεφάλι του Σταύρου, γιατί εκείνη την στιγμή αναχωρεί και εκείνος για τα Γιάννενα. Και όπως θα δείτε στην φωτογραφία, δεν πιστεύει στα μάτια του. Δεν θα τους διακόψει και θα φύγει για την πατρίδα του, καταρρακωμένος. Φυσιολογικό.

sasmos_istigmierxetai.JPG

Πύρινη κόλαση

Ο Αστέρης λοιπόν παραμένει στην Κρήτη και η χαρά της Καλλιόπης δεν περιγράφεται. Κρατά όμως ελάχιστα. Γιατί λίγες μέρες μετά μαθαίνει πως η Αργυρώ, γίνεται η κληρονόμος της περιουσίας του Άγγελου και τα χωράφια που κάποτε άνηκαν σε εκείνη περνούν στα χέρια των εχθρών της.

Η βεντέτα φουντώνει ξανά. Και μέχρι να αναλάβουν δράση ο Αστέρης μαζί με τον Μαθιό, για να μην γίνει κανένα κακό, η Καλλιόπη βάζει φωτιά. Κυριολεκτικά. Καίει όλα τα χωράφια της νέας περιουσίας της Αργυρώς.

https://www.instagram.com/p/Ck-gHHLqPfu

Όμως η περιουσία με έναν τρόπο θα περάσει κατά τα ήμισυ ξανά στα χέρια της οικογένειας της. Αστέρης, Αργυρώ και Μαθιός κάνουν συμφωνία για να γραφτεί η περιουσία στον μικρό Πετρή. Μόνο που κανείς (εκτός από την οικογένεια της Αργυρώς) δεν ξέρει ακόμη ότι ο μικρός είναι κατά το ήμισυ Σταματάκης, ως γιος του Αστέρη.

https://www.instagram.com/p/CeQTwYAKuwM

Ο μικρός Πετρής φέρνει ένα μίνι σασμό.